А в дори един свой пост до тук да съм казал, че няма истина в твърденията им? Извинявай, ама някой да ми почва с "Не знам си колко си причини да не стана левскар"( тоест директно казва- говеда, говорете си, не ми пречите) и после да иска диалог- не върви, нали? Аз за вече 2 години не съм си позволил нито един път да нарека някого в този форум "Чорбар" уважавам до колкото ми е възможно всеки, и най- вече правото му на мнение. Ще ти кажа защо не ги чета подобни постове- защото се пускат за N-ти път, истината е субективно нещо и много зависи от гледната точка, няма такова нещо като "Чиста истина". Втората причина, да ги прескачам е, че са написани в толкова праволинейна и остаряла стилистика, дето е дъвкана от десетилетия, че няма накъде повече. Специално някои хора повтарят едни и същи неща тук от както са регистрирани, на тях още преди месеци съм им разбрал начина на мислене и какво ще кажат, няма с какво да ме изненадат. Ако тръгна да им отговарям, означава да дъвча във всеки свой пост неща, които съм ги казвал и без това достатъчно пъти, а аз не обичам да се повтарям. Камо ли да хукна да защитавам ожесточено и разпалено кирливите ни отбори, дето никой по света вече не ги помни, щото за последните 20 години, колко наши отбора играха в Европа през пролетта? За цялата си история нямаме нито един отбор с някакъв европейски трофей, ако има такъв, той ще е нещо от рода на Купата на панаирните градове или нещо от сорта.
Няма какво да се лъжем- вместо да плямпаме едни и същи врелини- кипели , да вземем да видим какво става с юношите, щото тоолкова великите играчи на Левски, ЦСКА, Литекс и останалите от години не са правили силен мач с националната фланелка на която си изберете от възрастовите формации. Какво става с базите, какво става с подготовката на треньори, съдии, вътрешната организация в клубовете, медийното представяне на отговорните хора за футбола, политиката на БФС, правилно ли е телевизиите да определят програмата на шампионата и още много, много неща-. Всичко това тъне в такава небрежност, хаос, апатия, корупция, простотия, че да тръгне някой да ми обеснява, колко е велик ЦСКА е не смешно, то е патетично. Да вземем една Испания- тук от 2,5 години ЦСКА доминира, защо като са толкова по- добри не могат да хванат жалките сини мухи и да ги разпердушинят, така както Барса се разправи с Реал? Тогава, аз ще вляза във форума и ще кажа на всички червени, че са много класи над нас и че заслужават титлите си и успехите си. Но докато това не стане, ги искам тихички, така както аз съм тихичък, когато става въпрос за Левски ( поне напоследък

)
П.П. Брех, изобщо нямах намерение да се оливам, ама феревър- само ти с виновен и никой друг, това искам да го приемеш, без да искаш доказателства, аргументи и факти, щото и без това си го знаеш.