ФИФА наказа България да играе пред празни трибуни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: ФИФА наказа България да играе пред празни трибуни

Мнениеот CTAHKO » 08 яну 2013 22:34

football.total написа:Да наречеш бял човек "маймуна" = обикновена обида.
Да наречеш цветнокож човек "маймуна" = расизм!
Добре дошли в "модерния" свят...

+1

А някой ще ми обясни ли по какъв признак установиха,че звуците са маймунски :? Че то всеки език се основава на звуци 8-)Все в някоя дума ще се намери звук,наподобяващ маймунския 8-) Какво,да забраним тези думи и да ги извадим от употреба ли??? А този,който ги употребява да го обявим за расист 8-) Пък и колкото повече ни натякват това,толкова повече се гордея,че съм расист :!: А притеснените,за това как сме били изглеждали пред очите на Европа са пълни мишоци и утайки :!: Сигурен съм,че никога не са живяли в циганска махала или негърско гето ;) Ама иначе радетили за равни права,че и надъхани как наказанието било малко :lol: Какви българи сте :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 08 яну 2013 22:44

peliforewer написа:
орчо войвода написа:
peliforewer написа:Не си ли спомняте как есента след един мач на Г.Аспарухов фенове и стюарди обиждаха и замеряха с банани двама цветнокожи футболисти на Левски.Тогава цяла България видя това,но от БФС смотолевиха че нямат информация и замазаха случая.За това че не се учудваите когато от ФИФА спазват правилниците,когато чуждите съдии ни вдигат червени картони за нарушения,които наши съдии подминават.

Момче , проблемът с олигофрениата в българския футбол е комплексна , не обвинявай конкретни лица и отбори .

Аз не обвинявам отделни отбори,а БФСче не е адекватен при подобни казуси,а наказват за "неправилни" транспиранти.

Транспаранти .

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 08 яну 2013 22:45

ГОЛЯМ ПРАЗ,ДРЕМЕ МИ ЗА ОТБОРА НА ПЕРУКАТА , СМЪРКАЧА И ЦЯЛАТА ИМ ПАСМИНА ОТ БФС.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 яну 2013 23:09

Дразнят ме с този "расизъм". Ако чернокож каже на бял - белчо, никой няма да говори за расизъм, нито пък ще има наказание. И другото, което е на филми и песни, чернокожите постоянно се обръщат един към друг с думите- манго, черньо, негро и т.н.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 08 яну 2013 23:17

Очаквано наказание. Все пак, идва в точния момент, хем някои хора да разберат, че вече не могат да си правят, каквото поискат на стадиона, хем съперникът в точи мач не би трябвало да затрудни нашите лъвчета, които ще могат да разчитат на все по-силна подкрепа в следващите мачове. Славистите вече стягаме редиците, за да подкрепим отбора подобаващо в Копенхаген, 4 дни след въпросния мач с Малта.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 яну 2013 23:28

Айде стига сте ривали, бе - на стадиона всички дюдюкат, сега виновни били тези и онези! Кви ми се барат тези маймуни-все обидени и все онеправдани, като наште цигани! То черно като кюнец, чист викинг-че натряскал там някоя дебела тетка, и ми се бара тука? Чак и не искат да им викат негър, ами афроамериканец или евроафриканец???
Кат не ти харесва, отивай си на Уганда на бананата, маймунек! Niga,niga,go,go,go! Run niga,run niga, go,go,go!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 08 яну 2013 23:33

За тези, за които да обидиш човек, било на маймуна, било по друг начин не е нищо, нека дойдат в Германия и да обидят някого, да видят, как по бързата процедура
излизат от 6000 евро. В България в кой свят живеете още, че за вас обидата е нищо особено и едва ли не нормално нещо. Понеже сте си свикнали да се държите помежду си, като селяндури и като ви опарят хората и гледате, като пребозали "ама как, защо..."
Ами така ! Как така сам си даваш правото да обиждаш някого, който с нищо не го е заслужил !? Все едно на улицата някой да си те избере и да ти забие един юмрук за нищо, ей така за кеф ! Ами това при цивилизованите хора не е нормално и се наказва, колкото и да ви е странно там в българщината.
Но заради селядурите, ще страдат и ще се лишават и нормалните хора, колкото и да са останали там.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 яну 2013 23:44

Reckless написа:За тези, за които да обидиш човек, било на маймуна, било по друг начин не е нищо, нека дойдат в Германия и да обидят някого, да видят, как по бързата процедура
излизат от 6000 евро. В България в кой свят живеете още, че за вас обидата е нищо особено и едва ли не нормално нещо. Понеже сте си свикнали да се държите помежду си, като селяндури и като ви опарят хората и гледате, като пребозали "ама как, защо..."
Ами така ! Как така сам си даваш правото да обиждаш някого, който с нищо не го е заслужил !? Все едно на улицата някой да си те избере и да ти забие един юмрук за нищо, ей така за кеф ! Ами това при цивилизованите хора не е нормално и се наказва, колкото и да ви е странно там в българщината.
Но заради селядурите, ще страдат и ще се лишават и нормалните хора, колкото и да са останали там.

Ние никога не сме излизали извън България, ти ще ни обясниш как е... Щото във Франция биха и изхвърлиха мръсната циганска сган, пък не знам кой ги осъди-просветли ни малко! А в Германия всеки си наляга парцалките, щото законът е за всички, а не като тука! И там маймуната не се качва на клона, щото ще ѝ набият кратуната-има малко разлика, а?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 яну 2013 23:51

Reckless написа:За тези, за които да обидиш човек, било на маймуна, било по друг начин не е нищо, нека дойдат в Германия и да обидят някого, да видят, как по бързата процедура

Не вярвам да живееш в цигански или негърски квартал,което говори за лицемерие от твоя страна ;) Като ме глобят 6000 евро,ще станат по-бели и няма да са негри ли :? :? :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 яну 2013 00:05

gilento93 написа:
matador написа:За мен това наказание много тежко не съм расист но не може на някой да му кажеш че е маймуна и даде накажат за това.Много ми странно как няма расизъм срещу Азиатците, Арабите, Евреите и др а само срещу негрите.Някои знаели как са наказали Сърбия май имат по леко наказание от нас.

Точно и аз това питам,но явно никой тук не знае.А тия които обиждат негрите,като чели не са гледали филми с Морган Фриймън,Дензъл Уошингтън,Уил Смит,не са слушали 50 cent,DMX Flo Rida и т.н.

Сърбите ги наказаха много по-сурово от нас, но при тях случая беше коренно различен
След дълго разглеждане на случая, от Дисциплинарната комисия към УЕФА наказаха младия талант на Блекпул Инс с наказание от един мач, а играча на Тотнъм Коулкър за два мача. Сърбия, в същото време, бе наказана с 80 хиляди евро, заради своето участие в скандала. Следващият домакински мач на съседите ни пък ще трябва да се проведе при затворена врата. Четирима футболисти на Сърбия – Горан Косич, Огнйен Мудрински, Филип Малбасич и Никола Нинкович съответно за четири, три, три и два мача. Треньорите Андреа Милунович и Предраг Катич са наказани да не се занимават с футболни дейности в следващите две години.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Национален отбор”