Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Re: ЗАЩО С.ДИКОВ ТЪРСИ УГОВОРКИ В МАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ?

Мнениеот koko_1914 » 25 апр 2009 13:22

ti4a70 написа:Има ли някои да се съмнява че Левски-ЛокМЗ е уговорен? Далеч съм от мисълта че сините са купили мача. Така или иначе Гонзо и компания щяха да бият. Ясно е че е уговорен за точен развои и резултат. Нега да ги видим тези неща защото нашите отбори неиграят истински мачове и после есента в евротурнирите се излагат.Неможе от 30 мача 5-6-7 да са купени, 10 уредени за точен резултат, 10 със слабаци у дома където няма проблем и на сезон остават 4-5 истински мача. Е как после ще играеш в истински мачаве в Европа пък било и с откровенно по-слаби от теб отбори.
От Черно море съм нито за Левски, нито за ЦСКА държа, но призовавам всички ние феновете да се противопоставим на това. Извеняваите но представете си че тръгнете да Варна, Бургас или където и да е и гледате разбран мач? Кому е нужно това? Някой ще го топлят ли тези победи?

Още се продължава с глупостите! Ето аз мисля че не е уреден и Левски ще бие от 100 - 99 пъти Гара Мездра а сигурно и около 50-тина от тях ще е с 3 :1 и само една вметка - нали всички знаем, че при съмнения за уговорка букмейкъра може да не изплати залога- 1-во и 2-ро - вие ги изкарахте луди актьори всички футболисти, тва и Калоянчев и Любо Нейков да го играят няма да се справят толкова добре !
BluE iS The ColouR...

kuman
Контакти:

Re: Скандал в съблекалнята на Левски

Мнениеот kuman » 25 апр 2009 13:45

Защо от левски не пуснат гонзо да се развива в чужбина ? Нали го искат от серия А. Милан и интер.Толкова е талантливо това момче.Тук в бг му спират развитието !!!!

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

ЛЕВСКИ писа две тройки на ЦСКА!!!

Мнениеот Sedrik777 » 25 апр 2009 14:04

Юношите на Левски родени през 1992 и 1994 години победиха днес по безапелационен връстниците си от ЦСКА, след като и двата мача бяха спечелени от сините таланти с по 3:0.

В първата среща, при по-големите, автор на първото попадение бе Денис Николов в 20-та минута, който вкара след опит за центриране. Вторият го вкара Жоро Георгиев в 45-та минута от пряк свободен удар, а Стоян Кадифчин оформи класиката с мощен прехвърлящ удар в 75-та минута.

При по-малките мачът бе решен още по-бързо, а автори на попаденията за Левски станаха Пламен Илиев още в 1-та минута, Жак Коен в 10-та минута и Валентин Добревски в 32-та минута.

1992 (юн младша)

1:0 Денис Николов 20
2:0 Жоро Георгиев 45
3:0 Стоян Кадифчин 75

1994 деца

1:0 Пламен Илиев 1
2:0 Жак Коен 10
3:0 Валентин Добревски 32

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ писа две тройки на 4орбата!!!

Мнениеот delqnski47 » 25 апр 2009 14:07

Браво на дечицата!Браво,браво..........
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

skunksa
Контакти:

Re: Скандал в съблекалнята на Левски

Мнениеот skunksa » 25 апр 2009 14:08

а, какво е правил Баждеков в съблекалнята на Локо МЗ , на полувремето?! ;)

tprodanov
Контакти:

Re: Нов треньор на Левски!!!

Мнениеот tprodanov » 25 апр 2009 14:14

Кашчей написа:
Deliba6 написа:Това за Гонзо ми е любопитно?! Люпко е дал каквото е дал на "Левски". Да си порка със здраве и да си гледа старините! Трябва ни необременен от внимание треньор, който да си върши работата... :geek:
ГРАМАДА ЗА БАТКОВ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Прав си, но дали ще го оставите на спокойствие да си я върши?Защо ли си мисля, че още след първия невървежен мач и ще го вдигнете веднага на "Ура!" и него.Имам чувството, че трябва да се внасят от чужбина не само играчи и треньори, но и публика.

Малко си се объркал -
1. Публиката на Левски със сигурност е най-търпеливата в страната и най-подкрепящата, доказателствата са достатъчно.
2- Велев си има и други прегрешения и те са, че той беше в основата на изгонването на мъри, той пръв нарече публиката - наркомани и под негово ръководство отбора играе все по-зле.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 апр 2009 14:17

нищо ново :mrgreen:

Потребителски аватар
dark_smoke
Контакти:

Мнениеот dark_smoke » 25 апр 2009 14:24

ganz normal
Национален фронт "Велика България"

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 25 апр 2009 14:27

Браво на сините надежди ,това е ,те носят духа на Левски.После обаче няма място за тях във първата гарнитура,кое кара началниците да купуват не доказали се чужденци ,и нагло да им дават заплати 10 пъти по големи от сините юноши, не ми го побира главата.Ако купим някой майстор от когото да се учат младите ,съгласен съм,но с кого разполагаме сега?Хичо седи на пейката,а някакви дребоси бразилчета играят,после спират да играят и им търсим отбор кадето да ги подарим,щого заплатите им бомбастични.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 апр 2009 14:30

Ще ти го обясня със същия пример. Хичо, като талант е класи на Жо. Като игра обаче, Жо е много нагоре в момента. Кой им е виновен на нашите момченца, че от таланти не могат да станат футболисти?

Върни се в “Архив”