Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: НАП БЛОКИРА БОТЕВ

Мнениеот защо » 21 май 2009 02:23

Не разбирам, какво хубаво ще стане, ако Ботев фалира и изчезне? Няма да е на Христолов, защото няма да го има. Е, после може по познатата схема, някой да купи отбор от А група, да го премести в Пловдив и да му смени името на Ботев, ама има ли такъв? (А и ще трябва да забравите за Велбъжд :) )

А ако имаше повече нормални отчета като Дон Румен и аз щях да влизам отвреме-навреме в църква. Което всъщност е неговата мисия, Марица, а не да ти прави кеф, ти можеш да се оправяш и сам (мое мнение).
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 21 май 2009 03:08

fc_maritza_1921_pld написа:Отче хайде да не се лъжем при тебе идва този гняв и такива помисли само и единственно защото те засяга лично по простата причина,че въпростният човек чията смърт желаеш е президент на твоя любим отбор.Убеден съм,че ако този човек беше президент на Локото едва ли би имал същите чувства на омраза към него и тогава ако беше чул фенове на Локото,че искат той да умре ти щеше да им кажеш и то с пълно право,че това не е християнско.Ами ти по същата логика би трябвало да желаеш смърта и на всички български политици който доведоха държавата до това и състояние ами те не са ли крадци и лъжци и наркобосове и дори педофили.Отче не е редно пред мен да се оправдаваш за каквото и да е било защото отново влизаш в грях просто застани пред съвеста си на свещенник и си помисли дали е било редно да си помислиш такова нещо в Божият храм на светата литургия.Аимаче никой не е съвършен и безгрешен и нашият единствен истински съдник е Господ Бог.
абе,ти още ли продължавашда се правиш на ''по голям католик и от папата''.Заради такива като теб ''смирени християни'' България е била 5 века под турско иго,заради такива като теб Марица - лека полека изчезва от футболната карта на България,нима ти не знаеш кой и къф ви е призидента,ама нищо ние сме смирени християни...и не е работа да ходишвсеки ден на църква,за да си добър християнин,важното е какво чуства сърце то ти, а то ми казва-смърт за селския-и това не ме прави по лош християнин от теб.аз поне така го чуствам.....п.п не искам да се заяждам с теб или да те обиждам но ти май прекали ;)

ruuni9

Мнениеот ruuni9 » 21 май 2009 07:32

ЕДИНИЯ ОТ СТРЯМА, ОТЧЕТО ОТ РАКОВСКИ, СЕЛЯНИ СТЕ И СЕЛЯНИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ, СЕЛСКИ ОТБОР СЪС СЕЛСКИ ФЕНОВЕ И ПРЕЗИДЕНТ СЕЛЯНИН, ЛОКОМОТИВ Е ОТБОРА НА ПЛОВДИВ- ТОВА ГО РАЗБРА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ :lol: :lol: :lol:

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 21 май 2009 08:04

Ruuni9, ай бегай у лево, ако искаш да знаеш "гражданино" няма никакво значение дали си от село или град, а по-важно е каквъв си като човек, но надали може да ме разбере човек от столипеново. Моляви коментирайте по-темата, че то както е тръгнало от христолов, аз станах център на внимание. Буферите започва да ги е страх, защото ерата христолофф свършва и злобеят, защото само Ботев може да обедини свещеници, юристи, журналисти, работници, музиканти, кметове, президенти и т.н., а не само хора от махалата.

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 21 май 2009 08:14

fc_maritza_1921_pld написа:...

Що не млъкнеш вече бе? Разбрахме ти тезата, така, че може да спреш вече!

Само едно не ми е ясно. Всичко хубаво, ама нали се говореше за някакви дългове към НАП от порядъка на близо милион, а сега се оказва, че са само 200 хил.???

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 21 май 2009 08:30

Don Rumen написа:Вярно е че трябва да се учи на смирение, но освен тази добродетел има още много други на които трябва да се научим. Маричка, знаеш ли какво е направил Исус в храма? Прекатурил е масите на продавачите. Вярата ме учи също на справедливост и аз уча на това. Значи според теб християните трябва да търпят с наведени глави лъжи и неправди, един човек да разиграва цял град, държава, да държи гладни семейства и да играе черно тото, ако го смяташ за нормално аз не и няма да се премиря до пълната победа. А за мойте служби не можеш да говориш, като не си бил, защото съм служил и пред 2000 души и съм ореждал даже летни лагери на децата на марица, може да питаш Огнян Атанасов, защото Миндиза не можеш вече Бог да го прости.

Прекаленият светец и Богу не е угоден (перефразирам). Важното е да се стараеш да бъдеш добър, и да даваш всичко от себе си за това. Всеки си има съдник - за вярващите - Бог, за невярващите - съвестта им.

Право думаш, отче, не може да се мълчи пред черната неправда. А и ти за себе си поемаш грях :) Защото дълбоко се съмнявам пред паството да проповядваш линч на Христолов :twisted: :twisted: :twisted:

dde

Мнениеот dde » 21 май 2009 08:45

чета тук и срещам някакъв поп от село, заедно с други селяни се надява на чуждо погребение да ходи. обаче нямало значение че са от село, щото другите са от столипиново?!? марш по селата откъде сте и ги облагородявайте тях , а не града. силно се надявам че този озлобен човечец не е поп или поне не е от православната църква. иначе се оправяйте с футболните си пристрастия както искате, ама не се излагайте

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 21 май 2009 09:30

хаха Аве вие го обърнахте на църковен събор тука,я се стегнете темата е за Ботев ,а не за мисията на свещенниците в Пловдив. Тази новина само може да ме радва,вижда се края на Христолофф,ето защо ви казвам ,че трябва да подкрепим Ботев (не футболистите,а марката,емблемата Ботев,на всички е ясно,че след Митьо от тея играчи ще останат най-много 3-ма) ,за да остане в А група. Вече съм сигурен,че това е последния сезон на Селския начело на Ботев. Май все пак Яне Янев свърши някаква работа,започнаха да излизат една по една лъжите на Селския ,като гледам това което се говори за затвор за Христолов след края на сезона когато приключва проверката също е на път да се случи. НАП открива злоопотреби,сега и на делото ще бъдат констатирани нови лъжи на Митьо и фалшификации и янма къде да ходиш МИТЕ,новороденото ти дете ще му се радваш от затвора . Ще гледаш снимката му докато някой ти рови в задния двор в килията.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 21 май 2009 09:40

Бих искал да се изкажа по един дълбоко светски въпрос... Така, сега ако НАП са блокирали парите от ТИТАН, Митето е умрял прав, той на тези пари разчиташе да добута сезона и след тва да разпордаде къде когото може и пак да бута и така безкрай... Явно обаче номерът не минава, което е просто СУПЕР! сега е момент за натиск отвсякъде - дребни акционери, Кръстева, Бобита, изобщо всеки който може да го натисне за пари.
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 21 май 2009 09:52

А так Абиати, говори по темата, защото тя е интересна и се надяваме христолов скоро време да бъде там където му е мястото, а това че съм свещеник не значи, че не мога да бъда фен и мъката и радоста да споделя с другите фенове. Разбира се че не проповядвам това на моето паство, макар че всички знаят за моята любов към футбола, благодарение на нея са се провели в Раковски седем международни турнира за деца. А злобните буфери, ако искат да идат да се оплачат на арменския поп!

Върни се в “Архив”