Естествено, че не трябва да се сменя! Ясен е добър треньор! Не може само да побеждаваме, и тия моменти ги има! Записахме малко по-слаби мачове и веднага пак се почна за смяна на треньора..
Офтопик: Отбора сега има нужда от подкрепа и нищо няма да ви навреди ако отидете утре в 14:00 на Овча Купел, вместо да коментирате мача по телевизията!
Перфектен мач на Ясен срещу Лил. От стартовия състав, до смените, от тактиката до мотивацията... А смяната на Дарко, за когото всички знаем че в последните 15 минути на повето мачове не му достигат физически сили, с Иво беше най-правилния ход в този момент. Ясен трябва да остане поне до лятото, а даже си мисля, че ще е още по-добре до следващото лято!
Не! 1. Рано е за смени. 2. Рано е за генерални оценки. 3. Според мен има желание да се развива, дори и в момента да не е суперкласа, а си мисля, че има и интелекта да го направи. 4. Според резултатите и играта-не.
само Левски и България Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
какво трябва да се случи, че да го уволнят този некадърник? пореден безумен мач - със Славия. Ако сега не го махне, ще изгубим и мястото си в за лига Европа. през паузата Батков ще осъзнае, че няма как да атакува Шампионска лига и ще продаде най-добрите ни играчи, в т. ч. и Дембеле. Този нещастник - треньора проваля един невероятен шанс да имаме супер отбор. Жалко!
Аре стига с тия простотии бе. Ясен да изчезвал на мига, Гонзо да изчезвал. Преди месец си се радвал като детенце, а сега ги плюеш?! Какъв почитател си ти, това ли ти е подкрепата? Вместо да пишеш простотии, обоснови се с градивна критика - ще е по-приемлив поста ти. Напиши Ясен не ми хареса, защото направи това това и това. Моето мнение е, че трябва да го оставят да работи човека, иначе нищо няма да стане. Нещата ще се развият като миналата година ако го сменят. И предлагам темата да се затвори защото много бълвоч почна да излиза тука.