Докога нашият "капитан" ще тежи на националите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Gonzo0009
- Контакти:
Re: Докога нашият "капитан" ще тежи на националите?
напълно съм съгласе!Бербатов вън от България.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
HanPagan, не се ядосвай ,човече 
Този със синьийата китара е ревностен Барби–фен ... Няма смисъл да се разправяш с него
Уж милеел за България - като милееш искаш още 100 години да гледаш тези смешници в националния ли ,бе ??!
Не виждаш ли ,че младия Пиииируци се вика ,за да се продаде на по-голям отбор.Защо си кривиш душата и защитаваш тази лигла Барбуков... пффф
Мисля,че като си модератор ,нямаш право да засягаш останалите участници в форума по какъвто и да е било начин?
ААаа ма ти си големия бургаски специалист ,нали
Този със синьийата китара е ревностен Барби–фен ... Няма смисъл да се разправяш с него
Уж милеел за България - като милееш искаш още 100 години да гледаш тези смешници в националния ли ,бе ??!
Не виждаш ли ,че младия Пиииируци се вика ,за да се продаде на по-голям отбор.Защо си кривиш душата и защитаваш тази лигла Барбуков... пффф
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !

- Prizrachen
- Контакти:
В момента Рангелов е с класа над Бербатов ! Та дори и Божинов ще върши повече работа от него !
HanPagan написа: Не съм играл толкова отдавна , на 34 съм.Но може да эаложа 1000 лв , понеже не съм паралия като Бербата , че на удари с глава и с крак ще го бия и ще го направя смешен и жалък професионалиста , където каже и когато каже
Ами Барбуков вън от България ,докато не се научи да играе като хората - с желание и сърце !!!
Как пък всички сме на едно мнение за Барби ( с едно леко изключение ) ....
Поне в Юнайтед ще го търпят още малко
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !

САМО ЦСКА !

Абе aloha^guy, та кво викаш Ники Михайлов са го викнали да го продадат на по-голям отбор ... ти знаеш ли изобщо на кой е собственост ?
aloha^guy написа:HanPagan, не се ядосвай ,човече
Не виждаш ли ,че младия Пиииируци се вика ,за да се продаде на по-голям отбор.Защо си кривиш душата и защитаваш тази лигла Барбуков... пффф![]()
Мисля,че като си модератор ,нямаш право да засягаш останалите участници в форума по какъвто и да е било начин?
ААаа ма ти си големия бургаски специалист ,нали
Понеже както правилно забеляза, съм модератор, няма да ти произнасям ника,както си мисля че е всъщност! Какво трябва да правя като модератор, не е твоя работа съгласи се! Но освен това и съм участник във форума и мога да имам право на мнение! И го казвам! Тебе те съветвам да се научиш да пишеш правилно имената на хората! А обясни ми, как и кого точно съм обидил?! Не съм си сложил титли, че съм някакъв специалист, нещо от рода например д-р, дипл. инж., и т.н., но благодаря ти, че си ме оценил! А че съм от Бургас?! Не виждам нищо лошо в това, на теб какво не ти харесва например?!
away написа:Абе aloha^guy, та кво викаш Ники Михайлов са го викнали да го продадат на по-голям отбор ... ти знаеш ли изобщо на кой е собственост ?
И като е собственост на Лузърпул колко минути има за него бе
САМО ЦСКА !

САМО ЦСКА !

aloha^guy написа:away написа:Абе aloha^guy, та кво викаш Ники Михайлов са го викнали да го продадат на по-голям отбор ... ти знаеш ли изобщо на кой е собственост ?
И като е собственост на Лузърпул колко минути има за него беИмах предвид ,че ако изиграе още 4-5 силни мача в Твенте и се вика ПОСТОЯННО в националния като ни "спасява " от Латвия - ще отиде в един Тотнъм, Уест Хем , Фейенорд....ПСВ.....
А за Гошо Петков ме е яд
То трябваше да бъде титуляр,защото играе с душа и сърце
Ами аз нямам нищо против да отиде в Тотнъм, ПСВ или не знам си къде, стига да играе редовно там... какво по-добре за Националния да имаме голям млад вратар ?
Абе aloha^guy, та кво викаш Ники Михайлов са го викнали да го продадат на по-голям отбор ... ти знаеш ли изобщо на кой е собственост ?
A ти знаеш ли кога Никито ще помирише място като титуляр или резерва в този отбор
И човека си е напълно прав малката Перука беше титуляр само за едно нещо да го забележат та да не остане без отбор другия сезон когато му изтича договорчето
Искам да попитам само,защо когато се пуска тема за ДИМИТЪР БЕРБАТОВ същата се пълни с всички плужеци,гниди и дребни душици ... 99% с син отенък от към пристрастие...аз си правя заключение,че поредния футболист на ЦСКА успял да достигне тези висини в европейския футбол толкова дълбоко ви бърка в хранопровода,че вече неможе да си намерите място и почвате да се тикосвате,само при споменаването на името му
...
Бербатов е невероятна класа и ще го докаже този сезон за пореден път...а вие си плюйте по него и шлюпете семки на Герена с надеждата "правилния" футбол да просъществува...
Бербатов е невероятна класа и ще го докаже този сезон за пореден път...а вие си плюйте по него и шлюпете семки на Герена с надеждата "правилния" футбол да просъществува...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,