Берое вече има нов собственик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Re: Берое вече има нов собственик

Мнениеот hellyeah » 16 сеп 2011 22:01

Няма мое няма твое,наше е Берое,с радост научавам че като един съвестен данъкоплатец от днес притежавам някаква десетохилядна част от 1 процент от държавното Берое. :)
“Не купувам от Lafka”

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 16 сеп 2011 23:11

ТЕЦ 2 в никакъв случай не се издържа с пари от данъци... Ситуацията е обратната- от ТЕЦ-а парите отиват в държавата.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2011 23:17

-Ицо- написа:Според мен той така и така си е бил в града за откриването на музея на религиите и човека, като опитен вече политик, се е възползвал да се покаже съпричастен към отбора, да печели симпатии и съответно потенциални гласове.Аз теб те питам - за какво точно се бориш тук?Имаш ли някаква градивна критика, или професионална гледна точка, или просто обективно мнение?Или ей така, да си се оплачеш от нещо, да не ти е загубен деня..

И в Англия,и във Франция имат избори,ама не съм чувал Камерън или Саркози да се занимават с това кой е собственик на Ман Сити или ПСЖ.А ти?По скоро ми мирише на далаверка.
ПП.Така и така премиерът стои в София по цели седмици,що не вземе да оправи стадиона на Левски и да спечели още повече потенциални гласове.Не само в София,но и в страната.Егати и обяснението!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 сеп 2011 23:33

controller написа:Айде де нали си компетентен ?
Тази покупка от страна на ТЕЦ Марица Изток е против праваилата на ЕС и против УЕФА - държавата НЯМА право на дялово участие като миноритарен или мажоритарен акционер в спортни клубове , тъй като се тълкува като ДИРЕКТНА намеса на държавата и държавно НЕПОЗВОЛЕНО подпомагане на спортен клуб ! За феновете на Берое - никой не злорадства просто казва обелтовната истина ,само да кажа ,че има релана опастност на жестоки наказания от УЕФА за тима, и за България от страна на ЕС , развръзката тепърва предстои ! Иначе само по себе си това не е коректно тъй като с пари на данъкоплатците се подпомага футболен клуб , ами ако ЦСКА, Левски или Лудогорец поискат някоя държавна фирма да им стане акционер ?

Сещам се за един отбор БАТЕ се вика, та той е собственост на държавно предприятие, защо УЕФА си мълчи?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
GreenKazanski
Контакти:

Мнениеот GreenKazanski » 17 сеп 2011 01:18

hellyeah написа:Няма мое няма твое,наше е Берое,с радост научавам че като един съвестен данъкоплатец от днес притежавам някаква десетохилядна част от 1 процент от държавното Берое. :)

Да, ела да полигавиш десетохилядната част ...
Последна промяна от GreenKazanski на 17 сеп 2011 01:19, променено общо 1 път.
Beroe Support From Kazanski !!!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 17 сеп 2011 01:19

Дано да е за хубаво.Успех на заралии ! Пловдивчани ви уважават.Най-хубавото гостуване е в Стара Загора без значение от резултата и без значение с кой играем.Последния път като играхме с Калиакра,след мача имаше хора по улиците,които ни изпратиха с " Айде Локо!".Преди мача си направихме разходка по "Главната" на Стара Загора и пихме бира и хората се снимаха с нас,после и на мача ...Ще има два мача между нас и Берое и да победи по-добрия,тва е.Честито и мачкайте !
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
GreenKazanski
Контакти:

Мнениеот GreenKazanski » 17 сеп 2011 01:22

blue avalanche написа:
-Ицо- написа:Софиянци дето реват - за пример да вземем новата Арена Армеец, защо се наляха там 108 милиона(ако не ме лъже паметта, те май и там си направиха някаква врътка, но беше от тоя род),

Егати примера!!!Арена Армеец е национална,бре аланкоолу!Берое национална ценност ли е?
И пак питам:каква му е работата на премиера да коментира кой на кой отбор е собственик?

Питай премиера , мишок ...
Beroe Support From Kazanski !!!

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 17 сеп 2011 01:25

Печалбата на ТЕЦ Марица Изток 2 за първото полугодие на 2011 г. СЛЕД облагане с данъци е 8 милиарда лева (8 473 000 000 лв.) Драги граждани не се притеснявайте - не издържате Берое с данъците си. Държавата не дава пари на това предприятие, тя единствено получава от него и не го субсидира. Да не говорим за това чий въздух замърсяват енергийните гиганти от региона.

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 17 сеп 2011 02:43

blue avalanche написа:
-Ицо- написа:Според мен той така и така си е бил в града за откриването на музея на религиите и човека, като опитен вече политик, се е възползвал да се покаже съпричастен към отбора, да печели симпатии и съответно потенциални гласове.Аз теб те питам - за какво точно се бориш тук?Имаш ли някаква градивна критика, или професионална гледна точка, или просто обективно мнение?Или ей така, да си се оплачеш от нещо, да не ти е загубен деня..

И в Англия,и във Франция имат избори,ама не съм чувал Камерън или Саркози да се занимават с това кой е собственик на Ман Сити или ПСЖ.А ти?По скоро ми мирише на далаверка.
ПП.Така и така премиерът стои в София по цели седмици,що не вземе да оправи стадиона на Левски и да спечели още повече потенциални гласове.Не само в София,но и в страната.Егати и обяснението!

Официално се отказвам от теб, щом си решил - тъй да е.Премиера е изработил пъклен план в който той, едва ли не на сила, бута Берое в ръцете на шефовете на МИ2.Освен това той ми обеща че собственоръчно ще смени всяка крушка от осветлението на стадиона, за да можем спокойно да играем и по-късни мачове.Също ще ходатайства на шефовете на съдиите, та да стане тъй, че всеки съдия който свири дузпа с/у Берое да бъде автоматично банван от всякакви спортни мероприятия.Носят се слухове, че след всяка победа на Берое той ще се качва на козирката на стадиона и ще пръцка дъгички вместо заря, за радост на децата.Ама да не кажеш на някой, щото това е тайна.И сега вече малко по-сериозно - не съм му пресаташе и не мога да потвърдя или отрека каквито и да било далавери от негова страна.

На майните - дано от всяко гостуване да ви остават приятни спомени за обстановката и отношението на хората.В Стара Загора отбора е един, така че "дербитата" са ни с вас, дано станем пример за подражание относно как трябва да се държат феновете на два враждуващи отбора един към друг.Наздраве!
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 17 сеп 2011 08:00

fuckside написа:Печалбата на ТЕЦ Марица Изток 2 за първото полугодие на 2011 г. СЛЕД облагане с данъци е 8 милиарда лева (8 473 000 000 лв.) Драги граждани не се притеснявайте - не издържате Берое с данъците си. Държавата не дава пари на това предприятие, тя единствено получава от него и не го субсидира. Да не говорим за това чий въздух замърсяват енергийните гиганти от региона.

Ти имаш ли идея колко са 8 милиарда? Няма как да са спечелили толкова за година, да не говорим за полугодие. И не виждам особена разлика дали издръжката ще идва от данъците или от парите които плащаме за ток, все от един и същи джоб излизат. Подпомагането на ПФК и хрантутенето на 30 ритнитопковци едва ли е най-подходящия начин за изпълнение на социален ангажимент.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Берое”