Jeni написа: Искам само да ти уточня, че на мачовете на БЕРОЕ хората сами отиват на стадиона и си плащат билетите.Не съм чула досега някой да е раздавал безплатни билети.Уточни ако обичаш на кой мач събрахте повече хора от нас като капацитета ви е 8800 и дори и на откриването на прословутата ви нова трибуна се видя, че има празни места.И на двата ни мача в ЛЕ присъствах в Стара Загора и не останах с впечатлението, че сме под девет хиляди и пак повтарям без да се раздават безплатни билети.Не знам каква история пишете , но в съзнанието ни винаги ще си останете със съмнителните мачове, грандоманското си държание и комплексарщина.За 5 години успяхте да настроите футболната общественост срещу вас.Това може да ви се признае.Само се замислете през лятото след като отпаднахте от Милсами колко хора се радваха на това и ще си дадете ясна сметка колко сте обичани.Относно този мач виждам, че пак сте се подсигурили с двама допълнителни играча в лицето на Николай Йорданов и С.Ставров но нищо така ще е по-сладко като ви бием.Прогнозата ми е 1-2.
Да доуточня и аз! Билетите с номинал 0,00лв са част от семейните билети, като цялата сума се начислява на основния (ако може така да се каже) билет. След последните глупости от ръководството смениха политиката и на семейните билети пише покана, а цялаа сума отново се начислява на основния. Ползвал съм такива билети, като съм водил синът ми на мач. Относно посещаемостта, разгледай темата от вашия форум и ще разбереш за какво говоря. Посещаемостта ви срещу Брьонди е около 6000 зрители, ако цената не беше 20 лева щяхте да сте 7000, хайде 8000, е и? 9000 събира голямата ви трибуна, а тя беше с много празни места. Това са фактите, а на теб може и 30 000 да ти се струват. Веднага ти казвам, че в прословутия мач на откриването на сектор В, в който мач станахме и шампиони имаше ~6500. Сега ще направиш сравнение и ще кажеш, че билетите ви са били по 20 лева, нали? Да, но на този прословут мач след който имаше и скандали билетите струваха по 25лв заради концерт, на който останаха 1000 човека и заради който аз пропуснах този мач! Пънете се сякаш сте някой гранд, а всъщност сте си чисто и просто един обикновен български отбор! Пожелавам ви да не се ядосвате след рагромната загуба, която ви очаква!