Днес вече писах тема, че май е по-добре равен, отколкото победа за Италия, защото по този начин и двата отбора губят точки и се самоизяждат. Тоест, до последно Италия няма да са се класирали на световно и ще играят с пълни сили всичките си мачове. А така като гледам онзи ден някои ми се смяха, че казах, че България може да измъкне точка или три от Италия, а сега оптимистите като мен, според мен са се увеличили!
Нека спрем с българските глупости, че Италия и Ейре са си уговорили мача, няма никаква логика! Байганьовщина са тези съмнения!
Италия - Ейре 1:1 за България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Италия - Ейре 1:1 за България
yasen написа:Днес вече писах тема, че май е по-добре равен, отколкото победа за Италия, защото по този начин и двата отбора губят точки и се самоизяждат. Тоест, до последно Италия няма да са се класирали на световно и ще играят с пълни сили всичките си мачове. А така като гледам онзи ден някои ми се смяха, че казах, че България може да измъкне точка или три от Италия, а сега оптимистите като мен, според мен са се увеличили!
Нека спрем с българските глупости, че Италия и Ейре са си уговорили мача, няма никаква логика! Байганьовщина са тези съмнения!
И аз мисля,че можем да измъкнем нещо от Италия ! Но това не е толкова важно,колкото да си вземем всички мачове докрай !

Прав си братле с тебе съм просто..Тряя да се стегнат мом4етата да бием ейре и след това да ударим и италиянците 4е се вижда 4е не са кои знае колко добри.. !
-
- Контакти:
ами трябва да сме доволни че ирландия не би италия всичко зависи от нас вече но имаме шансове
Ти се нередовен бре. Италия и Ирландиа ве4е са на мондиала. те данеби да са малоумни. а ти си най-умния а ? само ти можеш да смяташ ? ПАЛЕН ИДИОТ. ИМАМЕ МИНИМАЛНИ ШАНСОВЕ ,НО ИМАМЕ . оба4е ти ,ти си идиот. мислиш се за ............................ бил казал ,кой си ти ? той ни бил казал щото ние сме малоумни . цьрвул
angulo написа:Ти се нередовен бре. Италия и Ирландиа ве4е са на мондиала. те данеби да са малоумни. а ти си най-умния а ? само ти можеш да смяташ ? ПАЛЕН ИДИОТ. ИМАМЕ МИНИМАЛНИ ШАНСОВЕ ,НО ИМАМЕ . оба4е ти ,ти си идиот. мислиш се за ............................ бил казал ,кой си ти ? той ни бил казал щото ние сме малоумни . царвул
Ето как ти отговарям....
.....................................................
П.С. Не коментирай повече мои теми!
-
- Контакти:
Aбе каква е разликата и преди и сега тряше да бием Ейре и Грузия???
yasen написа:Днес вече писах тема, че май е по-добре равен, отколкото победа за Италия, защото по този начин и двата отбора губят точки и се самоизяждат. Тоест, до последно Италия няма да са се класирали на световно и ще играят с пълни сили всичките си мачове. А така като гледам онзи ден някои ми се смяха, че казах, че България може да измъкне точка или три от Италия, а сега оптимистите като мен, според мен са се увеличили!
+1
И аз смятам ,че това 1-1 е по-добре ,а и гледайки Италия смятам,че спокойно можем поне точка да вземем

Хора не се заблуждавайте ,че имаме мач по-малко ....
Този мач е срещу Италия - което е поренциална загуба...
ако ейре не сбърка срещу второстепенните отбори ...изоставаме с 2 точки
80 % сме отпаднали

Този мач е срещу Италия - което е поренциална загуба...
ако ейре не сбърка срещу второстепенните отбори ...изоставаме с 2 точки

80 % сме отпаднали

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

-
- Контакти:
Напротив. Мача ни по-малко е срещу Грузия като домакини