Един град-един отбор написа:Алтернатив, постави се на мястото на Рахов ... 20 мача си даде душата тва момче за отбора, не направи нито една грешка и сега изведнъж идва някой си, който преди това е играл на Лаута и го измества от титулярното му място ... е, аз ако съм си хващам бомагите и се махам! ... Най-малкото самочувствието му ще се срути ...
Така се говореше и за Армандо, че ще измести Илия Николов, и Манчев как щял да измести Митко Байрев, обаче не стана. Дайте да имаме поне малко вяра в Бакалов и Видолов, става ли? Защото те двамата към момента са си заложили имената и репутациите, че Ботев трябва да играе задължително в горната дивизия след края на този сезон, както и че трябва да имаме отбор, който да атакува моментално първите места в "Б" от първата година там.
Поне до сега, мисля, са показали нашите тренери, че който не играе, стои на скамейката, дори и да е направил 2-3 силни мача...
А и по въпроса за резервите също трябва да се мисли, прави са колегите тук, които казват, че освен "The Pillar" ние защитници нямаме, а това е опасно. Както и самия стълб е опасен де...