CTAHKO написа:Reckless написа:За тези, за които да обидиш човек, било на маймуна, било по друг начин не е нищо, нека дойдат в Германия и да обидят някого, да видят, как по бързата процедура
излизат от 6000 евро. В България в кой свят живеете още, че за вас обидата е нищо особено и едва ли не нормално нещо. Понеже сте си свикнали да се държите помежду си, като селяндури и като ви опарят хората и гледате, като пребозали "ама как, защо..."
Ами така ! Как така сам си даваш правото да обиждаш някого, който с нищо не го е заслужил !? Все едно на улицата някой да си те избере и да ти забие един юмрук за нищо, ей така за кеф ! Ами това при цивилизованите хора не е нормално и се наказва, колкото и да ви е странно там в българщината.
Но заради селядурите, ще страдат и ще се лишават и нормалните хора, колкото и да са останали там.
Не вярвам да живееш в цигански или негърски квартал,което говори за лицемерие от твоя странаКато ме глобят 6000 евро,ще станат по-бели и няма да са негри ли
![]()
![]()
А ти като си с бяла кожа си някакъв полубог ли, какво ? Или това, че си белокож, ти дава повече права ли ? Не ми говорете за циганите във Франция, защото този, който излиза на стадиона да играе футбол, не ти сере в градинката. С какво е заслужил един спортист да стане обект на публични подигравки ? Вашият отговор е "Защото е с черна кожа", просто друга причина няма ! Е, затова сте некачествен материал ! В Испания съм живял три години в квартал с преобладаващо черно население и си беше съвсем нормално и не е имало никакви проблеми. Само ще кажа, че такава диващина, идиотизъм и селяндурщина, като в България я няма никъде. В България повечето хора уважават само себе си и този, който ги мачка. В останалия свят е различно. Който е живял повечко време навън знае.