ntodorov написа:ivan56 написа:А за вторият им гол аз мисля че и Дяков имаше вина.Трябваше да му влезе на тоя бразилец малко по остро,не да върти г.за.Кво очаква да я прави тая топка с гръб към вратата освен да се извърти и да стреля,а че Михайлов беше пак заспал и много напред това си едно на ръка.Странен вратар ми е, при центрирания стои закован на гол линията а при разигравания около наказателното поле винаги е с два три метра напред.
Ванка. Не ти ли приличаше снощи Ники-то Михайлово на един наш добър познайник с име Дашев ?
Няма такива вратари. Като парцали насред ураганен вятър са са при центриранията. Един добър вратар е този, който без излишни плонжове или движения е там, където лети топката.
Как може вратар с протегнати ръце да бъде надскачан от Киелини и дребосъка Имобиле. Добре, че съдията на няколко
пъти свири нарушения, които други съдии нямаше да свирят. На Ники-то му вървеше само...гъзарията. Със смъкнатите до глезените гащи
очаквах всеки момент да му видя и...екскремента. Е- пак го видяхме, ама по-деликатно сервиран с нови два НЕГОВИ гола. А тепането около топката, когато трябваше да я вкарва в игра ми идваха в горница. При почти всички удари към вратата ни максимумът му усилия беше да следи пътя на топката от мястото, което ВИНАГИ случайно заемаше...За В група е.
+1 На тати момчето