Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Re: Трансферите в клуба

Мнениеот izgrevist » 07 юни 2011 18:26

Flash1912 написа:
B-1912 написа:за Кривия не знам какво е това мрънкане, имаше най=добри показатели в левски този сезон относно физическа подготовка.
но за циганина....
http://www.youtube.com/watch?v=kdB4kliuc6c
за всички, който казват, че бил скромно момче... пак гледайте клипа.
Жълта кочина... е...ахме Ботев, к.р.. = Това всичко го пее тоя мангал Мечечиев, скромното и добро момче.
Освен че е в отбора на тото динев за залагане и псува долно... искал да си изживее старините тук, бе да не сме гробище!
Но само си чешем езиците, трансфера е факт.... да го накараме поне на представянето да е стъпил върху буферска фанелка или поне да се изпикае на нея :mrgreen:

Ти виждаш едно, аз друго. Ако трябва да съм честен на тва клипче Мечечиев е най "неенергичен" и се включва в пеенето срещу "жълтити" ей така между другото, за да не го гледат на криво. Личи си, че не го прави с желание, злоба или кеф да речем.
Като гледам колко различни екипа е носил през кариерата си, е ясно че си е просто наемник и ще се раздава за който дава парите :) Не бих имал никакви притеснения относно него. Ще донесе доста опит и за Б група е идеален.

Пиша за втори пореден път и не искам модератора да ме трие.Полов орган за Мечечиев.Това е мекерето което се подиграваше многократно с всичко свързано с отбора.
Този няма да играе в нашият отбор !!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 07 юни 2011 19:10

Оффф все си викам Хубчев си знае, ама като чух за Андонов и пак всичко ми се обърна.
Някой да му обясни на Хубчев, че играчи със смачкано самочуствие не ни трябват. Жоро е част от оня отбор дето, който ни хванеше той ни биеше, той израстна с този отбор и манталитета му е на такъв играч.
Нас ни трябват играчи като Курдов и Неделев, които са с манталитет на победители, които играят всеки мач за победа.
Сто пъти по добре да вкарваме наши юноши, които от сега да свикват, че в Ботев се играе само за победа и за нищо друго, отколкото играчи като Андонов, дето нито имат нужните игрови качества, нито нужния манталитет.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 07 юни 2011 19:12

Месершмит написа:Оффф все си викам Хубчев си знае, ама като чух за Андонов и пак всичко ми се обърна.
Някой да му обясни на Хубчев, че играчи със смачкано самочуствие не ни трябват. Жоро е част от оня отбор дето, който ни хванеше той ни биеше, той израстна с този отбор и манталитета му е на такъв играч.
Нас ни трябват играчи като Курдов и Неделев, които са с манталитет на победители, които играят всеки мач за победа.
Сто пъти по добре да вкарваме наши юноши, които от сега да свикват, че в Ботев се играе само за победа и за нищо друго, отколкото играчи като Андонов, дето нито имат нужните игрови качества, нито нужния манталитет.

Тук съм съгласен... Именно заради това Жоро бележи извън Ботев, а при нас не се получаваше.

Бих добавил към Курдов и Неделев също и Кривия. Той със сигурност има манталитет на победител за 2 отбора и именно заради това го взимаме.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 07 юни 2011 19:50

Не сте прави за Андонов,взе купата с Берое и има не по-малко манталитет на победител от Манчев и Лимона.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 07 юни 2011 22:01

Аз лично много искам да си върнем обратно в отбора "Молива " ;)

birata1912
Контакти:

Мнениеот birata1912 » 07 юни 2011 22:04

едно е ясно!не ни трябват игра4и по на 33години,а да не говорим за мазни буфери

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 07 юни 2011 23:26

едно е ясно, даже две: никой от нас не разбира от футбол достатъчно много или колкото хора като Хубчев, Коцето и Бакала; не сме ние да кажем кой ще играе и кой не в Ботев, кой има място и кой не. Нашта е ясна - да се покрепя отбора в добре и лошо. Всичко друго е или чешене на езиците, или някой от нас са се взели много насесриозно. Нито решаваме трансфери, нито кой ще играе, нито това ни е работата, нито следва да се месим.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 08 юни 2011 01:50

Hacko1912 написа:едно е ясно, даже две: никой от нас не разбира от футбол достатъчно много или колкото хора като Хубчев, Коцето и Бакала; не сме ние да кажем кой ще играе и кой не в Ботев, кой има място и кой не. Нашта е ясна - да се покрепя отбора в добре и лошо. Всичко друго е или чешене на езиците, или някой от нас са се взели много насесриозно. Нито решаваме трансфери, нито кой ще играе, нито това ни е работата, нито следва да се месим.

точно това исках и аз да кажа ! станахме повече анализатори ,психолози и всичко останало а забравихме какво е да дереш гърло на трибуната , пример бенефиса .. стегнете се и оставете хората на мира
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 08 юни 2011 11:26

Hacko1912 написа:едно е ясно, даже две: никой от нас не разбира от футбол достатъчно много или колкото хора като Хубчев, Коцето и Бакала; не сме ние да кажем кой ще играе и кой не в Ботев, кой има място и кой не. Нашта е ясна - да се покрепя отбора в добре и лошо. Всичко друго е или чешене на езиците, или някой от нас са се взели много насесриозно. Нито решаваме трансфери, нито кой ще играе, нито това ни е работата, нито следва да се месим.

+ 1912
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

NET.77
Контакти:

БОТЕВ ПРЕВЛЕЧЕ ГЕОРГИ АНДОНОВ

Мнениеот NET.77 » 08 юни 2011 21:55

БОТЕВ ПРИВЛЕЧИ ГЕОРГИ АНДОНОВ ИНФОТО Е ОТ FOOTBALL24.BG

Върни се в “Архив”