Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот JackPackage » 08 яну 2011 18:04

има някакъв измислен вариант на 4-4-2 така че да играем и с Базил и с Гарра, ама ще сме без крила... :roll:
ако хлафовете са в диамант (Грийн пред защитата, Влади и Жо малко пред него и Дарко зад нападателя)... но няма време за обиграване на нова тактика :?

Но мисля че Базилето си е за крило точно взето ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 яну 2011 18:09

JackPackage написа:има някакъв измислен вариант на 4-4-2 така че да играем и с Базил и с Гарра, ама ще сме без крила... :roll:
ако хлафовете са в диамант (Грийн пред защитата, Влади и Жо малко пред него и Дарко зад нападателя)... но няма време за обиграване на нова тактика :?

Жо няма да ни върши почти никаква работа на тази позиция :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 яну 2011 18:14

Tommi написа:
JackPackage написа:има някакъв измислен вариант на 4-4-2 така че да играем и с Базил и с Гарра, ама ще сме без крила... :roll:

Жо няма да ни върши почти никаква работа на тази позиция :)

Именно, затова и писах че е "измислен" вариант на 4-4-2 :roll: ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Re: Коко Динев: Базил де Карвальо ще е играч на Левски

Мнениеот n0_FeArBG » 08 яну 2011 18:15

Masaba написа:Чакайте!Не беше ли този футболист,който струва най-малко 1 950 000лв?

За нас е с отстъпка!!! ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 08 яну 2011 18:18

caci написа:
от bojiTHEmaster на 08 Яну 2011 16:47

caci написа:
Карвальо,според мен е по-добър от Гара погледнато комплексно,а ако постигне КПД-то на Гара,ще се окаже и по-скъп.

Сигурно си единствения човек на планетата, който смята че Карвальо е по-добър от Дембеле...
Не забравяйте какво каза Батков. Че задължително ще вземем набелязания нападател (Карвальо), независимо дали Гарата ще си тръгне или не. Така че шансът двамата да играят заедно в Левски не е 1:1000 а 50:50

На Гара слабостите му са в обработването на топката,дай му на него да си я пусне напред и да надбяга защитника,трудно я запазва и затова най-вече в Европа се видя това.Ако не вкарваше толкова много щеше да е един от всички,но май до сега само в Левски е успявал така да вкарва.
Карвальо не вкарва толкова/но и Гара в Локото не вкарваше така/,но има много по-добра техника и поглед върху играта,а ако има и късмета на Гара да вкарва,бързо ще забравим за Гара,ако бъде продаден.

Съгласен съм с теб,но въпреки това Гарата ще остане в сърцата на феновете на Левски,поне в моето!Има принос(макар и само за 1 полусезон) към отборът ни,трябва да му отдадем заслуженото!Успех на Карвальо(ако дойде разбирасе)! ;)

dark4yto
Контакти:

Мнениеот dark4yto » 08 яну 2011 18:19

За съжаление Гарата сигурно ще си тръгне.За това говори и факта, че ще взимаме Станислав Костов.Заедно с Иса, стават 4 нападатели, което означава, че трябва да махнем някои.И това наи-вероятно ще е Гарата за жалост ;(.

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 08 яну 2011 18:24

podlogite написа:
batbozho написа:Истината е че ако Левски задържат Гара до лятото каквито са индикациите напоследък ще направят такова нападение дето аз не помня да е имало последните 20-на години в БГ.
Базил ще го представят понеделник на Герена и няма нищо общо с продажбата на Дембеле.Днес пак го гледах на тренировката.Много класен нападател,всяко отиграване подсказва за това.
Честито на Левскарите,пак ударихте 6-ца от тотото.За пореден път ви преливаме животворни черно-бели кръвни телца :) Остава да си вземете и титлата сега.

Затова Левскарите в България освен собствения си клуб, другият и почти единствен, който уважават е Локомотив Пловдив. ;) Сметките са ни били чисти, приятелството добро.
Надявам се Гарра да остане, офертите за 1,8 милиона са смешни за него, само от участието догодина в ЛЕ, ако станем шампиони и отпаднем последния кръг преди групите на ШЛ ще вземем 3,5 милиона евро. Не виждам защо му е на Батков да си разбиваме отбора сега. Има един вариант, при който продаваме Жо и Базил ще играе отляво.
П.С. Тази година Левски ШАМПИОН, Локо с купата и всички др да го ...

Може да се каже,че съм съгласен с мнението...Наистина Локото са ми били симпатични,а и сме имали горе долу се добри трансфери от тях...да не забравяме и Милиев,въпреки някои грешки за мен си остава стабилен защитник!

ПП:Най-малко се дразня ако ни бие Локото(Пд)!!!!!!!! ;)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 08 яну 2011 18:24

vladitol написа:обственикът на Локомотив Пд Коко Динев е първият, който официално потвърждава за преминаването на Базил де Карвальо от неговия тим в Левски. Той даде кратко интервю за Дарик радио.

- Господин Динев, може би основният въпрос около селекцията на Локо Пд е дали Базил де Карвальо остава, или отива в Левски?

- За Базил де Карвальо имаме устна договорка с ръководството на Левски. Тази устна договорка за мен е като договор.

- Тоест?

- Тоест, Базил де Карвальо ще бъде играч на Левски.

Дано!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 08 яну 2011 18:25

Абе добър е той, рутиниран боец, ама не е Гара :(
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 яну 2011 18:25

Според мен,съвсем спокойно,Левски може да променя схемата в дадени мачове и да минава в 4-3-1-2.Просто в България двама дефанзивни халфа ти трябват точно за 2-3 мача,че дори май само срещу Литекс.Проблемът на българските отбори е главно в липсата на свежи идеи в атака.Едно класическо нападение между едър и силен физически голаджия и техничен лек нападател с добър поглед върху играта,съчетан с конструктивен халф с убийствен извеждащ пас много трудно могат да бъдат неутрализирани в А група.Да не говорим,че не е задължително да се играе с крила.Например моят любим отбор Милан е играл винаги без типични крила.В съвременния футбол е нужно да имаш футболисти с разностранни качества,не типичен житен бегач по фланга или уличен побойник в средата на терена,а комплексни играчи,които да се движат постоянно и да си сменят местата,а и функциите.Разбира се,няма нищо лошо в това схемата и тактиката да се сменят в зависимост от противника.Не ги сменя само Барселона,но там може да противодейства само Мауриньо и не на Ноу Камп и не с всеки отбор.Една от основните грешки,между другото,на Мъри Стоилов е,че той не си променяше схемата и начина на игра,което доведе до сериозно изчерпване и в Левски,и в Литекс, и в националния отбор.А и що се отнася до Карвальо,той спокойно може да играе офанзивен халф или крило,не е задължително да е централен нападател,което означава,че може да играе с Дембеле дори и при 4-2-1-2-1,което е реално сегашната схема на Левски.
Последна промяна от acmilan на 08 яну 2011 18:29, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Архив”