Мнениеот Veso1913 » 03 мар 2010 23:56
Аз се молех до днес Митко да остане в отбора.Но сега,след този мач съм с две ръце момчето не да си ходи,а направо да бяга от национала.С тази защита ще го направят да изглежда все едно вчера за сефте започва да пази.Нека малката перука бере срама,ако въобще знае тази дума.Бекове -0.Централни 0,2.Сърмов?????клони към абсолютната нула.И искам да кажа,че когато на един отбор му куца защитата,отбора не може да се концентрира в атака.Особено и като в средата има дупка и половина като Сърмов и Янков.Стилян,Бербо и Божинката си личат от Луната че са играчи.За останалите мога да кажа,че ако се появи един сносен треньор,ще изцеди максимума на тези играчи/без трима-четирима/То не стига дето играчите калпави,ами и треньора не става.И другата изкуствена коса се изцепи в мрака на 3 март,Ако трябвало да спрем футбола за няколко години,за да се оправим.В смисъл така ще се оправим тогава,че и Сан Марино ще ни бият с резултат.Съвсем изперка този пич.Явно перуката му спарва мозъка.Истината е треньор от чужбина,изцежфдане на максимума на наличния потенциал и малко радост за нас-феновете.Като видях какво постигна фашиста с Гърците...
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!