Levski 1914 написа:Каква срамна страница бе? Мачът със Сърбия не беше ли срам? Кой беше тогава треньор

Мачът с Чехия не беше ли срам? Мачът с Албания и Малта не беше ли срам
Не съм му адвокат на Мъри, в много отношения не го харесвам и аз, но това, което е постигнал като треньор на български отбор, скоро няма кой да постигне!
Приятелю,понякога чета форумите да видя мненията на други хора, та току виж съм научил нещо, но да не давам мнения по форумите особенно често. Тази вечер обаче, ше се регистрирам и ще пиша, може би за пръв и последен път защото съм бесен! Не знам ти на колко години си, но аз гледам футбол повече от 20 г. и загуба с 4:1 от 85-я отбор в ранглистата на ФИФА е най-големия срам, който някога съм виждал и дано никога не видя пак! Да, имало е издънки, имало е резил, но нито резилите от Испания, Швеция, Чехия, Сърбия, Полша, Израел, но нито те,нито хиксовете със слабаци не са били токова унизителни колкото загуба с 4:1 от отбора на 85-то място в света(!!!) Кипър, по-лошото след резултат дошъл след ужасяваща игра, и който дори можеше да е още по-лош за нас! И това е отбор, с който традиционно нямаме проблеми ! България не е от европейските грандове, но има репутация на добър отбор, може да се примирм със загуба, дори с резил, но такъв резултат срещу Кипър(!) е унижение! Не, това е падение! Смея да твърдя, че при Стаимир Стоилов, на който дори несъзнателно ставаш адвокат, националния отбор достигна дъното! Абсолютно объркан състав, който играе за първи път заедно, неясна и объркана тактика, истинска катастрофа! Без да му омаловажавам клубните успехи на Мъри, който нямат отношение по темата, има много по-успели в международно отношения български треньори преди него и той едва ли ще ги достигне, затова и тук хвалбите не са подходящи. Затова нека тоя "специалист" се разкара за доброто на отбора и на всички, и по-добре не му ставайте адвокати, защото след глупостите и изявленията си тази вечер, въобще не го заслужава!