Размисли и страсти относно националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

stf
Контакти:

Размисли и страсти относно националния

Мнениеот stf » 03 сеп 2011 15:57

Такам вече махмурлука ми мина и мисля да взема напиша няколко реда.
Имах някакви надежди за Матеус ама .... след последните събития съм обеден , че той тотално е объркал рейса . Има си някакви негови си разбирания , който нямат нищо общо с българската действителност и футбол , а и с футбола в глобален план . То България има толкова много играчи , че може ей така с лесна ръка да ги зачеркваш за национални - Тоя не тренира добре , а бе май и ония не тренира как трябва , онзи пък не иска да дойде да поседи с мен на резервната скамейка а реши да си играе за отбора , не че щях да го пусна на терена но поне щеше да се поразтича на пистата СРАМ ! Зачерквам го ! , тоя май ме гледа нещо на криво , онзи от Италия ми се прави на интересен , тия изпиха по една бира - паднаха ми в очите , изпият ли още една и тех ги зачерквам , пък ще си намеря играчи на който кът им подсвирна ще изпълняват . ( За не разбралите това беше ирония)
А бе как ей така ще ми викаш играчи направили 2-3 "силни мача в А група ( понякога само 1) срещу борещи се да не изпаднат . Валери може да е всякакъв , но ако нямаше качества нямаше да играе толкова сезони в Италия , жалко че нямаше късмет в Ман. Сити започваше добре подготовката но после се контузваше ... Делев и Манолев не тренирали до бре .... О Боже мой ... то кът Миланов тренирал добре какво направи снощи ... Сърмов ... леле как дори се е сетил за тоя :shock: Нали ще подмладява отбора ... къде е Мицански . А бе не бе то друго си е да риташ в Черно Море , щом си резерва в първенства като Германското и Италианското значи не ставаш. Райков вместо Делев ... А моля ?! Каквото и да си говориме Делев е с класа отгоре . Самочувствието било проблема .... Ъъъъ Какво ? Чакай малко има разлика между самочувствие и гордост . Българския народ е горд народ ! Ако това преди мач си казваш излизаме да ги биеме - това е голямо самочувствие здраве му кажи ... Какво да си кажеш хай да излеземе да потичаме пък дано паднеме с малко , ако това си мислиш по-добре няма за какво да играеш . Когато някои играе с голямо самочувствие се нагърбва играе солово , егоистично , а наще едвам 2 паса връзват . Разбирам да опропастяват атаките заради индивидуални грешки , обаче това не е така . Головете дойдоха след зле подредена защита .... е това е работа на Матеус да направи някаква сносна схема да няма такива гафове а не после да си измива ръцете ... с думи за самочувствие ... Аи имам още много неща да пиша ама не ми се занимава , а на вас няма да ви се занимава да четете ...
П.С. 1 Не се хабете с пунктуационни и правописни грешки
П.С. 2 Жалко , че повечето фенове са на принципа - На умряло куче нож да се вади... трябва подкрепа
П.С. 3 Само не ми хвалете Мъри при него записахме едни от най - срамните резултати в историята на националния - Кипър 4 -1 България , България 0 -1 Черна гора.

urkoto

Re: Размисли и страсти относно националния

Мнениеот urkoto » 03 сеп 2011 16:11

След последните циркове с участието на Матеус имам някакво по-особено мнение, но ще си го изкажа след квалификацията срещу Швейцария. Даже мисля и тема да пусна - май само аз не съм пускал днеска (без лоши чувства го казвам, да не се засегне някой). Мисълта ми е - не може да зачеркваш с лека ръка най-добрия си полеви футболист (Манолев) за сметка на футболисти със спорни качества (отдено това не е зачеркване, а СЪСИПВАНЕ и ГЕНОЦИД), не може да викаш футболист който не е играл футбол от половин година, че и да играе минути, не може да викаш футболист с 3 мача в "А" група, не можеш първо да казваш Гаджев не е във форма затова не го викам и след 3 дни Гаджев да е извикан на пожар - тези решения едно с друго си противоречат! Да не говорим за задраскването на Делев - не съм ЦСКА-р, нито съм му някакъв особен фен, но когато ти трябва да обръщаш мач пускаш такива футболисти, а не СЪРМАТА!!!

Но ще си кажа всичко каквото си мисля след мача с Швейцария, все пак победителите не ги съдели!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 сеп 2011 16:15

stf написа:Такам вече махмурлука ми мина и мисля да взема напиша няколко реда.

Връщай се по най-бързия начин към онова състояние,което ще те доведе отново към махмурлук :lol: със сигурност там ти е силата, а не в размислите ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 03 сеп 2011 16:27

Време е националите да хванат мотиката в ръка, че да се научат малко на труд! Те не знаят какво е това нещо труд.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 сеп 2011 16:51

Не мога да разбера до кога все треньора ще ви е виновен :roll: От 1994 г до сега колко треньора се смениха и все им намирате кусурите :roll: Искахте чужденец,ей ви чужденец ;) Преди Матеус да поеме националния отбор,същите хора пишеха същите неща и за предците му ;) Толкова ли сте прости и тъпи за да разберете,че и Моуриньо да дойде,нещата няма да са по-различни :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
doni89cska
Контакти:

Далече ли е дъното

Мнениеот doni89cska » 03 сеп 2011 16:57

Че националите са трагични това е ясно и то от доста време, но все пак ако все още си мислите, че така наречените футболни джуджета са далече от нас вижте какво казва статистиката.

С най - малък брой отбелязани голове са:

1.Сан Марино 0
2. Андора 1
Люксенбург 1
4. БЪЛГАРИЯ 2
Исландия 2
6. Лихтенщайн 3
Уелс 3
Малта 3
Казахстан 3
Литва 3

и по нататък не ми се продължава

И само информативно вижте колко гола имат:
Азербайджан 6
Македония 5
Албания 5
Молдова 8

Малко оправдание за нашите, е че някои от тези отбори играят в групи с по 6 отбора а нашата е с 5.
Последна промяна от doni89cska на 03 сеп 2011 17:19, променено общо 2 пъти.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Далече ли е дъното

Мнениеот lisynger » 03 сеп 2011 17:03

Да ние го гледаме над главите ни вече
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 03 сеп 2011 17:08

НЕ! Много е на високо! :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 03 сеп 2011 17:11

Псувахме Бербатов, че вкарва само на слабите отбори. Сега и на тях не вкарваме...

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 03 сеп 2011 17:12

тепърва ще видите че положението ще става по-зле
Българийо, събуди се!!!

Върни се в “Национален отбор”