TheClub написа:Винаги има лумпени които да се обадят. А какво да кажа бе човек ако бяхме били щяхте да намерите някой да ви е виновен... Ще поживеем и ще видим кой ще е шампион стига писаници тая вечер

Пич, ако пак ви направят "серия" много ясно че ще станете шампиони, но мисля че се видя кой го заслужава повече

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Не знам до колко са били измамни победите до сега, но е факт че бяха срещу по слаби отбори, а срещу сериозните срещу Черноморец- трудно, нищо че имахме превес, а срещу Левски.... всички видяхме.Но май си повярвахме повече отколкото трябваше, да не би някой да си помисли че Левски сам ще падне, още повече със затрудненията, които имаха преди мача.???А на по-крайните ултраси на Левски, момчета вие приятели от ЦСКА нямате ли, така ли се чухте след мача и ги плюхте?Аз имам доста приятели от Левски чухме се след мача и всичко бе в рамките на добрия тон.Естествено зевзеци след победата, но с чувство за хумор, а не ...леко просташки.Но ако така им харесва на някои фенове на ЦСКА и Левски да се плюят , като .... не знам си какво- ок, тяхно право. Никога не съм подкрепял нещо подобно. Естествено всички си пеем на стадиона или пред ТВ любимите песни на агитките, но до там..... На мен най-добрия приятел ми е от Левски, е никога не мога да му кажа говедо.Не го приемайте като все едно феновете на ЦСКА сега се правят на приятели на феновете на Левски, ами те наистина в голяма част са си такива, България не е голяма и е нормално феновете на двата най-големи отбора, да са и приятели. Но ако Ви харесва да псувате и нареждате, давайте живеем в демокрация.. уж.. и всеки си има право да си изрази мнението според възпитанието си и разбиранията си. Отнася се до феновете и на двата отбора.И се радвам, че напоследък в този форум забелязвам тенденция за по-нормални спорове, изразване на мнения и закачки. А другите , с другото изказване винаги ще си ги има.