Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спас Делев

Мнениеот delqnski47 » 20 юни 2009 11:29

groti написа:
delqnski47 написа:
groti написа:Делев е поредната "звезда" еднодневка.Взеха го цска и сега се опитва да накара публиката да го подкрепя.Абсолютно нормално действа.Няма какво толкова да го мислите.Още повече,че в обратния случай ако дойде някой при нас и каже,че ще го мушка на червените ще се изкефиме. Нищо кой-знае какво не е казал

По принцип през ЦСКА не минават или раждат юноши ''еднодневки''!щом като е определен като номер 1 сред юношите,едва ли е такъв!Спас Делев съм го гледал в почти всички мачове(често съм ходил в Благоевград) и да ви кажа не са само 2 мача,които е играл много добре!ВЕРВАЙТЕ МИ! :twisted: ;)

Вашите юноши....
А това кой,за какво е обявен е без значение.Доста набедени за футболисти има в БГ. Тоя ще го видиме.Едно е да играеш в Пирин,друго в някой "гранд".Има бързина момчето.Има и техника,остър футболист и уж талантлив...Но нима Сашо Младенов,Крум Бибишков,Мариян Огнянов,Стойко Сакалиев,Г.Чиликов,Коприваров,Л.Любенов и още тумба подобни не бяха обявявани в един момент за бъдещи Сираков,Стоичков,Костадинов и т.н. ?

1.Не го разбирам това ''Вашите юноши...''!Бъди така добър да изясниш!Не се заяждам,знам какво имаш предвид,но за всеки случай! ;)
2.Пак казвам,че всеки път ако съм в Благоевград и има мач на Пирин,отивам и оставам със страхотно впечаление за него!Никой тука не може да спори с мене в това колко е добър и амбициозен,защото съм сигурен че съм го гледал най-много от всички!
3.Едно е да те обяват в някой жълт вестник или някоя просмукана статия,друго е да спечелиш наградата за най-добър юноша!Поне аз така мисля нз! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 юни 2009 11:33

bor-don написа:Да не стане като с Бербатов :lol: - днеска е *****, след 8 години герой

Един частен случай не влияе на нищо!Както и че около 50 души начело с Дудучето са го плюели!Пример с ваш случай:Гонзо,вън!Гонзо,хващай си пенсията и т.н!Това стана когато изпусна двете дузпи! ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 юни 2009 11:37

delqnski47 написа:
Вашите юноши....
А това кой,за какво е обявен е без значение.Доста набедени за футболисти има в БГ. Тоя ще го видиме.Едно е да играеш в Пирин,друго в някой "гранд".Има бързина момчето.Има и техника,остър футболист и уж талантлив...Но нима Сашо Младенов,Крум Бибишков,Мариян Огнянов,Стойко Сакалиев,Г.Чиликов,Коприваров,Л.Любенов и още тумба подобни не бяха обявявани в един момент за бъдещи Сираков,Стоичков,Костадинов и т.н. ?

1.Не го разбирам това ''Вашите юноши...''!Бъди така добър да изясниш!Не се заяждам,знам какво имаш предвид,но за всеки случай! ;)
2.Пак казвам,че всеки път ако съм в Благоевград и има мач на Пирин,отивам и оставам със страхотно впечаление за него!Никой тука не може да спори с мене в това колко е добър и амбициозен,защото съм сигурен че съм го гледал най-много от всички!
3.Едно е да те обяват в някой жълт вестник или някоя просмукана статия,друго е да спечелиш наградата за най-добър юноша!Поне аз така мисля нз! ;)[/quote]

Вашите юноши..с извинения кучета ги яли.Нали Сашо Тонев е обявен за най-добър млад играч? И какво? Гоните го. Като цяло най-великите ви футболисти са юноши на други отбори.Нищо лошо.Просто може да съм те разбрал неправилно,че казваш как сте едва ли не Мека на юношите,пък нещо вашите се реализират по-зле и от нашите. И още нещо не мога да схвана..Кажи честно Сашо Тонев или Спас Делев е най-добър млад футболист? Имахте едно момченце Герасим Заков..С нищо не отстъпваше на Спас пък нещо не можахте да го реализирате.Ще видиме този.Дали няма да се получи като Мушито ви
110 години любов!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 20 юни 2009 11:48

Е*ати безсмислената тема. Нова редица от караници за глупости.
Сори, ама вие какво очаквахте да каже? :shock: Това са клишета - "Ще вкарам на "вечния враг"..., "Ще станем шампиони!", "Отивам в един голям клуб...". Всеки играч го прави, а в България тия реплики са наизустени, доста от играчите не блестят с интелект и мислите им са придружени с фразите "ааа", "така", "нали". Нали трябва да си "постеля" пред "червената" публика.
Има талант, ще видим какво ще направи, аз също се надявам да реши проблемите в атака.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 юни 2009 11:49

groti написа:
delqnski47 написа:
Вашите юноши....

3.Едно е да те обяват в някой жълт вестник или някоя просмукана статия,друго е да спечелиш наградата за най-добър юноша!Поне аз така мисля нз! ;)

Вашите юноши..с извинения кучета ги яли.Нали Сашо Тонев е обявен за най-добър млад играч? И какво? Гоните го. Като цяло най-великите ви футболисти са юноши на други отбори.Нищо лошо.Просто може да съм те разбрал неправилно,че казваш как сте едва ли не Мека на юношите,пък нещо вашите се реализират по-зле и от нашите. И още нещо не мога да схвана..Кажи честно Сашо Тонев или Спас Делев е най-добър млад футболист? Имахте едно момченце Герасим Заков..С нищо не отстъпваше на Спас пък нещо не можахте да го реализирате.Ще видиме този.Дали няма да се получи като Мушито ви[/quote]

Не го гоним Тонев,а го даваме под наем заедно с Караджов в Сливен!Това за мене е чудесна тактика да се развият,а и така ще отмъкнем някои от класните футболисти на Лечков!Ако визираш нашите звезди в момента да така е те са юноши на други отбори!Поне част от тях,като изключим Иван Иванов,Павел Виданов,Сашо Тонев,Тошев,Атанас Зехиров,Иван Караджов(последно време останах с доби впечатления за него,но още му трябва),Александър Бранеков,Николай чипев и други....!Сега идват и още четирима май че бяха млади момчетаИ за тях ще си говорим!В почти всички изброените има много,много какво да се види и ще видиш,че така ще стане!Това за Тонев и Делев.....единия има нещо,което другия няма и обратното!не мога да кажа,но според мене Делев е малко по-добър,въпреки че това са коренно различни играчи и не може да се определи!А за момчето Заков......еми виж всички имат различна съдба!Един ще успее,друг няма!Така е и тези двамата:Герасим Заков и Спас Делев! :) ;)
Sofia.

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Re: ВЕЛЕВ: В ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ… ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ

Мнениеот n0.merCy » 20 юни 2009 12:22

Не се надяваите на Домо. Даже аз не искам да се връща искам да се развива и да стане добър футболист и след 2 год. да го гледаме в Баиерн :)
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: ВЕЛЕВ: В ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ… ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ

Мнениеот delpi » 20 юни 2009 12:26

n0.merCy написа:Не се надяваите на Домо. Даже аз не искам да се връща искам да се развива и да стане добър футболист и след 2 год. да го гледаме в Баиерн :)

Няма шанс за Домо. При него ситуацията е горе-долу като с Пелето. Нали го чухте какво каза..... Аз едва се измъкнах от България, вие ме питате дали ще се връщам...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
collector

Мнениеот collector » 20 юни 2009 13:09

bor-don написа:Да не стане като с Бербатов :lol: - днеска е *****, след 8 години герой

Дай Боже да стане като Бербатов.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 юни 2009 13:26

Тоя Делев мяза на типичния натегач, идващ от провинциален отбор в Левски или ЦСКА.
Какво друго очаквате да каже момчето - нали трябва да се домогне до високите заплати при цецка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 юни 2009 13:28

Абе той нека стане като него,пък те не бери грижа!
Изображение

Върни се в “Архив”