loko2004 написа:daimio написа:Love_ написа:Представи си, че аз съм от БФС и ти отговарям в момента на въпросите: Първо: Възможният максимален брой зрители е равен на максималният брой места. Тоест колкото места има толкова ще гледат. Като имам 5 хиляди фена и си направя отбор в В областна, тъй като нямат стадиони да ги събират БФС да ме пратят в А или Б група ? Звучи ми малко тъпо. Второ: Ако се държите като граждани за каквито се имате, а не като тъпи селяни няма да е нужен и 1 полицай да ви пази. Мисля, че с това отговорих на запитването ви Господин-Х. Поздрави от БФС. Мисля, че с това темата се приключи !
Представих сиАуууууу имал съм кошмари,които изглеждат по добре.
Първо-максималния брой зрители е точно толкова колкото отидем.Ти ела да отсееш излишните![]()
Второ-ще се държим ама ако искаме-бфс защо не се държи като бфс???
Поздрави и от нас на бфс****************************************
А темата ще е актуална след всеки кръг в Б окръжна ако се наложи да тръгнем от там!
Пак изхвърляния
Като направите 1-2 изцепки ще ви резнат от БФС и ако докато бяхте в А група ви търпяха простотиите в Б окръжна няма много много да ви търпят наказания отнемане на точки и още малко почивка в долните групи
Дали са изхвърляния времето ще покаже.Според вас изхвърляния бяха и намеренията ни да спрем отбора на селския,както и самия него!!!Забелязал ли си да имам претенций към групата в,която ще играе БОТЕВ???Фен съм именно на жълто-черния тим не на А група не на Висша лига не на ШЛ.За мен футбол в България няма и се надявам именно от нас да тръгне завръщането му ако ще това да значи Ю група.