ох, Боже... и аз мисля,че няма да премине  в Ливърпул... имаше някакви слухове,че вчера е кацнал в Ливърпул и подписал за 4г. но никъде не съм видял статия за това така,че и аз не вярвам докато не  видя статия черно на бяло!
  ох, Боже... и аз мисля,че няма да премине  в Ливърпул... имаше някакви слухове,че вчера е кацнал в Ливърпул и подписал за 4г. но никъде не съм видял статия за това така,че и аз не вярвам докато не  видя статия черно на бяло! 
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
 [/center]     [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[/center]     [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]RENAULT написа:Да след като продадат Торес на Реал....

[/offtopic]
[/offtopic]Neftochimic1892 написа:RENAULT написа:Да след като продадат Торес на Реал....

торес ще отиде в реал когато рууни отиде в пуул
[offtopic]НИКОГА[/offtopic]

RENAULT написа:Neftochimic1892 написа:RENAULT написа:Да след като продадат Торес на Реал....

торес ще отиде в реал когато рууни отиде в пуул
[offtopic]НИКОГА[/offtopic]
Аз се пошегувах

, да убием интереса
 , да убием интереса  

fearbless написа::lol: ох, Боже... и аз мисля,че няма да премине в Ливърпул... имаше някакви слухове,че вчера е кацнал в Ливърпул и подписал за 4г. но никъде не съм видял статия за това така,че и аз не вярвам докато не видя статия черно на бяло!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта