Славия-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mun4o1
Контакти:

Re: Славия-Левски

Мнениеот mun4o1 » 07 ное 2010 10:37

blue avalanche написа:Ако пак пуснат Йовов,все едно пак сме с 10 срещу 11.Както срещу Локо Пд и Лил.Айде в пенсия...Моля те!

Голям специалист си ти!!! Ти ритал ли си топка през живота си?

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 ное 2010 10:39

Греда...няма да съм на стадионО,шото съм на работа до 7Изображение Надявам се момчетата да се представят добре срещу Славия,а след мача Бат Венци да закрие БФС Изображение

Само Левски !

П.П. Blue avalanche...моля те,треньорския си капацитет ни го спести !
Изображение

difeza
Контакти:

Re: Звезда на КотДивоар: Шокирах се от публиката ви

Мнениеот difeza » 07 ное 2010 11:08

mun4o1 написа:Майко мила, егати тъпата тема. Защо се заяждате един друг не мога да разбера. Да онзи ден публиката ни беше феноменална както и отбора. Нормално е на мачовете от А група да не ходят толкова много хораи това важи за абсолютно всички отбори в България, тъй като нивото ни на футбола в повечето мачове е под аматьорско. А това кой с кой отбор ебил нямазначение колега ЛЕВСКАР,просто започваш някакъв безмислен спор.

Не не е нормално.Незнам дали знаеш,но само заради повече хора на стадиона дори и срещу по слаб отбормача много по интересен.не ми говори за нивото на футбола.Един фен обича отбора си не само в големите мачове, но и с по скромните отбори.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 07 ное 2010 11:09

8-)

Наистина публиката на Левски беше впечатляваща дори за мач от европейските клубни турнири.
Едно голямо браво ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 ное 2010 11:15

Агитката на Левски е голяма и го е доказала през годините - ФАКТ ! В повечето случаи,западняците остават втрештени от Балканските агитки,защото тук найстина сме много луди ! САМО ЛЕВСКИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 07 ное 2010 11:16

Жоржиньо написа:
blue avalanche написа:На стадиона съм!

И аз 8-)
Ставаме 3-ма. 2:0 с голове на Иса и Жо ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 ное 2010 11:31

Канарчето е право. Бяхме добре, но днес срещу Славия пак ще бъдем 1 000 човека. Имаме какво да работим много. Вредите от миналата година ще зарастнат трудно.
Айде стига ... безсмислен спор е това коя е най-добрата агитка в България.Най-добрите агитки подкрепят отбора си и в най-трудните моменти, което за съжаление не може да се каже нито за тази на ЦСКА, нито на Левски ... И само не ми отговаряй заядливо и не ми спори, че не е така, щото когато след година - две изпаднете в дупка, както беше при Ратко (за съжаление неизбежно състояние за всеки БГ "гранд") най-синьото в цялата работа ще бъдат празните седалки на "Герена" ...

Тук си в голяма грешка. Отлива миналия сезон нямаше нищо общо с формата на отбора, и никога не е имало - това се е доказало през годините. Голяма част от феновете отидоха от Б в А сектор, което означава, че проблема не е бил долу на терена, а горе на трибуните.
И това ще мине, само Левски!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 ное 2010 11:48

0007 написа:
Жоржиньо написа:
blue avalanche написа:На стадиона съм!

И аз 8-)
Ставаме 3-ма. 2:0 с голове на Иса и Жо ;)

Начи днеска да очакваме моШна подкрепа за сините...3ма фена ! Вие ще сте колкото славистите бе :mrgreen: Ще стане дерби и по трибуните :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 07 ное 2010 12:44

velez написа:Абсолютни клишета...не знам за вас, но мене ме накефи публиката на Рапид Виена -50 хил на стадиона, които не спряха да пеят и да подкрепят отбора си....а противника им е отбор от източна Европа, който хем се намира в лоша форма, хем няма някакви значими успехи в турнирите.

Нелепо изказване... Ако имаш предвид последните години , донякъде си прав.Неможе да не отбележим , че ЦСКА победи на Анфиилд Ливърпул и после удари на 2 пъти Леверкузен.Иначе успехите на Левски последни години са повече.От друга страна ЦСКА играе и полуфинали в КЕш... ясно за формата и за 8 мача и че си на финал применро...
Иначе публиката си се е доказала.И невиждам какво ни пречи да бъдем като феновете на турските грандове за които викат , че там на стадиона е като АД>>>
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 07 ное 2010 12:47

Raoul_Duke написа:Тя, че беше хубава - хубава беше. Спор няма. Въпросът е, че в евро-мачове всеки го може...и още повече в 2-милионен град. Важното е тая публика да я събирате и когато играете с разни аутсайдери от А-групата...както беше в последния кръг например.

+1
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Архив”