Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: ХАРЕСВА ли ви този ЛЕВСКИ

Мнениеот delpi » 13 мар 2009 19:23

glarus_ds написа:Не ми харесват Бистрон и Йовов. Грешката на Велев срещу Вихрен беше, че остави Сърмов сам. По-добро решение беше вместо Йовов да играе Гаджев. Така щяхме да сме по-добри в центъра, както се случи и в мача за купата. Бистрон беше доста бавен и можеше по-добре да реагира при головете на Вихрен. Минев също има качества, показва добри игри като ляв бек и централен защитник, а също и като дефанзивен полузащитник игра добре. Вики Генев вече показа част от потенциала си в няколко мача. Милиев сякаш ще се превърне в основния ни централен защитник. До него трябва да е Рабех, а ако на него не му се играе, Генев е правилния избор. Може и Минев, и Димов, но не и Бистрон. Трябва да се дава шанс и на Христов. Ако получи подкрепа и от нас, ще му тръгне играта. Да Коща показва качества, ще го видим. Не казвам нищо за Тасевски, Жоазиньо и Гонзо, щото най-добрите футболисти на даден отбор нямат нужда от коментар. Това е ;)

Хареса ми твоето мнение. Саамо ще добавя някой неща.
За Йовов не съм съгласен, че не трябва да играе. Според мен той трябва да е на терена. Ще навлезе във форма сигурен съм. Центрирането за гола на Гонзо беше фантастично. Може би трябва да играят по едно полувреме двамата с Зе Суареш отдясно.
Отляво Жоазиньо и Ники когато се оправи.
А в центъра на защитата според мен без никакво колебание час по-скоро трябва да започне налагането на двойката Виктор Генев - Йордан Милиев. Това спокойно могат да са бъдещите централни защитници не само на Левски а и на националния отбор. Не виждам по-големи таланти у нас от тях двамата и Иван Иванов от ЦСКА.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Ботев-Левски:преди и след мача

Мнениеот tevez » 13 мар 2009 19:37

Труден мач ,но ще отрежем крилата на канарите !!Хубаво е че бистрон няма да играе, моля се и рабех да не играе ,да играем с милиев и генев в центъра и няма да допуснем гол сигурен съм в това.Прогноза 0:2 (надявам се гошо христов да е титуляр и да вкара ) какво по хубаво от това.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 13 мар 2009 19:37

Ще бъде здрав мач!!Труден за прогноза.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 13 мар 2009 19:38

Преди мача много приказки ! След мача щастлив Пловдив и опечалени софианчета! Аи Канари биите Батковата децка градина!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

genchodm
Контакти:

Re: защо някои трябва да играе на запад за да го признаем в бълг

Мнениеот genchodm » 13 мар 2009 19:41

Абе стига с тая реализация на запад ако си кадърен и тук става пък после ще се чуе за теб по света .Апостола не е правил своето дело в чужбина и Гунди също но доста хора знаят за тях;

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 13 мар 2009 19:51

child in time написа:Преди мача много приказки ! След мача щастлив Пловдив и опечалени софианчета! Аи Канари биите Батковата децка градина!

:D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Мнениеот emkata » 13 мар 2009 20:03

АМ какви канари какви гълъбиутре мача е 1:4 гонзо-2 жо,гаджев.просто това е истината и логиката.ЛЕВСКИ ще е ШАМПИОН.
Левски завинаги в моето сърце.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 13 мар 2009 20:07

plamen etov написа:
child in time написа:Преди мача много приказки ! След мача щастлив Пловдив и опечалени софианчета! Аи Канари биите Батковата децка градина!

:D :D

Ще ме уморите вие,да знаете..... :D :D :D

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 13 мар 2009 20:17

0:5
Утре ще говорим след мача..........
Изображение Изображение

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 13 мар 2009 20:18

Колкото и да е странно, аз едновременно мразя, но и изпитвам уважение към Ботев, въпреки че съм от Левски. Това е най-силният провинциален отбор, с много фенове и богата история. За съжаление днешните фенове на Ботев не я познават и затова 97 процента от тях всъщност са много зле прикрити чорбари. Иначе утре ще стане здрав мач и 0:3.

Върни се в “Архив”