Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Потенциалните съперници на ЛЕВСКИ в Европа
Темата е некоректна. Трябва да се промени на вероятните съперници на българския шампион, иначе добра работа. Хубаво е да се знае с кого може да играе шампиона тази година .

-
- Контакти:
Хубаво проучване си направил,обаче не е вярно защото повечето отбори са в средата на първенствата си и не се знае дали ще са шампиони!
олимпиакос ги пратил в благоприятните варянти.тия ако ви хванат ще ви бият до дупка.
Олимпиакос са сред неблагоприятните, т.е. ако Левски е непоставен, може да се падне с тях, Базел, Андерлехт, Копенхаген, Славия. Но е достатъчно Цюрих да измести Базел в Швейцария или Стандард да имести Андерлехт в Белгия, за да сме поставени.
Kosio Sofianeca написа:Хубаво проучване си направил,обаче не е вярно защото повечето отбори са в средата на първенствата си и не се знае дали ще са шампиони!
Еми аз съм направил проучването на основа потенциални шампиони, там където е по-неясно кой ще стане шампион, съм сложил две имена. Пък и много първенства вече са завършили. Не казвам, че това, което съм написал, ще е точно така, просто ви предлагам един общ план, който е най-евентуален.
POPCORN написа:хаххах е не съм се смял скоро на тема от форума.първо какво значи благоприятен варянт и не благоприятен.сами видяхте, че такива понятия вече не съществуват.Левски го доказа последната година.олимпиакос ги пратил в благоприятните варянти.тия ако ви хванат ще ви бият до дупка.стегнете се и не мислите какво ще става след 4 месеца.защото още нищо не се знае![]()
Прав си темата е ала "рибата в морето - тигана на огъня". Само за протокола - дума варянт в българския няма. Опитай с вариянт, може и да уцелиш. За пунктоацията - друг път...
Re: БЕЗГРЕШЕН РАБЕХ!
Hristomil kostov написа:САМО ИСТИНА ЕДНА ЦЦКА ВЪВ ГЪЗА И ПОСЛЕ В ,,Б,, ГРУПА
Христомилчо, опитай се да пишеш грамотно и без глупости. Ако ти е трудно - не тук, в *** ще те посрещнат с отворени обятия.
бахти безсмисления "труд"... да беше прекопал градинката пред блока,щеше да си по-полезен!!!
- Blacksea13
- Контакти:
itelim написа:POPCORN написа:хаххах е не съм се смял скоро на тема от форума.първо какво значи благоприятен варянт и не благоприятен.сами видяхте, че такива понятия вече не съществуват.Левски го доказа последната година.олимпиакос ги пратил в благоприятните варянти.тия ако ви хванат ще ви бият до дупка.стегнете се и не мислите какво ще става след 4 месеца.защото още нищо не се знае![]()
Прав си темата е ала "рибата в морето - тигана на огъня". Само за протокола - дума варянт в българския няма. Опитай с вариянт, може и да уцелиш. За пунктоацията - друг път...
А ти пробвай с вариАнт
mike28 написа:@Yasso - не си прав, тази информация нали се сещаш, че важи за всеки отбор, който станеш шампион, независимо дали се казва ЦСКА, Литекс или някой друг.
Може би е по-правилно да се именува темата "Потенциалните съперници на шампиона на България в Европа.
Абсолютно е сгрешено заглавието на темата - аз и затова така се изказах в поста си...

А иначе са прави тези които казват - "какво значи благоприятен жребий за Левски"...

Той дори и Г. Илиев-Майкъла го каза - "какви са тези Жилина, че да им треперим"

Нали помните какво стана в последното издание на ЕКТ - така че след БАТЭ, Тампере и Жилина - за Левски всеки жребий вече е неблагоприятен и трябва да бъдете много предпазливи в изказванията си, че верно голям смях настава...
Дай да доживеем до май месец примерно - пък после да умуваме кой какъв жребий го чака и за кой турнир ще играе...

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Защо феновете на ЦСКА се пресмиват на Левски?
ЦСКА да не са по-добре?ЦСКА по-добре ли се представя в клубните турнири?Радвате се на успехи отпреди 50години,за които на никой в Европа не му пука вече
ЦСКА да не са по-добре?ЦСКА по-добре ли се представя в клубните турнири?Радвате се на успехи отпреди 50години,за които на никой в Европа не му пука вече
Blacksea13 написа:itelim написа:POPCORN написа:хаххах е не съм се смял скоро на тема от форума.първо какво значи благоприятен варянт и не благоприятен.сами видяхте, че такива понятия вече не съществуват.Левски го доказа последната година.олимпиакос ги пратил в благоприятните варянти.тия ако ви хванат ще ви бият до дупка.стегнете се и не мислите какво ще става след 4 месеца.защото още нищо не се знае![]()
А ти пробвай с вариАнт
Пробвах, става! Мерси!