would написа:НТодоров, миналата година, когато входът на "Гнездото на акулките" беше безплатен имаше 10 000,а когато вашето ръководство сложи по 5 лв билет втория полусезон - максимум по 500 човека (с теб 501)
Този полусезон, гледах мачовете на Черноморец с ЦСКА и Берое и на двете срещи, Херо си подскачаше по тъчлинията (даже отнесе псувни от Радуканов)
По въпросът за залагането, имам приоритет да не залагам любимите си отбори (Левски и Ювентус),или ги играя само в дербитата (пример - мачовете с Литекс,ЦСКА и съответно с Милан, Интер, Фиорентина и Рома).
Ти май наистина нищо не знаеш за Черноморец. Не е и задължително де, но приеми един приятелски съвет от мен да не пишеш за неща, които само си чул, дочул или недоразбрал. С риск да ти стана неприятен и да те занимавам с други нещица ще вмета:
1. "Гнездо на акули" не е стадион или официален терен на отбора. Това е т.н кампус построен в Бургаския кв. Сарафово и е единствен по рода си в България. Снимки няма да ти пускам - чичо Гугъл ги има...
2. Черноморец играе мачовете си на стадион "Лазур", който Митьо Събев превзе, завзе и отдаде по наем на своя отбор Черноморец, като преди това затри предишния си Нафтекс .
3. Последния безплатен мач на стадион Лазур беше точно преди 30 месеца ( или два футболни сезона)
4. Когато мачовете на отбора бяха безплатни ходеха над 15 000, а не , както твърдиш 10 000.
5. 7 000 човека ходеха на мач преди 26 месеца с цени на билета от 7 лв.
6. Тотално бъркаш Чиликов с Херо по тъч линиите;
7. При цени на билет от 15 лв. се "излъгаха" точно 800 човека за мача с ЦСКА - пролетния полусезон, а в края на същия полусезон, когато заиграхме на тото отиваха само 50 човека на мач...дори и аз не бях сред тях;
8. От началото на новия сезон за първия мач бяхме 400 човека с билети от 6лв. за супер Калиакра. С играта си обаче този сезон отбора започна да връща публиката си независимо от цените и скромните ни съперници. Последния домакински мач със Славия бяхме вече ЦЕЛИ 1000 човека.
9. От следващия кръг ръководството ни е редуцирало цените и за мача с вас ще влизаме вече с цена на билета - 5лв., а за мачове с ала Калиакра и Видима с по 3 лв. Още на 14.10. очаквам минимум 10 000 на стадиона
10. От липса на наша публика пък точно вие не моЙ се оплачете. Срещу вас винаги сме викали минимум 10 000 гърла.
Дано съм ти бил полезен с това инфо за един отбор, който надали ще предизвиква повече интерес у теб след края на мача с Левски освен, ако не се влюбиш в играта му...

Успехи ви желая и нека по-добрия победи.