България - Сърбия (Европейско до 19 год)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

baywatchfan
Контакти:

България - Сърбия (Европейско до 19 год)

Мнениеот baywatchfan » 25 юли 2014 19:58

Май и този мач няма да бъде предаван по Евроспорт..?

Срещата е изключително важна за нас, защото е с цената на класиране за Световното догодина, което пък е едно от най-престижните първенства за национални отбори въобще и ще е жалко да изпуснем такъв шанс. Успех на момчетата!

Потребителски аватар
Marco Reus
Контакти:

Re: България - Сърбия (Европейско до 19 год)

Мнениеот Marco Reus » 25 юли 2014 20:20

baywatchfan написа:Май и този мач няма да бъде предаван по Евроспорт..?

Срещата е изключително важна за нас, защото е с цената на класиране за Световното догодина, което пък е едно от най-престижните първенства за национални отбори въобще и ще е жалко да изпуснем такъв шанс. Успех на момчетата!

Стискаме им палци на момчетата,но дори и да загубят и този мач,самото класиране на такъв форум си е огромен успех.Дано се развият и да ни радват за напред.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 25 юли 2014 20:28

Е майка му стара, нали затова имат два Евроспорта. Да ги бяха разделили срещите та да се гледа всичко.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 юли 2014 20:30

MoNteSo написа:Е майка му стара, нали затова имат два Евроспорта. Да ги бяха разделили срещите та да се гледа всичко.

Унгарците отразяват само единия мач. На нашия въобще няма камери. Евроспорт не са виновни.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 юли 2014 20:36

Успех на нашите и на нашето момче от форума Кирил Десподов ?

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 25 юли 2014 20:39

bilyaletdinov написа:
MoNteSo написа:Е майка му стара, нали затова имат два Евроспорта. Да ги бяха разделили срещите та да се гледа всичко.

Унгарците отразяват само единия мач. На нашия въобще няма камери. Евроспорт не са виновни.

Евроспорт не снимат ли със собствена техника ? До колкото знам те държат правата, и те ходят да си снимат(и не само във футбола). За пример може да се даде PTC турнира по снукър в София, той никога не се е снимал от наша телевизия. Така, че можеха да си осигурят снимачен екип за всички срещи, **** съм ги..

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 юли 2014 21:18

MoNteSo написа:
bilyaletdinov написа:

Евроспорт не снимат ли със собствена техника ? До колкото знам те държат правата, и те ходят да си снимат(и не само във футбола). За пример може да се даде PTC турнира по снукър в София, той никога не се е снимал от наша телевизия. Така, че можеха да си осигурят снимачен екип за всички срещи, **** съм ги..

Евроспорт получават картина от телевизията, която снима. Доколкото знам снукара си го снимат ВВС, ските са от австрийската телевизия, биатлона от немската и така... се тая - успех на момчетат и дано стигнат до световното
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 25 юли 2014 23:04

Свърши се...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 юли 2014 23:10

Некадърници, 3 мача един гол не можаха да вкарата, а сега ще се оправдаят със съдията сигурно. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

baywatchfan
Контакти:

Мнениеот baywatchfan » 25 юли 2014 23:17

3 от 3... ами слаби, това е положението. Похвално е, че са се класирали, но само толкова. Както се казваше в една реклама "не става само с ядене..". Разочароващо представяне за съжаление.

Върни се в “Национален отбор”