Берое-Лудогорец-0:4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Берое-Лудогорец-0:4

Мнениеот Готвача » 05 дек 2014 20:38

ShooterMan написа:Не знам аз ли не виждам и не разбирам, но за мене в тази пародия на мач ВСИЧКИ на терена играеха за гостите....Никакви остри влизания даже, като балет играха домакините. Не знам на какво се дължи, може да е "патриотично" поведение :lol:

Всички знаят,не харесвам софийски отбори и не искам отбор от София да е шампион.Днес обаче,колкото и да е странно,по едно време си викам,абе тези беройци че са слаби-слаби са,но защо поне не ги заритат,както ритаха моряците във Варна?И така и така си падат с по четири гола,поне някаква съпротива да бяхме видяли докато ги ръгаха креийзитата.Ама не,мач с мач не си прилича,нали така?Псикаха дето марек ритали червените и полягали на лудите,а беройци събуха гащите още преди мача. И Хубчев ги наговори едни сладки,медени...Затова в БФС харесват БИрои,защото се подлага като лека жена и не харесват Морето,защото сме чепати и фъндък не пускаме.Ако сме слаби,падаме,но терена го изораваме на макс.И поради тази причина във Варна ще се гледат мачове от втората шестица напролет/пу,пу,дано не съм прав за последното/.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

nov_potrebitel
Контакти:

Мнениеот nov_potrebitel » 05 дек 2014 20:44

Викаш, като не можем да играем футбол, поне да ги ритаме? Това е селско мислене.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 05 дек 2014 21:50

Готвача написа:
ShooterMan написа:Не знам аз ли не виждам и не разбирам, но за мене в тази пародия на мач ВСИЧКИ на терена играеха за гостите....Никакви остри влизания даже, като балет играха домакините. Не знам на какво се дължи, може да е "патриотично" поведение :lol:

Всички знаят,не харесвам софийски отбори и не искам отбор от София да е шампион.Днес обаче,колкото и да е странно,по едно време си викам,абе тези беройци че са слаби-слаби са,но защо поне не ги заритат,както ритаха моряците във Варна?И така и така си падат с по четири гола,поне някаква съпротива да бяхме видяли докато ги ръгаха креийзитата.Ама не,мач с мач не си прилича,нали така?Псикаха дето марек ритали червените и полягали на лудите,а беройци събуха гащите още преди мача. И Хубчев ги наговори едни сладки,медени...Затова в БФС харесват БИрои,защото се подлага като лека жена и не харесват Морето,защото сме чепати и фъндък не пускаме.Ако сме слаби,падаме,но терена го изораваме на макс.И поради тази причина във Варна ще се гледат мачове от втората шестица напролет/пу,пу,дано не съм прав за последното/.

Бирой усърдно започва да прилича на Славия, компаньонките на А група :!: :lol: ;)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 дек 2014 22:02

nov_potrebitel написа:Викаш, като не можем да играем футбол, поне да ги ритаме? Това е селско мислене.

Ами викам,щом ритахте от безсилие играчите на Черно море,защо да не поритате за разнообразие и тези на Лудогорец.Ама в нареден мач със свалени гащи няма как да стане,нали гражданино?Пфу,това марулите големи гражданя станахте,че и на селско почнахте да се отваряте.Гледайте ТЕЦ-а да не ви спре тока/парите/,че ще си припомните одисеите по селските терени с прекрасната тревна настилка.Апропо,къде тръгна публиката след 60-та минута?Да не отидоха да правят засади на гостуващата агитка? :mrgreen:
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 дек 2014 22:46

Готвача написа:
nov_potrebitel написа:Викаш, като не можем да играем футбол, поне да ги ритаме? Това е селско мислене.

Ами викам,щом ритахте от безсилие играчите на Черно море,защо да не поритате за разнообразие и тези на Лудогорец.Ама в нареден мач със свалени гащи няма как да стане,нали гражданино?Пфу,това марулите големи гражданя станахте,че и на селско почнахте да се отваряте.Гледайте ТЕЦ-а да не ви спре тока/парите/,че ще си припомните одисеите по селските терени с прекрасната тревна настилка.Апропо,къде тръгна публиката след 60-та минута?Да не отидоха да правят засади на гостуващата агитка? :mrgreen:

НЕ Е ПАТРИОТИЧНО ТОВА :mrgreen:
Майтап няма, но цялта тази история започва да дразни адски много! Бог ми е свидетел, а и форума е наясно - мразя шопите и в червата, винаги съм срещу тях, ако ще Подуяне и Панчарево да играят на кърлинг за деца....НООООО никак не са ми по вкуса цирковете с Марек и Бирои, които организира Домуз Паша! Никак! Започва да мяза на тях. Днес съм категоричен - всички от Берое искаха да загубят мача с над 3 гола, направиха и невъзможното това да се случи! ЕБАСИ МАЙКАТА, всичко мога да изтрая, но уредени мачове - НЕ!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 05 дек 2014 22:53

Абе вие варненци на мачове не ходите вижте си стадиона нива,ама хейтвате Берое.За какво е тая злоба.Берое играе честно и ако пада е защото играе слабо.Никога Берое не влиза в схеми.Никога не са ни помагали съдии и това е истината.Всичко друго е злоба безцелна.Какво срамно има да паднеш от който и да.Истинските фенове подкрепяме отбора.Това че десетина куфара тръгнали по рано голяма работа.Нали видяхте във Варна колко сте далеч от нас като публика.Не можете да се мерите с нас и точка.Не искам никой да ми отговаря.
1986,2010,2013

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 06 дек 2014 08:20

BEROE 88 написа:Абе вие варненци на мачове не ходите вижте си стадиона нива,ама хейтвате Берое.За какво е тая злоба.Берое играе честно и ако пада е защото играе слабо.Никога Берое не влиза в схеми.Никога не са ни помагали съдии и това е истината.Всичко друго е злоба безцелна.Какво срамно има да паднеш от който и да.Истинските фенове подкрепяме отбора.Това че десетина куфара тръгнали по рано голяма работа.Нали видяхте във Варна колко сте далеч от нас като публика.Не можете да се мерите с нас и точка.Не искам никой да ми отговаря.

Провинциалистче, след всеки наш загубен мач, твоите ''събратя'' вкупом идват да дразнят, без да си виждат насраните продажни задници.Както казва ваш Сандьо-ФАКТ.Много добре го каза ''Готвача'' и ние практикувахме любовна игра с вас 4 пъти, но това ви направи буквално кръвожадни и във селската ви злоба,изпотрошихте Китанов и Сталев, при резултат 0-4..., днес пак ви любят 4 пъти насред Стара Загора, но този път няма никаква кръвожадност у вас.Странно и така непонятно...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 06 дек 2014 09:05

Хубчев е доказан НЕКАДЪРНИК, уволнение му трябва на тоя !
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 дек 2014 14:24

Незнам какво сте очаквали от този определено посредствен а в последните мачове и грозно и пошло слаб отбор на Берое.Просто това са ни възможностите и резултатът е налице.Лудогорец вчера ни пошали,ако искаха можеха да ни вкарат поне още толкова голове и това в никакъв случай нямаше да е нелогично и незаслужено.Просто отбора толкова си може и няма за какво да търсим под вола теле.Факт.Нито имаме класата и рутината на Лудогорец,нито пък футболистите ни са мъже които са способни да изорат терена и да се борят до последно за победата или точката.За това се иска сърце,душа и естествено спортна злоба които в нашите футбалери за жалост липсват.

mariuskirkov
Контакти:

Re: Берое-Лудогорец-5 декември от 16 часа

Мнениеот mariuskirkov » 07 дек 2014 19:26

ky-kyy написа:
mariuskirkov написа:Уважаеми фенове,нека за последно да отидем и да видим-футболистите ни .....

Не знам дали съм уважавам фен, но никога не съм и помислял да се заричам, че за последно ще ида на Храма....Над 30 години, съм там. Естествено, когато съм имал възможност. Много радост и мъка съм преживял - продавали сме мачове, подпирали са ни, свирили са против нас, грозен футбол сме играли, добър футбол също сме играли, изваждали са ни от групата, изпадали сме, качвали сме се....Е, аз съм все там.....
Един приятел левскар ми каза преди време - "Това че моето дете, не е най-умното и красивото, сред тия които играят на двора, дава ли ми право да не го обичам? "
Срам,срам-четери пъти срам- :oops: :oops: :oops: :oops: -всичко друго са глупости !!!!!!!! :geek:

Върни се в “Берое”