Луиз Суарес все по-близо???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Re: Дали Луис Суарез ще премине в ЛИВЪРПУЛ

Мнениеот fearbless » 11 яну 2011 19:20

:lol: ох, Боже... и аз мисля,че няма да премине в Ливърпул... имаше някакви слухове,че вчера е кацнал в Ливърпул и подписал за 4г. но никъде не съм видял статия за това така,че и аз не вярвам докато не видя статия черно на бяло! ;)
Последна промяна от fearbless на 11 яну 2011 19:22, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 11 яну 2011 19:42

RENAULT написа:Да след като продадат Торес на Реал.... :) :) :) :)

торес ще отиде в реал когато рууни отиде в пуул
[offtopic]НИКОГА :)[/offtopic]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 11 яну 2011 19:55

Neftochimic1892 написа:

Аз се пошегувах ;) ;) ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 11 яну 2011 20:17

RENAULT написа:
Neftochimic1892 написа:

Аз се пошегувах ;) ;) ;)

разбрах ме
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 11 яну 2011 20:23

А бе какъв Суарез бе? Меси, Вия, Роналдо, Пуйол, Пике, Иниеста, Шави, Рибери, Робен, Майкон .. бе дрим тим да идват и да си печелим лигата :) :) , да убием интереса :mrgreen:

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 11 яну 2011 20:37

:mrgreen:
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 13 яну 2011 15:12

fearbless написа::lol: ох, Боже... и аз мисля,че няма да премине в Ливърпул... имаше някакви слухове,че вчера е кацнал в Ливърпул и подписал за 4г. но никъде не съм видял статия за това така,че и аз не вярвам докато не видя статия черно на бяло! ;)

честно казано и аз се съмнявам че ще доиде на анфиелд , но това че не виждаш статия незначи ще не се е случило...така или иначе много се надявам да го купят
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Луис Суарес все по-близо до трансфер в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 яну 2011 13:04

Капитанът на холандския гранд Аякс Луис Суарес е все по-близо до трансфер в Ливърпул, пише в днешния си брой таблоидът "Мирър".

Очаква се мениджърът на "Червените" от "Анфийлд" Кени Далглиш да се срещне днес с клубните собственици Джон Хенри и Том Уърнър, за да обсъдят зимната селекция.

До момента "Мърсисайдци" не са купили нито едно ново попълнение, но се очаква да вземат някой друг футболист до края на месеца.

Евентуално закупуване на Суарес пък до голяма степен ще зависи и от продажбата на холандското крило Райън Бабел, който е желан от няколко английски и немски клуба.

Самият уругвайски национал пък е накарал агента си да се поинтересува, дали влиза в плановете на Ливърпул за зимна селекция.

Двамата с Фернандо Торес са представлявани от един и същ човек, а това също до голяма степен може да помогне за трансфера на голаджията.

Освен Ливърпул, Тотнъм също иска да привлече таланта. Той обаче не е приоритетната цел на лондончани, тъй като Хари Реднап иска да има повече в състава си Анди Керъл от Нюкасъл.

В момента иначе Суарес е на лагер със своя клуб Аякс в Турция, където амстердамци се подготвят усилено за втората част от сезона.

Той вече е говорил с треньора на тима Фрак де Бур и му е обяснил каква е ситуацията около него.

"Говорихме с Луис. Аз исках да знам какви са неговите планове и какво мисли да прави в бъдеще - да остава или да напуска. Той ми каза, че ако някой голям клуб отправи оферта за него, тогава е готов да води преговори с него и да си тръгне от клуба", сподели Де Бур.

И докато Суарес вече се готви за "Анфийлд", то Ливърпул се опитва да вземе поне 8 милиона паунда на холандското разочарование Райън Бабел.

Последният е желан от Фулъм, Уест Хем, Волфсбург и Хофенхайм. Колкото по-бързо се осъществи трансфера на "лалето", толкова по-бързо Суарес ще акостира в "Мърсисайдския" клуб.

Поредната глупост. Искам Суарес, но не трябва БАБЕЛ ДА НАПУСКА!!! По-добре един Давид Нгог или Милан Йованович, но не и Бабел. Ще бъде голяма грешка, ако продадат Бабел.

Потребителски аватар
qn40
Контакти:

Re: Луиз Суарес все по-близо???

Мнениеот qn40 » 17 яну 2011 00:34

Поредната глупост. Искам Суарес, но не трябва БАБЕЛ ДА НАПУСКА!!! По-добре един Давид Нгог или Милан Йованович, но не и Бабел. Ще бъде голяма грешка, ако продадат Бабел.

даже бих добавил Поулсен

Върни се в “Архив”