ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Хареса ли ви ЦСКА вчера ?

Анкетата завърши на 03 авг 2011 21:39

Да
23
72%
Не
7
22%
Не мога да преценя
2
6%

Общо гласове: 32

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Хареса ли ви ЦСКА вчера?

Мнениеот cska_90 » 31 юли 2011 15:57

АГИТКАТА-ДА!!!
Мачът не можах много много да го гледам! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2011 16:18

Артилериста написа:Добро утро на всички червени фенове.Искам да ви попитам как ви се видя отбора снощи срещу Литекс?

Аз лично съм на двата полюса.От една страна ми хареса,че създадохме положения и победихме с 3-1,макар и резервите на Литекс.От друга страна обаче,не ми хареса това,че не разигравахме топката достатъчно и явно си личи липсата на градивния халф,който да изнася топката и да организира играта(Маркиньос).Според мен човекът,който трябва да го замести си играе като чист нападател и грам не помаха на халфовете,което според мен може да ни изиграе лоша шега за напред(за Зику става въпрос)
Все пак до някаде ги оправдавам,тъй като това е първи мач,играха на доста наводнен терен и все още не сме се обиграли със Зику.

Радващото е,че спечелихме ценен трофей и започваме със самочувствие,другото се надявам,че ще се подобри с течение на времето.

[offtopic]Имаме нужда от разиграващ халф-тип Маркиньос ;) ;) ;)[/offtopic]

Авторът го е казал добре,аз като фен на противник бих добавил следното:ЦСКА добре пресира,играе с диагонални извеждащи пасове,което снощи беше добър прийом,добре играе на контри,по-свежи от Литекс.От друга страна-падне ли първата линия на пресата-настъпва хаос,бавно се прегрупират отзад,не се подсигуряват и от наглед безопасни атаки на съперника се стига до реални опасности пред вратата.При добре групирана защита зациклят(и Левски са същите),изпадат лесно в засада.
С какъв отбор е Играл Литекс си е техен проблем,но срещу титулярите им щеше да е съвсем различно
.А е и до настройка за игра.Но до мачовете в ЛЕ има време!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 31 юли 2011 17:39

Играхме добре през по-голямата част от мача,но още има много да се работи.Радващо е,че спечелихме трофей,независимо,че играхме срещу резервите на Литекс.В отбора има голям потенциал,вярвам,че можем и ще станем шампиони,но ни трябва постоянство.Вече за ЛЕ нещата са по-сложни,ще е много трудно и там ще се надяваме на чудо или ще се надяваме,ако играем срещу силен клуб да можем да му се противопоставим.
Последна промяна от gogo_cska на 31 юли 2011 18:30, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 31 юли 2011 17:56

percival написа:Като за първи мач съм доволен .Има още какво да се желае .Били втория или третия състав на Литекс ,а бе момци Литекс и ЦСКА имат най дългите резервни скамейки и най качествените ,Имаше един лаф на времето излиза много добър играч ,а влиза още по добър.Бяхме излязли на терена все едно вече сме спечелили мача и имаше леко подценяване ,но после всичко си дойде на мястото.След 3 -тия гол убихме темпото и чакахме края на мача.Съдийството отново беше слабо ,но то кога е било на ниво последните 20 години.Много грешки и в двете посоки ,като най фрапиращите бяха гол от 100% засада на Литекс и несъществуваща дуспа за нас.

"...а бе момци Литекс и ЦСКА имат най дългите резервни скамейки и най качествените..."
Нито са най-дългите(с дърводелския метър ли ги "измери),нито най-качествените(това на око ли го определи или "на килограм")!
"Скамейката" на всеки отбор за даден мач е ТОЧНО 18 души!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 31 юли 2011 18:12

Няма как да не съм доволен от играта на ЦСКА вчера,а и от резултата.Бихме с 3:1,това не е случайно.Личеше си,че още не сме достатъчно обиграни и комплектовани,но тзи година ЦСКА ще мачка.

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 31 юли 2011 18:19

Ако трябва да обобщя, от нападението съм доволен, а от защитата съм малко разочарован.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Мнениеот Бекъма » 31 юли 2011 18:50

PFC Litex написа:ЦСКА толкова ли са се уплашили от децата на Литекс, че Каубоя е влизал в съдийската стая да дава указания :lol:

Това да не е запазено право само на Спящия с кучета.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 31 юли 2011 19:10

Защитата ме изненада неприятно, но има време да се комплектоват за началото на сезона.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
BAGERIST

Мнениеот BAGERIST » 31 юли 2011 19:18

lisynger написа:Защитата ме изненада неприятно, но има време да се комплектоват за началото на сезона.

Миленчо да го комплектова там и да си опича акъла, щото няма да го търпим още много :evil:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 юли 2011 19:21

lisynger написа:Защитата ме изненада неприятно, но има време да се комплектоват за началото на сезона.

Като оставим настрана хроничният проблем - центриранията в нашето поле, в мача снощи имаше и друг - нападателите рядко се връщаха да помагат, а това е много важно нещо. Преди го правеха доста повече, но играчи като Делев, Нелсън и Зику трябва да се връщат повече. Особено румънеца.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”