Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Мнениеот Sofiaatowern » 27 фев 2011 19:03

Всичките в тази тема сте толкова наивни, че почвам да си мисля че страдате от някакъв синдром или болест. :lol: Никой не спомена един факт, а той е че държавата е цигански катун наречен Булгаристан, а полицията в Булгаристан има право да убие човек и да се измъкне без никакво наказание... А вие ми говорите за Висши Лиги, дрегери, камери, ефективни присъди и прочее. Боже, колко мъка има по тоя свят, боже. :lol: Африканските страни са с по-голям шанс да направят тези промени, отколкото циганският катун - той е буквално кауза пердута.

А за изкореняването на хулиганите от стадионите е абсурдно, защото ако не са "нацистите с пречупените кръстове" ЦСКА няма да има хореография, организация, агитка, голяма подкрепа и др. Като ги няма хулиганите на кой ще разчитате да прави организацията, семкарите където идват за 30 мин. не знаейки кой играе на терена, тупайки се в сърцето, че е горд фен на еди-кой-си отбор ли? :lol: Давам ви за пример на моят отбор Левски - ако не бяха онези наркопласьорите от София Запад, дали щеше да има дори една хореография на 10 години? И аз не ги обичам лумпените пияници и наркомани, но е неизбежно... като задни части и гащи.

Потребителски аватар
dandancho
Контакти:

Мнениеот dandancho » 27 фев 2011 19:05

[quote="smith12"]аз като неутрален фен мога да кажа ,че онзи гей златанов е отдавна за ****е
Изображение
ето за тоя красавец говоря[/quo

Подкрепям напълно,който го е слушал какъв е наглец,знае за какво става въпрос.А и вижте му само мазната физиономия

Потребителски аватар
denis888
Контакти:

Мнениеот denis888 » 27 фев 2011 19:11

pompei написа:Незнайно защо нахлу полицията?
Смешни сте, видяхте ли колко камъни и други предмети хвърлихте прасета?
Трябваше да ви намокрят още от начал от умрете от студ.Идиоти.

Откъде дойдоха тези павета и бетони ???
ТОЗИ ОБОР ГЕРЕНА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕН ДА СЕ ПУСКАТ САМО ГОВЕДА ДА ПАСАТ !!!
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Оставка на инспектор Антон Златанов

Мнениеот obi4am_pirin » 27 фев 2011 19:18

Всички фенове и фенклубове трябва да се обединят срещу полицейския произвол!Сега го слушам този хубостник по Канал3 и ме изкарва извън нерви!Полицията не била виновна!Пребиват покрай боклуците и нормалните хора!Вчера имаше бити момчета и в Благоевград!Какво става!Всеки имал право да докаже че полицията виновна но с доказателства!Значи фена трябва да си води оператор със себе си!Оставка!Оставка и това е!Докато не сложат кадърни хора!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2011 19:20

Вчера си припомних защо спрях да ходя,спрях да гледам по ТВ и защо не трябва да ходя и да гледам БГ футбол.И се наслушах и начетох на какви ли не глупости от какви ли не БГ псевдо журналисти и псевдо експерти.И най-голямата трагедия е ,че никой не обсъжда самия мач,а се надпреварват да защитават олигофренщината в нашата мила родина :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 фев 2011 19:21

Sofiaatowern написа:Всичките в тази тема сте толкова наивни, че почвам да си мисля че страдате от някакъв синдром или болест. :lol: Никой не спомена един факт, а той е че държавата е цигански катун наречен Булгаристан, а полицията в Булгаристан има право да убие човек и да се измъкне без никакво наказание... А вие ми говорите за Висши Лиги, дрегери, камери, ефективни присъди и прочее. Боже, колко мъка има по тоя свят, боже. :lol: Африканските страни са с по-голям шанс да направят тези промени, отколкото циганският катун - той е буквално кауза пердута.

А за изкореняването на хулиганите от стадионите е абсурдно, защото ако не са "нацистите с пречупените кръстове" ЦСКА няма да има хореография, организация, агитка, голяма подкрепа и др. Като ги няма хулиганите на кой ще разчитате да прави организацията, семкарите където идват за 30 мин. не знаейки кой играе на терена, тупайки се в сърцето, че е горд фен на еди-кой-си отбор ли? :lol: Давам ви за пример на моят отбор Левски - ако не бяха онези наркопласьорите от София Запад, дали щеше да има дори една хореография на 10 години? И аз не ги обичам лумпените пияници и наркомани, но е неизбежно... като задни части и гащи.

Ами да Булгаристан е..То за това няма никога да се орпавим.Ами по твойта логика дай да им издигнем паметник на СЗ и другите фракцийки дето правят хореографията по мачовете. :lol:
Последна промяна от RedeviL на 28 фев 2011 09:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 фев 2011 19:22

CTAHKO написа:Вчера си припомних защо спрях да ходя,спрях да гледам по ТВ и защо не трябва да ходя и да гледам БГ футбол.И се наслушах и начетох на какви ли не глупости от какви ли не БГ псевдо журналисти и псевдо експерти.И най-голямата трагедия е ,че никой не обсъжда самия мач,а се надпреварват да защитават олигофренщината в нашата мила родина :!:

Напълно те подкрепям и аз съм спрял да ги гледам, защото нямат оправия..

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2011 19:26

И накрая ще се появи някой и ще почне да ме убеждава,че БГ футбола бил ПРОДУКТ :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ПРОДУКТА БГ футбол е това,което ства преди,по време на мач извън терена,както и изкаванията на президентите ,само не и самия мач:!: :!: :!: Мерси,не искам такъв ПРОДУКТ и без пари да ми го дават :!:
Последна промяна от CTAHKO на 27 фев 2011 19:27, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Оставка на инспектор Антон Златанов

Мнениеот NIKSANA » 27 фев 2011 19:27

obi4am_pirin написа:Всички фенове и фенклубове трябва да се обединят срещу полицейския произвол!Сега го слушам този хубостник по Канал3 и ме изкарва извън нерви!Полицията не била виновна!Пребиват покрай боклуците и нормалните хора!Вчера имаше бити момчета и в Благоевград!Какво става!Всеки имал право да докаже че полицията виновна но с доказателства!Значи фена трябва да си води оператор със себе си!Оставка!Оставка и това е!Докато не сложат кадърни хора!

без публика по стадионите докато не станат всички семкаджии и театрална публика.... аман от боклуци... колко от тия утрепки вчера ще платят оградите(дето са доста здрави.. аз съм виждал и тях и на васил левски) или ще платят градския транспорт или ще оправят пътните знаци ... колко..... николко... :evil:
Последна промяна от NIKSANA на 27 фев 2011 19:32, променено общо 1 път.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 фев 2011 19:27

Полицейската вина е , че допускат пияни , напушени и дрогирани на мачове и то с опасни предмети (ножове , бомбички). След това всичко вече е вследствие на грешката им! Виждам , че има доста запознати по темата и искам да помоля някой желаещ да разясни , как влизат франциите на мач.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”