Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] (0:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] {?:?}

Мнениеот LaRgO » 03 мар 2011 21:42

vesodoc написа:Имам кофти усещането, че тоя мач също го губим.
Дано не съм прав...
САМО ЛЕВСКИ

Тъкмо Яската ще си замине.

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 03 мар 2011 22:07

бием. 0/4
Само феновете са важни!

danito9401
Контакти:

Мнениеот danito9401 » 03 мар 2011 22:38

Преди всеки мач на Левски изчитам всяка страница в гонг.бг свързана за следващия мач на сините....след това чета форумите за да се убедя че все още има сини фенове които като мен си мислят че Левски в неделя ще бие Локо софия,ще бие Черноморец,Литекс,Локо Пловдив и след загуби на Литекс срещу цска ,черноморец и локо понеже са гости и така Левски пак ще е в играта.....но се и чудя дали някои от ръководството на Левски например Гонзо или Ясен четат нашите форуми и дали въобще по малко се вслушват в това което пишем....защото от двата червени картона само цска загуби...Левски спечели защото Йовов наистина не е в форма....може и е грешка че играе в центъра с Гаджев....защото Грийн играеше по-добре в центъра....защото Иво който с Берое прафеше фурори като през него не минаваше човек и при всеки корнер бележеше защо той не играе...вярно вкара смешен автогол.....но по тази логика Митрев не трябва да играе вече защото и 3-те гола на цска бяха негови....също така при положение че Матондо играе от дясно защо го пускат от ляво еми така той няма как да покаже най-добрата си форма и като Слори ще си отиде....след като Видович може да играе ляв халф пред Минев защо не се пусне халф....или направо на мястото на Минев който всеки мач се бие или застрашява отбора...Димов еми той излгежда че е 2-пъти по едър от Йовов ...еми перфектен център висок,едър всички 1 топки наши..........просто е ясно 4е другите отбори знаят как играе Левски и не можем да ги изненадаме с нищо....Надява, се че Ясенчо ще почете малко в форумите..и в неделя ще бием Локо София

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2011 10:09

Дано не съм прав > 2 - 2
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 мар 2011 11:27

danito9401 написа:Преди всеки мач на Левски изчитам всяка страница в гонг.бг свързана за следващия мач на сините....след това чета форумите за да се убедя че все още има сини фенове които като мен си мислят че Левски в неделя ще бие Локо софия,ще бие Черноморец,Литекс,Локо Пловдив и след загуби на Литекс срещу цска ,черноморец и локо понеже са гости и така Левски пак ще е в играта.....но се и чудя дали някои от ръководството на Левски например Гонзо или Ясен четат нашите форуми и дали въобще по малко се вслушват в това което пишем....защото от двата червени картона само цска загуби...Левски спечели защото Йовов наистина не е в форма....може и е грешка че играе в центъра с Гаджев....защото Грийн играеше по-добре в центъра....защото Иво който с Берое прафеше фурори като през него не минаваше човек и при всеки корнер бележеше защо той не играе...вярно вкара смешен автогол.....но по тази логика Митрев не трябва да играе вече защото и 3-те гола на цска бяха негови....също така при положение че Матондо играе от дясно защо го пускат от ляво еми така той няма как да покаже най-добрата си форма и като Слори ще си отиде....след като Видович може да играе ляв халф пред Минев защо не се пусне халф....или направо на мястото на Минев който всеки мач се бие или застрашява отбора...Димов еми той излгежда че е 2-пъти по едър от Йовов ...еми перфектен център висок,едър всички 1 топки наши..........просто е ясно 4е другите отбори знаят как играе Левски и не можем да ги изненадаме с нищо....Надява, се че Ясенчо ще почете малко в форумите..и в неделя ще бием Локо София

Съгласен съм с написаното ;) Йовов е трагедия и се радвам ,че няма да играе!Дано най-после видим Димов или поне да върнат Грийн в центъра ,а Иво в отбраната!Ясен е пионка и това е ясно за всички.Надявам се поне Гонзо да има малко разум и да направи необходимите промени в състава!
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 мар 2011 13:13

Искрен Писаров пропуска мача? :?

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 04 мар 2011 13:20

Santiago Munezz написа:Искрен Писаров пропуска мача? :?

То нашите да не го пропуснат :oops: , за локо-то не ми се мисли

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 04 мар 2011 13:21

Гледах форума на локомотивци...
Не че има някакво значение, обаче много от споделилите мнение там смятат, че ще постигнат максимум равен с нас....много странно.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 мар 2011 13:25

nascko написа:
Santiago Munezz написа:Искрен Писаров пропуска мача? :?

То нашите да не го пропуснат :oops: , за локо-то не ми се мисли

Е дано не го пропускат и нашите а само Хеслерчо :lol: :lol:

danito9401
Контакти:

Мнениеот danito9401 » 04 мар 2011 15:34

Писаров може да го пропусне не Локо 100% имат достоен заместник...най-много ме притеснява този новия Джонсън на миналия мач с Калиакра яко развинти защитата им.....а и се вижда че нашите бекове Мюлдер и Минев са слаби срещу бързоте крила...да но се справят с него....Винаги ще се питам...Мислите ли че ако Жоазинио не беше продаден мача с ЦСКА щеше да има друг резултат...

Върни се в “Архив”