W84me написа:San-Jose написа:garfild8 написа:Синоптика добре ги набеляза,похвално е това,ама си мисля една работа.Че ще стане като Иво Иванов и Милиев за по 15 минути,ще ги изпробва.Поне ще се опита,да замаже очите на феновете.Гарантирам че,моите няма да ги замаже.Защото съм на мнение,когато си тръгне или го махнат,все ще е късно.
Милиев е много слаб, не знам защо изобщо го вика, няма и никаква физика, всъщност знам защо го вика него и Сърмов, единия игра титуляр срещу Италия , за да му уредят трансфер, но не стана, да се маха Синоптика, поне Мондиал 2014 да не изпуснем
Фъргюсън ти ли си?Да ми кажеш,че Милиев няма физика немога да го приема.Сърмов е слаб,това е вярно,ама на негово място да вземе Т.Янчев ли? Само да угоди на цесекарите?Сега,ако вземе Гаджев ще кажете,че е тенденциозно.Досега проблема беше,че не викал играчи от "А" група,а след като извика било за замазване на очите на хората.Няма угодия,братче.
Айде сега си размърдай мозъчето! Понеже твърдиш, че не е тенденциозно, обясни ми на каква позиция играе Стилиян Петров, и ЗАЩО?! ЗАЩО Стенли трябваше да играе като десен АТАКУВАЩ халф?!?!?!??!?! Той си е ЧИСТ ДЕФАНЗИВЕН ПОЛУЗАЩИТНИК! Неразбирам как може да кажете на черното бяло, и неразбирам защо бутате тези некадърници(сърмата и зетя) в националния, при положение, че са пълни дървета, не, всъщност, едно дърво би вършило повече работа и от 2та, защото то поне щеше да спира топката... Да ти уточня, СТЕНЛИ трябва да бъде титулярният дефанзивен халф в българският национален отбор, не сърмата, не Т.Янчев, не оня от Сливен, на който му счупихте крака, нито пък оная талпа Гаджев! Проблемни са други постове в националния, а не този, който "мъри" умишлено прави проблемен!