БФС ще oщети ли Берое за купата ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ZARAA
Контакти:

Re: БФС: ще прецака ли БЕРОЕ за купата?

Мнениеот ZARAA » 28 ное 2010 16:27

deepblue1963 написа:
ZARAA написа:Браво на ръководоството че отстоява позицията на отбора,а не кляка пред сините.Иначе Гонзо след жребия се е разбрал с нашия представител мача да е на 5 декември,после изведнъж "мъжката" му дума се променя,защо?

Ръководството отстоява позицията на Булсатком,които искат да продадат някой и друг билет и да сложат някой лев в джоба.

Ти какво искаш,мача да е на 8 декември,студенсткият празник по средата на седмицата,да не мислиш че и от вашите ще има много на стадиона?Футбола е заради феновете,в случая няма само ние да сме ощетени,за теб не знам,но на мен ми се гледа на живо този мач!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 ное 2010 16:33

mesten123 написа:
Thsmith написа:на 11 ще е най добре да е

ами що не го изиграем на 26.12/като в Англия а???/ пак е почивен ден :lol: :lol: :lol: :lol: или ако Левски искат да го отложим за догодина а????????????? :mrgreen:

Защото на 26 декември играчите вече ще са в отпуск...
Не ви харесва 8 ми... ем тогава 11 е почивен ден... Аз и на 8 и на 11 ще отида - не ми пречи на мен... Ем искате да е в почивен ден - ем мрънкате...

deepblue1963 написа:Ръководството отстоява позицията на Булсатком,които искат да продадат някой и друг билет и да сложат някой лев в джоба.

Какво ще продава булсат като ние сме домакини?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 28 ное 2010 16:47

БФС е най гнилата и лакома институция в България! Чудя се защо Бат Бойко не ги подпуква вече тези мишоци. Те развалят футбола и на национално и на клубно равнище. Бозаят от всякъде! Нищо чудно в"А "група да останат само Левски и ЦСКА(а отбори като Нафтекс и Ботев да играят в "А" ама окръжна), а в национала да играят само роднините по права линия на БФС-арите( а некадърниците като Бербатов да са вън от отбора)! А когато дойдат евромачовете...и квалификациите, ние се готвим за следващите, когато дойде лига европа, мечтаем за следващата и т.н. Да си стоят там на Кънинградска и да не мърдат от там! Футбола и без тях е жив в БГ! Да си нахлупват перуките и да ходят по лачените приеми, не ни трябват по стадионите, тези смешници!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 28 ное 2010 16:47

Предлагам мачът да се играе още на 1 декември, 15 минути след мача с Гент.
Тогава от Берое ще са най-доволни, защото Левски ще са най-уморени, а те с най-голям шанс за победа.
Знам ли, може пак да мрънкат, защото ще се започне, ама не може ли да се приберете за 15 минути, ние нямаме пари да пътуваме до Белгия, ама на чуждия рефер свирил с Гент му е голям хонорара и ние нямаме пари да го платим, а от УЕФА няма да го поемат за тяхна сметка, билетите на стадиона на Гент ще са скъпи - по 25 евро, ние не можем да пътуваме, защото не е неделя.
Хайде стига бе!
Писна ми!
Щом е за Цецка панчаревска може, щом е за Берое, които също си отложиха мача, пак може.
Щом е за Левски, подпиране е!
А като Берое нямаше стадион да посрещне Рапид и можеше служебно 3:0 и по живо по здраво, а точно Левски им отстъпи стадион, тогава нямаше проблем с пътуване, с публика, с нищо!
Писна ми!
Писна ми!
Престанете и най-добре затворете темата!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 28 ное 2010 16:56

ivaka написа:Предлагам мачът да се играе още на 1 декември, 15 минути след мача с Гент.
Тогава от Берое ще са най-доволни, защото Левски ще са най-уморени, а те с най-голям шанс за победа.
Знам ли, може пак да мрънкат, защото ще се започне, ама не може ли да се приберете за 15 минути, ние нямаме пари да пътуваме до Белгия, ама на чуждия рефер свирил с Гент му е голям хонорара и ние нямаме пари да го платим, а от УЕФА няма да го поемат за тяхна сметка, билетите на стадиона на Гент ще са скъпи - по 25 евро, ние не можем да пътуваме, защото не е неделя.
Хайде стига бе!
Писна ми!
Щом е за Цецка панчаревска може, щом е за Берое, които също си отложиха мача, пак може.
А като Берое нямаше стадион да посрещне Рапид и можеше служебно 3:0 и по живо по здраво, а точно Левски им отстъпи стадион, тогава нямаше проблем с пътуване, с публика, с нищо!
Писна ми!
Писна ми!

.... а на Берое кога му е мача в ЛЕ ? .....Какво, моля ?! ............ ааааааааааааааааааааа, нямате мач в ЛЕ !? .... Защо !?!?! Нали станахте носители на купата ?!?! ................ Пак ли купа искате и да ви бият като мачка в дърво :) :) :) .... На всички от Стара Загора, които в нощта на 1.12. ще подкрепят Евробоеца Левски пожелавам успех и приятни емоции с любимия тим !!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 28 ное 2010 17:01

Айде бе, заралиите нямате угода. Най-ощетявания отбор - я се стегнете малко. Ние 3 години в турнирите като играхме, как един мач не отложихме...вие хем отлагате, хем не искате на другите да отложат ... баси пичовете.

koverdel1364
Контакти:

Мнениеот koverdel1364 » 28 ное 2010 17:08

HAЙ- ДОБРЕ ЩЕ БЪДЕ МАЧЪТ ДА СЕ НА 31. 12 ОТ 22 ЧАСА БЪЛГАРСКО ВРЕМЕ!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 ное 2010 17:13

ivaka написа:Предлагам мачът да се играе още на 1 декември, 15 минути след мача с Гент.
Хайде стига бе!
Писна ми!
Писна ми!
Писна ми!

Когато на Левски им отлагаха мачове от септември за следащата пролет, да не би да се уморят от мачовете в ЕКТ или пък отлагаха заради 2 сантиметра сняг, отново за следващата пролет, тогава не ти писваше, нали? Освен това ЦСКА играе в четвъртък и при изискване за 72 часа до следващия мач кога трябва да играе? През седмицата в работен ден?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 28 ное 2010 17:26

IvoDivo написа:Според мен най-добре ще е ако мача се играе в Четвъртък сутринта, веднага след мача с Гент! Вярвам че всички от Берое ще са много доволни и няма да имат нищо против че няма да гледат мача на стадиона.....

Защо никой не коментира факта че ЦСКА си преместиха мача една седмица назад?
Защо никой не коментира факта че самите хора от Берое си преместиха мач заради участие в евротурнирите?
Значи за ЦСКА и за Берое може и е нормално, ама щом е за Левски е бутане, помагане и незнам си какво?

И все пак 3 дена почивка трябва да им е напълно достатъчно, така че невярвам да има проблеми да ги смачкаме!

Пич,съгласен съм с теб...но нали знаеш,че Левски никой не го обича,защото просто другите фенове завиждат. ;)

ПП:Въпреки всичко съм съгласен с автора,че футбола се играе за феновете макар,че вече всичко е пари. :cry:
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 28 ное 2010 17:29

берое стана за смях като се чудят по какъв начин да се правят на луди ,че уж заради вярната си публика искали да играят в почивен ден с Левски,ако тази публика наброяваща 20-тина души беше наистина толкова вярна за нея нямаше да има никакво значение кога е мача.така,че берое се изложи много яко,жалко за тях.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Берое”