ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: АУДИО: Головете на Левски
Много ми стана смешно когато Томето "првоери дали са живи"
"Ой,ой,ой... живи ли сме"
Обичам ги тия двамата.

Re: ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
modor написа:Ето малко кадри от мача......
Тоше забелязвам много красиви девойки около теб. Трудно се гледа мач в такава обстановка
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Подобно нещо бях чувал само по телевизията дето един испански комментатор викаше гооооооооооооооооооооооооооооооооооооол.Чудих се кога ще го чуя същото нещо и в България и ето не чаках много.Поздравление за великата игра и сините сърца на футболистите .
- edmon_dantes
- Контакти:
Linkin_Park написа:Linkin_Park написа:2:1 за Левски , очаквам сценарий подобен на този от мача с Удинезе.
Нещо да кажете?!
Голям си, бате! Само така да познаваш в полза на Левски.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Левски официално е шведски кошмар №1. 
Невероятен мач. Падна ми сърцето, когато Митрев изпусна топката. След което от последвалите пропуски, тотално се отчаях. Ударихме греда и се сетих за Дебрецен. Просто... някак си изгубих вярата.
И когато вкарахме ЛЕЛЕ МАЙКОООООООООООООООО ОТ КОГА НЕ СЪМ СЕ ЧУВСТВАЛ ТАКА... и веселбата трая точно 2 минути, защото след нея дойде НАЙ-ГОЛЯМАТА РАДОСТ...
Невероятен Левски. Някой може да направи съпоставка с ЦСКА от миналата година, но не е така. Досега във всеки един мач, дори в този с Черноморец, показахме констант на нивото, игра.
Разберете ме, не искам да споменавам грешките в играта. Можехме да бием с 3-4, Гара изпусна много. НО АЗ ИСКАМ ДА ИДЕАЛИЗИРАМ тоя мач, защото той ще остане в историята.
Грийн не е човек! ТОПКА НЕ МИНА ПРЕЗ НЕГО!! 2 класи над България. Също има невероятно усещане кога ще падне топката - нито един швед не можеше да мине през него.
ТОВА Е МОЯТ ЛЕВСКИ. АКО МЕ НАКАРАТ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ОТНОВО КАКТО ПРЕЗ 2006... НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ РЕАЛИСТИ. ДНЕШНАТА ЛИГА ЕВРОПА Е ТРУДНО СРЕДИЩЕ, НО УТРЕ ЩЕ СИ ГОВОРИМ. ДАЙ БОЖЕ ДА СТЕ ПРАВИ И ТОВА ДА Е ГЛАВА НОМЕР ДВЕ.
Е, ОТНОВО СЕ ПОТВЪРДИ. САМО ЛЕВСКИ МОЖЕ ДА НИ ВКАРА В РАЯ, ДА ВЛЕЗЕ В АДА И ОТНОВО ДА СТИГНЕ НЕБЕСАТА ЗА ПЕТ ГОДИНИ. ЧЕСТИТО, ЛЕВСКАРИ!
Невероятен мач. Падна ми сърцето, когато Митрев изпусна топката. След което от последвалите пропуски, тотално се отчаях. Ударихме греда и се сетих за Дебрецен. Просто... някак си изгубих вярата.
И когато вкарахме ЛЕЛЕ МАЙКОООООООООООООООО ОТ КОГА НЕ СЪМ СЕ ЧУВСТВАЛ ТАКА... и веселбата трая точно 2 минути, защото след нея дойде НАЙ-ГОЛЯМАТА РАДОСТ...
Невероятен Левски. Някой може да направи съпоставка с ЦСКА от миналата година, но не е така. Досега във всеки един мач, дори в този с Черноморец, показахме констант на нивото, игра.
Разберете ме, не искам да споменавам грешките в играта. Можехме да бием с 3-4, Гара изпусна много. НО АЗ ИСКАМ ДА ИДЕАЛИЗИРАМ тоя мач, защото той ще остане в историята.
Грийн не е човек! ТОПКА НЕ МИНА ПРЕЗ НЕГО!! 2 класи над България. Също има невероятно усещане кога ще падне топката - нито един швед не можеше да мине през него.
ТОВА Е МОЯТ ЛЕВСКИ. АКО МЕ НАКАРАТ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ОТНОВО КАКТО ПРЕЗ 2006... НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ РЕАЛИСТИ. ДНЕШНАТА ЛИГА ЕВРОПА Е ТРУДНО СРЕДИЩЕ, НО УТРЕ ЩЕ СИ ГОВОРИМ. ДАЙ БОЖЕ ДА СТЕ ПРАВИ И ТОВА ДА Е ГЛАВА НОМЕР ДВЕ.
Е, ОТНОВО СЕ ПОТВЪРДИ. САМО ЛЕВСКИ МОЖЕ ДА НИ ВКАРА В РАЯ, ДА ВЛЕЗЕ В АДА И ОТНОВО ДА СТИГНЕ НЕБЕСАТА ЗА ПЕТ ГОДИНИ. ЧЕСТИТО, ЛЕВСКАРИ!
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
-
baigen4o1974
- Контакти:
здравейте на всички е и аз бях на стадиона ние сме велики само ЛЕВСКИ.но вкъщи който е слушал мача е било як коментар а май томето е останал без глас на края 
И това е нищо в сравнение с коментара им на мача с Калмар
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=150263
Един цитат от коментара им: "Мъжете на ст. Г. Аспарухов се чувстват като в шведска тройка"
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=150263
Един цитат от коментара им: "Мъжете на ст. Г. Аспарухов се чувстват като в шведска тройка"
Не издържах при втория гол и се просълзих.Хора като Томислав Русев трябва да коментират мачовете на Левски.
Blue Heart
Campione! написа:Не издържах при втория гол и се просълзих.Хора като Томислав Русев трябва да коментират мачовете на Левски.
Не си си се само ти просълзил... ако си бил на Герена още по-добре