Повиканите от Ст.Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Alexandrov93
Контакти:

Re: Повиканите от Ст.Стоилов

Мнениеот Alexandrov93 » 18 май 2009 19:05

Вижте сега Тодор Стоев не е от Пирин,а от Беласица и не се смейте,това е един от малкото играчи които съм наблюдавал,че се справя перфектно в защита.Той е преотстъпен за един сезон от Левски ;)

Колкото за Илчев..защо да не заслужава?Това е вратаря допуснал най-малко голове в България,след Г.Петков.

Петков-16
Илчев-17

И съм фен на Черно Море ;)

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 18 май 2009 19:08

И как ще се справя това момче,когто отбора му е на последно място,с най-малко точки и най-много инкасирани голове,а той е защитник.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 май 2009 19:09

Red_champions написа:
cska_90 написа:
Red_champions написа:Карамфил Илчев,Стоев(незнам изобщо кой е) и Пеев не са за националния,по мое мнение.На тяхно място:Иво Петров,Данчо Тодоров и Галин Иванов са по-подходящи.Жалко,че Мъри е поредния треньор,който пренебрегва с лека ръка таланта на Вили Димитров и не го вика.Иначе добър състав,бием ирландците.

Е как да него вика Велизар-нали игра предните мачове срещи Ирландия и Кипър?????????

Ей,приятел,извинявам се,съвсем се бях отнесъл,естествено,че го вика,ама не го прочетох тук.cska_90,не мислиш ли,че Данчо Тодоров има място в националния?

Естествено-аз това отдавна съм го казал.Според мене е добре именно Данчо да е десен бек,а пред него да играе Манолев,които ако ме питате си е чист халф ,а не бек.

-----------------------------Петков-------------------------------------------

Д.Тодоров---------------Тунчев--------------Котев--------------------Станислав Ангелов

Манолев--------------Петров---------------Сърмов--------------------------Мартин Петров

------------------------------------Бербатов----------------------------------------------

-----------------------Божинов(Попов)-----------------------------------------
Изображение

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 18 май 2009 19:10

Red_champions написа:И как ще се справя това момче,когто отбора му е на последно място,с най-малко точки и най-много инкасирани голове,а той е защитник.

Eдин защитник неможе да се справя сам ;) Има и други 3-ма,има и вътрешни халфове,има и вратар :P

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 май 2009 19:10

Red_champions написа:Кривия твърдо в национала!!!! :!:

Пиши го отписан-прави се на обиден отдавна каза ,че няма да се върне.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 май 2009 19:11

Alexandrov93 написа:Вижте сега Тодор Стоев не е от Пирин,а от Беласица и не се смейте,това е един от малкото играчи които съм наблюдавал,че се справя перфектно в защита.Той е преотстъпен за един сезон от Левски ;)

Колкото за Илчев..защо да не заслужава?Това е вратаря допуснал най-малко голове в България,след Г.Петков.

Петков-16
Илчев-17

И съм фен на Черно Море ;)

А този ли беше -сега се сетих кой е!Объркал съм го
Изображение

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 18 май 2009 19:12

cska_90 написа:

Не се прави на обиден!Когато Марков го извика,той сам си каза "Аз съм вече на години,трябва младите да се развиват,затова няма да приема" Това е един благороден човек,който винаги когато спечели награда..играч на Варна...халф на България я дава на сираците,но след мача с Литекс във Варна,Стоилов поговорил с него и има 60% шанс да се върне,това го каза самия Стоилов,но не се знае ;)

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 18 май 2009 19:15

Няма никакъв смисъл от тая тема, в този форум...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 май 2009 19:16

Alexandrov93 написа:
cska_90 написа:

Не се прави на обиден!Когато Марков го извика,той сам си каза "Аз съм вече на години,трябва младите да се развиват,затова няма да приема" Това е един благороден човек,който винаги когато спечели награда..играч на Варна...халф на България я дава на сираците,но след мача с Литекс във Варна,Стоилов поговорил с него и има 60% шанс да се върне,това го каза самия Стоилов,но не се знае ;)

Абе аз лично чак толкова класа в него не виждам-те го изкараха едва ли не уникален футболист.Незнам това си е лично мнение.На мене повече ми харесва другия Александров и Юруков, ама дали са за национала не мога да кажа.
Изображение

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 18 май 2009 19:17

А Мартин Камбуров не става ли за национал?
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Върни се в “Национален отбор”