Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 00:09

Viktor4o_Rs написа:
acmilan написа:Радващи се на загубата да не пишат,жалко е просто.Колкото до мача,има подобрение и само човек неискащ да го види,не го и вижда.Видя се,че като направихме толкова желаните от някои пишещи тук смени,спадна много класата на отбора.Да не подценяваме факта и,че белгийците ритаха като олигофрени,а и някои от нашите явно са много уморени от тежкия сезон.Въпреки това всички се раздадоха и както казва сега Тони Велков по тв,видях отбор.Персонално Чавдар Янков беше най-зле,иска ми се много да клонираме Пелето и да го имаме и отзад и в центъра,но това няма как да стане...

Ти си умен човек , следя ти мненията и ми е странно как си се заблудил . Подобрение имаме единствено в атака и то донякъде, тък като вече сме с една идея по-разнообразни и не разчитаме само на Бербатов , в защита сме си същата трагедия , Мъри кауне , разбери че :
1. Миланов не става за ляв бек , не става и за титуляр , отляво да играе Занев или Венков
2.Чавдар Янков не става за титуляр , слаб , вместо него Пелето или Гаджев
3. На Пелето силата му не е в защита ,а в халфовата линия
4. Благо ще се справи много по-добре отдясно или като вътрешен халф , отколкото отляво
5.Пламен Николов , Мартин Камбуров , Димитър Рангелов , Павел Виданов в момента НЕ заслужават да бъдат национали
6.До Русия трябва да има опитен защитник , днес Иван Иванов не беше чак толкова зле , но въпреки това е рисков играч за мен
7. Мъри, докато си подвластен на мениджърски интереси и викаш играчи , които не заслужават , ще се проваляме навсякъде с гръм и трясък

Благодаря ти за оценката спрямо мен,чувствата са взаимни ;) Сега ти давам отговор по всяка точка:1.Съгласен.2.Съгласен.3.Справя се добре и на двете места,прекрасен футболист.4.Благо не може да играе крило,защото е бавен,тромав,но техничен и със силен удар,което означава офанзивен халф.5.Съгласен.6,Русия днес беше перфектен,явно,че в руското първенство се работи в пъти по-добре отколкото в нашето.7.Донякъде си прав,аз също не съм съгласен с някои негови решения,но няма да спра да подкрепям отбора,заради това :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
the_red_devil
Контакти:

Мнениеот the_red_devil » 20 май 2010 00:10

niki87 написа:
durex написа:
niki87 написа:Не виждам за какво се впускате в безсмислени анализи на мач,в който най-важното е да се обиграва отбора.0-1,1-1 или 2-1,какво значение има?Въпреки загубата видях минимална промяна към положително,но да изчакаме квалификацийте-там ще си проличи за какво става на въпрос!

Единствената промяна която видях аз е Николай Михайлов и още 2-3 момчета всичко друго е...ей така извикано само да разкарват фланелката и да се пишат национали..така няма да я бъде и да се заългваме,че отбора ни се подобрява..неможе да викаш хора които са твърди резерви в клубните си отбори и да ги налагаш в Националния ( с изключение на Михайлов,който единствен ме опроверга!)

За това казах "минимална промяна към положително",иначе си прав.Не мога да си обясня какво прави в отбора футболист като Чавката... :shock: ..Аз не си спомням нито един силен мач на това момче :geek:

Той днес сънуваше как рита бутилката с Уиски :lol:

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 20 май 2010 00:10

Само аз ли не разбрах смисъла на двете ни смени в 90та минута?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2010 00:10

the_red_devil написа:Така е прави сте! Последните квалификации бяха просто ужасяващи за Англия :lol: :lol: ... Ще си говорим след Световното

Ти ако мислиш, че англичаните ще станат шампиони, по-добре не гледай световното, защото само ще се ядосваш.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 00:11

zlatan написа:Викторчо,хубаво го казваш братле за мениджърите само едно обаче ми кажи кво прави директора и защо разрешава да се бъркат на тренера всички знаем кой коли и беси в национала,за другото те подкрепям напълно ,особено за Гаджев.

Батенце , те са една комбина бе , и Наско , и Мъри , и Боби , и Коща , и Лечков , заедно с Лъчо Танев и Емил Данчев ... Тъпото е , че имаме футболисти , които могат да свършат работа , но умишлено не се викат и няма кой да ги подреди добре , защото аз отдавна смятам , че един чужденец щеше да ни свърши много повече работа , ама няма как да стане , ще се секнат далаверките ...
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 00:11

alkoh0L написа:Добре бе,ако бяха в защита Ван Буйтен и Вермален ние намаше и удър да имаме.А тоя нападател е само на 17

Е,хубаво де,на 17 е,обаче май е голмайстор на белгийското първенство или се лъжа?Впрочем той май не вкара гол,а :?:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Що е то дефанзивен халф!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот zlatan » 20 май 2010 00:11

Когато се роди още един Стилян няма да губим в последните минути,още в 75мин Стенли беше вече свършил,но пак не допусна грешки,нооооооооооооооооооооо сам не става.Та когато отгатнем отговора на тази загадка БГ-ще има по-добър отбор.
Алтернативи поне три на пръв поглед-Гаджев,Т.Янчев,Борнусузов.Успех на Мъри и цялото спортно-техническо ръководство,защото няма време.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
the_red_devil
Контакти:

Мнениеот the_red_devil » 20 май 2010 00:11

Tommi написа:
the_red_devil написа:Така е прави сте! Последните квалификации бяха просто ужасяващи за Англия :lol: :lol: ... Ще си говорим след Световното

Ти ако мислиш, че англичаните ще станат шампиони, по-добре не гледай световното, защото само ще се ядосваш.

Време е ... След толковааааа години :lol: Има надежда

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2010 00:13

the_red_devil написа:
Tommi написа:

Време е ... След толковааааа години :lol: Има надежда

Тази надежда я забрави поне още 2-3 големи първенства :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 20 май 2010 00:13

Михайлов, И.Иванов, Попов, Пеев ме изненадаха положително
Стенли, Манолев, Божинов не ме изненадаха с доброто си представяне

Живко, Рангелов, Георгиев, Ангелов не ме изненадаха с посредствеността си
Камбуров, Николов, Янков ме отчаяха с посредствеността си

Върни се в “Архив”