Долно уйно написа:samo_levski написа:Долно уйно написа:В крайна сметка, за какво е този целия рев?
Защото не съм съгласен със статуквото. Не съм олигарх, не мога да им обявя война в прекия смисъл на думата. Това е моя начин да изразя несъгласие.
Ако това беше написано на хартия и изпратено в БФС предполагам знаеш, какво щеше да направят с него?
Докато феновете не предприемат ефективни действия статуквото във футбола НИКОГА няма да се промени, НИКОГА.
Колкото повече клавиатурни мрънкачи, толкова по-добре за ръководните органи на футбола
Изобщо нямам намерение да пращам на умрял писмо. Клавиатурни мрънкачи - и аз и ти сме в тоя форум, така че явно и двамата сме клавиатурни мрънкачи, несъгласни със статуквтото. Въпроса е да има поне такива, щото и да измрънкаш във форум пак е по-добре от колкото да не измрънкаш въобще. Феновете мрънкачи в нета са солидна част от причината най-накрая да се задава края на ерата Уейн Рууни. Медиите следят форумите и нагласите там, защото реално това са обществени нагласи. Така че не е крайно безполезно.
Колкото до държавата - държавата няма абсолютно никаква работа да се меси във футболните дела.