Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот blue avalanche » 26 май 2011 14:49

Не мисля,че е по-лош от Лаптопи,Джамбазки,Радукановци,Тодоровци,Геновци и т.н.Като фен на Левски му пожелавам успех!
АКО е вярно!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 26 май 2011 14:52

blue avalanche написа:Не мисля,че е по-лош от Лаптопи,Джамбазки,Радукановци,Тодоровци,Геновци и т.н.Като фен на Левски му пожелавам успех!
АКО е вярно!

Общо взето и моята идея е такава... по добре да стискам палци да успее и да му дам 1 година шанс..колкото дадох на Ясен..(ае 8 месеца).. от колкото предварително да скачам..каквото това!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 май 2011 14:55

Точно това имам предвид с дано успее. При лиспа на титла, купа и тн, Батков ще си измие ръцете с него. За мен Гонзо е отдаден 100% на Левски. Последните мачове се вижда красива игра, с много настроение, за което мисля, че той е главният виновник. От мен има пълна подкрепа, така както я имаха и Ясен, и Емо Велев, и Вили :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 26 май 2011 15:20

Ами за мен реалния вариант в момента е Гонзо ! Той така или иначе води отбора в последно време...като играч си остава синя легенда, като директор/треньор на този етап е спорен, но така или иначе по-добре е да го подкрепим, да изчакаме и да видим какво ще стане, въпреки, че не съм оптимист...
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 май 2011 16:28

Blue_Lion написа:Ами за мен реалния вариант в момента е Гонзо ! Той така или иначе води отбора в последно време...като играч си остава синя легенда, като директор/треньор на този етап е спорен, но така или иначе по-добре е да го подкрепим, да изчакаме и да видим какво ще стане, въпреки, че не съм оптимист...

Правилно!Добър или лош,той е човекът,който познава най-добре играчите и състоянието им.Знае какво ни трябва и,предполагам,отдавна е започнал да търси.Сега да дойде нов треньор(който и да е),тепърва да се запознава с отбора,тепърва да прави селекция...ала-бала.Новият сезон "чука на вратата".

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 26 май 2011 18:55

Това хем го очаквах,хем не ми се вярваше..Гонзо вече ще трябва наистина да поема отговорност,а не да се крие зад други.Друг в въпроса,дали няма Сухия да стане треньор за парлама,а Гонзо пак да дърпа конците.Според мен няма да му се сдава толкова лесно властта..Или ще променим начина на управление и той ще е хем тренер,хем шеф..Като по нормалните държави? Иначе..видяхме го колко става за треньор..Нали не мислите,че Ясен е треньора в момента? Дано греша,но вече изобщо не вярвам на/в Гонзо
110 години любов!

Потребителски аватар
kaloyanker
Контакти:

Мнениеот kaloyanker » 26 май 2011 18:58

Аз пък ще се съглася с колегата "blue avalanche", че в момента той е идеален. Да му дадем шанс !
Levski 1 - 0 Sporting

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 май 2011 19:07

Аз лоша дума за Гонзо няма да кажа никога, но не мисля, че трябва той да поема отбора. Като цяло съм против треньори без опит да поемат отбора... същото мисля и за разни илян илиевци, кокаловци, ясеновци и тн и винаги съм го казвал.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 26 май 2011 19:22

Кой се интересува от "морални" треньори и спортни :mrgreen: :mrgreen: директори вече бе
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 май 2011 21:23

Георги Иванов едва ли ще си подпише "заповедта за уволнение" и ще назначите отново някой бушон.
Приемете факта, че Иванов стане официално треньор, при един слаб сезон следва съдбата на останалите такива, а провали ли се официално на този пост, то какъвто и друг да заеме след това в Левски няма да има този респект с който се ползва в момента.
Последна промяна от Dust на 26 май 2011 21:32, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Архив”