[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

5kov,5rov
Контакти:

Re: Перфектен ли беше Антон Генов ?

Мнениеот 5kov,5rov » 28 фев 2011 11:37

amoros написа:Истината е ,че се уплаши да изгони само Минев защото работата тогава наистина отиваше на разгром.Така донякъде всички са доволни.

Абе аз не съм доволен. Особено от изгонването на тонев и неизгонването на Минев. Просто при такава ситуация нещата ставаха много много зле за Левски. А пък аз щях да се забавлявам още дълго време с тоя погром. Но както и да е, важното е, че бихме убедително.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 фев 2011 11:52

Аз съм доволен единствено и само от победата.
Генов успя да се справи с мача, но направи огромно количество грешки.
Първо-спести червен картон на Тасевски, който още в самото начало удари с лакет Апостол(може и Коце да е бил). После направи подсечка отзад, отново на защитник, а след това в игра за въздушна топка удари с лакет и Тошко Янчев...
Второ-отсъди абсолютно НЕсъществуваща засада ба Спас Делев, който се откъсваше сам срещу Митрев... Митрев игра под всякаква критика в този мач, така че гола беше поне 80% сигурен.
Трето-спести червен картон на Близнака, който безумстваше цял мач. Блъскаше червени футболисти без причина, беше безкрайно груб и в единоборствата. Накрая си позволи и да удари Сашко Тонев, когато играта беше спряна. Не получи картон.
Четвърто-червените картони на Бижутера и Сашко Тонев. Както по-горе написах, Минев удря Сашко, защо Бижутера получава директен червен?! ЗАЩО САШКО ПОЛУЧАВА ДИРЕКТЕН ЧЕРВЕН?!

Като цяло-МНОГО слабо съдииство! Но все пак Генов успя да се справи с мача!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 28 фев 2011 11:53

daniel875 написа:
B__A__N__DA__TA написа:Владееше мача, но в никакъв случай не беше перфектен.Повечето грешки бяха в ущърб на ЦСКА. Ако беше изгонил Минев, Милиев и дузпа, жълт на Гара за поне едното от двете му много груби влизания...Левски отиваше на резултат. А не е имало реакция от ЦСКА, защото са свикнали на такова съдийство в мачовете с Левски.Съдиите сигурно ще получат високи оценки, но ще повярвам в тях, ако накажат Минев по видеозапис.От това, което показа този бег (да не уточнявам какъв), може да играе само в окръжните групи..айде със здраве

Мачът беше уреден, какво искате? За какъв футбол говорим?

Хубав виц :) точно този мач, не беше уреден със сигурност! Личеше си по играта на двата отбора! Да не мислиш, че Батков ще допусне да падне с 1:3 на Герена? Ако мача беше уреден, съдията нямаше да подпира Левски!

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 28 фев 2011 11:56

Jorkorazporko написа:
daniel875 написа:
B__A__N__DA__TA написа:Владееше мача, но в никакъв случай не беше перфектен.Повечето грешки бяха в ущърб на ЦСКА. Ако беше изгонил Минев, Милиев и дузпа, жълт на Гара за поне едното от двете му много груби влизания...Левски отиваше на резултат. А не е имало реакция от ЦСКА, защото са свикнали на такова съдийство в мачовете с Левски.Съдиите сигурно ще получат високи оценки, но ще повярвам в тях, ако накажат Минев по видеозапис.От това, което показа този бег (да не уточнявам какъв), може да играе само в окръжните групи..айде със здраве

Мачът беше уреден, какво искате? За какъв футбол говорим?

Хубав виц :) точно този мач, не беше уреден със сигурност! Личеше си по играта на двата отбора! Да не мислиш, че Батков ще допусне да падне с 1:3 на Герена? Ако мача беше уреден, съдията нямаше да подпира Левски!

Най вероятно е бил е уреден така, че Левски да спечели... Представяш ли си колко го боли Батков сега... :lol: :lol:

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 28 фев 2011 11:56

peliforewer написа:- Когато играят Левски и ЦСКА, работата на рефера се следи под лупа. Как се справи според вас Антон Генов?
- Съдията не показа еднакъв критерий, свиреше различно за двата отбора.
Веселин Минев три пъти беше на границата на червения картон
При това на Минев изобщо не му е за пръв път да играе така. Ако беше на мач в чужбина, реферът щеше да го изхвърли моментално. Освен това още преди мача се знаеше, че Гара Дембеле не бива да получава жълт картон, тъй като виси пред наказание. Съдията го пазеше, все едно че е саксия, да не би случайно да се счупи. Интересно защо нашите рефери свирят по един начин в чужбина и по друг в България?.
...Това е мнение на Томас Лафчис ,за когото не може да се каже че е фен на ЦСКА.Аз от своя страна прибавям и спестен червен картон на Милиев за нарушение при голова атака ,като последен в защитата.Несъществуваща засада на Спас Делев,който излизаше сам срещу Б.Митрев.И при тези доста решавващи грешки на Генов и помощници,Орманджиев твърди,че съдията бил перфектен.Ами ако мача беше на кантар.Генов показа едно страхливо съдийство с много грешни отсъждания и го спаси това ,че мачът не беше равностоен.

според мен направи 2 грешки в 2 ситуации:

-Минев удари Тонев в лицето - при спряла игра! това е директен червен картон, който съдията не даде! вместо това той изгони Тонев и Йовов, което беше абсолютно безмислие...

-в края на мача - Милиев събори Янчев без да играе за топката. в този момент Милиев беше последен в защитата на Левски, което също е директен червен картон, който съдията не даде - вместо него вдигна жълт...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот metodito » 28 фев 2011 12:02

gorg написа:И аз като ЛЕВСКАР да си кажа мнението за този мач. Съгласен съм че отбора изигра много слаб мач, но не съм съгласен, че Гонзо и Ясен трябва да си тръгнат, не мисля че са лош тандем. Помислете малко, та това е същият отбор който би цска, Гент, Спортинг през есента! За мен загубата се дължи 90% на подхода към мача, не мисля, че подцениха цска, а просто очакванията бяха за задължителна дори разгромна победа! Спомнете си какви бяха очакванията преди мача със Спортинг и онова 5:0! Явно това налива бетон в краката на футболистите! Няма друго обяснение за тази безобразна защита!

Абе, човек ти виждаш ли мисъл в играта, друга освен "хвърляй на Гарата". Баси тактиката! А за защитата? А включването на Йовов на непривични позиции? Изгонването на Бензукан. За мен единствено да се освободи място Мулдер, който за мен е абсолютна дупка и бита карта за голям футбол! Тикането на Иво Иванов в титулярният състав? И още, и още...

ОСТАВКА! ОСТАВКА!
На Гонзо все още не съм му набрал... но мишока Петров - вън!
Не ме е яд толкова, че ни биха ЦСКА. Яд ме е, че ние играхме така. А Локо Пд да помни някой, че можеше да ни бие с повече. На Герена! :evil:
Играта ни е изключително позиционна и статична. Излязохме с нагласата да чакаме ЦСКА да сбърка. Това да не е Спортинг?!
Яд ме е на Дембеле. Без него щяхме отдавна да сме забравили за Ясен. И нямаше да паднем по този начин. Пак можеше да паднем, но не и с такава игра.
Между другото и тактиката на ЦСКА не бе достатъчно агресивна. Ако бе Ст. Мл. треньор на червените, не ми се мисли...
А Гонзо да чака. Заради Ясен и той ще изгори. Мишки!
Последна промяна от metodito на 28 фев 2011 12:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 28 фев 2011 12:12

Уникално слаб мач за всичките ни футболисти....Откровено подценихме Цска и бяхме наказани закономерно ;) Митрев при 1вия гол за мен си е изцяло негова вината... Генов спести червени картони на Милиев,Минев и Тасевски....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

stefansin
Контакти:

Мнениеот stefansin » 28 фев 2011 12:20

ЛЕВСКИ не игра,а поради каква причина те си знаят,но за нас феновете остава да приемем че не сме имали ден просто иначе нещата стават безнадеждни.За съжаление батков е способен на всичко за пари.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 фев 2011 12:22

stefansin написа:ЛЕВСКИ не игра,а поради каква причина те си знаят,но за нас феновете остава да приемем че не сме имали ден просто иначе нещата стават безнадеждни.За съжаление батков е способен на всичко за пари.

Оффф, ай стига! :evil:
ЦСКА ни надиграха и това е.
Затвориха Дарко и Гара и дотам бе с гениалната тактика на Ясенчо.

stefansin
Контакти:

Мнениеот stefansin » 28 фев 2011 12:33

Защо тогава ясенчо още е треньор.

Върни се в “Архив”