EK 2016 България - Италия - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: EK 2016 България - Италия - 2:2 FT

Мнениеот Кашчей » 29 мар 2015 12:07

МОН фан Зачепан написа:
uppercut написа:докато има перуки в отбора на мач не стъпвам :evil:
Подкрепям напълно,колега. Само бих добавил и гелове.

Да бяха сложили Пацо Тигъра на вратата ли?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 29 мар 2015 12:13

М. Александров наистина не е в най-добрата си форма, Гаджев и Перуци изобщо не знам за какво ги викат, Попето прави силен мач, след това 10 слаби, Божинов няма смисъл да го коментираме.
Общо взето снощи се случи едно малко чудо

п.п. а тия, дето откровено плюят по Дяков или не разбират каква му е функцията и колко полезна работа върши във всички фази от играта или просто са хейтъри
Последна промяна от alexpetrof на 29 мар 2015 12:22, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 29 мар 2015 12:18

Големи специалисти тук! Италия били играли с втория си отбор. А кой им е първия? Искам да ми посочите кои играчи са им първия и кои - втория отбор. Конте просто е гледал да извика играчите в най-добра форма. Кой друг да извика в нападение - Балотели, който има 3 гола за цял сезон или Борини, който също е с толкова? На Ювентус водещите реализатори не са италианци, на Рома, Лацио и Наполи - също.
Други пък "патриоти" искали да паднем с много и стискали палци за италианците... И какво щеше да стане, ако бяхме паднали? Най-много да махнат и Петев и да сложат някой друг послушко, който дори е по-зле като тактически капацитет.
Като изключим включването на Михайлов, Божи86 и Гаджев, аз съм доволен от раздаването на нашите. Ясно е, че нямат кой знае какви качества, хубаво е, че за момента се върна духът в отбора, всички се раздадоха. То се и видя, че доста отпаднаха физически накрая - на трима-четирима им се схванаха и краката. Другата грешка на Петев (освен включването на гореспоменатите трима) беше, че закъсня със смените. Не искаше да рискува обаче с включването на по-неопитни играчи като Славчев и Василев. Може би трябваше да смени Дяков, който след жълтия си картон заигра по-предпазливо и вече не беше толкова ефективен в спирането на атаките. Славчев на мястото на Дяков и Чочев на мястото на Гаджев щеше да ни даде нужното освежаване. Много силен мач за Миланов, Манолев и Мицански. Сравнително силно играха и Попов, Александър Александров, Бодуров и Дяков.
Лесно е след мача да се говори какво е можело да се стори. Аз като цяло съм доволен, въпреки че има какво да се желае и от треньора, и от играчите. Разчитаме на грешка на норвежците срещу Азербайджан (малко вероятно) и наша победа срещу Малта юни месец. След това мача с Норвегия ще е като финал. Ако бяхме удържали още десетина минути преднината си, щеше да е много по-различно.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 29 мар 2015 12:23

Заради вратаря ни извъртяха Х, много слаб ве ;)

ПП.Не знам дали изобщо е титуляр в Мерсин.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 мар 2015 12:28

Не знам дали им е втория отбор, но такива жалкари в италианския екип досега не съм виждал. Дърводелци и некъдърници. Явно са в криза на поколенията и то много, ама много голяма. Неслучайно станаха за смях на Мондиала (макар и с немалката намеса на съдиите) :shock: . А ние сме си все същите смешници с тати на вратата и още няколко абоната за национала поради нефутболни причини. Петев е добър треньор, но се сещам в Лудогорец как отпадаше все в края на мачовете и общо взето почнаха да газят в Европа едва след като го разкараха. И снощи се видя колко е слаб, когато трябва да затваря мачове. Докато не намерим треньор, който да разбира играта в защита нищо няма да направим. Коста Рика също няма играчи, ама като се нареди като хората стигна до 1/4 Финал с Холандия и отпадна с дузпи там, а преди това би Италия, би Уругвай и направи Х с Англия. Те не загубиха нито един мач дори и след Англия, Гърция и Хландия. Нима имат играчи по-добри от нашите? Глупости....ама треньорчето им разбира защитата и на вратата имат Навас, не на тати сина :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 29 мар 2015 12:39

Добре се получи. Видя се различна игра от същите играчи.
Много жалко за Петев, че е такъв пъзльо. Не един мач е прецакал да пази резила, и изглежда още бая ще са така.

Горд съм от отбора и от обрата.Може и на съдбата да се дължи предимно, но ми влезе като мехлем.

Малката перука и Божинката? Защо бе Ивайло? Защо? Какви простотии, какви води от девет кладенеца, какви спорни изяви на Владо? А Николеткин?
При издъхнал паркиран автобус влиза уж нападател, с голям спринт ли, с много талант ли, или с изявени дефанзивни умения, може би?

Какти и да е. Дано постепенно ги поотсее най-отвратителните и скоро да гледаме хем раздаващ се отбор, хем супер нахъсани играчи на терена. Пред микрофоните ги знаем, че са патриоти.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 мар 2015 12:41

ShooterMan написа: Петев е добър треньор, но се сещам в Лудогорец как отпадаше все в края на мачовете и общо взето почнаха да газят в Европа едва след като го разкараха. И снощи се видя колко е слаб, когато трябва да затваря мачове.

Какъв "край на мачовете" те гони тебе,пък???Какво "затваряне на мачове"???
Италианците ни награбиха още от средата на ПЪРВОТО полувреме.Я виж притежанието на топката за първото полувреме.И ударите,и корнерите...
Да ти обяснявам ли,че трябваше да изравнят още като оставихме Имобиле да стреля от 5 метра с глава???Добре,че не уцели вратата...
Цялото второ полувреме голът висеше на косъм.Беше само въпрос на време.
"Затваряне на мачове".Дрън-дрън...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 мар 2015 12:47

Добро утро, българи юнаци! :)

Да си кажа и аз мнението за мача- първо трябва да се отбележи, че и двата отбора играха според мен доста зле и на фона на останалите двубои, нашият мач беше много странен като развитие и игра и не мисля, че трябва да надуваме фанфарите все още, въпреки че някъде докъм 75 минута нашите играеха футбол, отбелязахме и красиви голчета и докато за нашия национален отбор това беше максимумът, италианците играеха много високомерно и скучно бих казал, защото цял мач изсипваха топката по един и същи начин. Дали бяха притеснени от факта, че за два дни изгубиха две важни фигури, които се представят на ниво почти всеки мач- Маркизио и Буфон и добре, че Джиджи го нямаше, защото той можеше да извади поне единия от нашите голове и сега да си говорим само за множеството грешки, които правехме в отбрана цял мач не знам, но пък във футбола няма да има голове и пропуски ако няма и грешки. Като изключим двата ни прекрасни гола според мен на Мицански особено си заслужаваше, но по-важният беше този на грешника и длъжника на националния отбор- Попето, що-годе бяхме доволни, макар и доста тъжни накрая. Казвам, че е длъжник, само защото един гол не може да измие срама, но е добро начало - Попе, ако ни класираш на европейско, ще ти простим, иначе не! Да ти напомня аз да си знаеш.. ;)

Най-високо бих оценил изявите на халфовете ни в този мач-всички, нападателя Мицански, който позатрудни италианската защита доста и Николай Бодуров, който ни извади хикса. Грехота е до третата минута Италия да има гол аванс след автогол и едно стопроцентово положение преди това в първата, автогол, който ни лиши и от победата реално, но пък е и грехота Чиро Имобиле да не уцели празната врата на един хвърлей място. :lol: Да не говорим за Маноло Габиадини, който направи всичко възможно топката да не влезе. Нашите халфове играха прилично, само защото италианските бяха на базата си в Коверчано по това време, демек играта в средата беше плачевна и опитите на скуадра адзура да премята топката като при игра на народна топка, с едно хвърляне преодоляваха непрекъснато защитата ни, а оттам създаваха и ситуациите си, не дадоха нужния резултат. Да не говорим, че играта и на двата отбора не се получаваше и докато ние имахме нужда поне от желание и хъс, които да ни стоплят мъничко изтерзаните души, италианците показаха истинското си лице след като окапахме физически, но по-радващото е, че не и психически, за да не изпуснем и хикса. :)
Но гледайки този мач, гледайки и този на основния ни конкурент за третото място Норвегия, мисля, че България има с една идея по-добър отбор от скандинавците и до последно трябва да вярваме, че ще можем да се класираме!

Казах ви Иво Петев (бивш играч на Родопа См и стигнал до висините на селекционер на националния отбор) ще успее да ни зарадва, защото е голям човек и трябва да уважаваме такива хора, браво Петев, признавам, че имах очаквания за добро представяне с него начело, поне в първите ни един-два двубоя, а след това каквото сабя покаже. Истината е, че имаме футболисти някакви, но сравнено с останалите отбори от средна класа в света- нашите са по-слаби и трябва да работят всеки мач и да внимават като дават интервютата- сравнете интервютата взети от италианците и тези от нашите и по-специално това на Светльо Дяков, който има и трябва да има самочувствие, но да не прекалява с помпането пред камерите, защото си личи, че на нашите им липсва европейското поведение не само на терена, ами и пред камерите.
Българите сме си хора на крайностите и това си личи с пълна сила и в националния ни отбор- на моменти или прекаляваме със суперлативите, или ни потъват гемиите като загубим напълно.

Смятам също така, че този мач беше от първостепенно значение за всеки един футболист и българин, дадохме каквото можахме, но тъжното в цялата работа е и заради което не мигнах тази нощ, е, че не е достатъчно, за да кажем със сигурност, че ще играем на европейско и тепърва ни трябват победи. :cry:

Благодарим ти, Валери, игра, вкара, моето момче, и се връщаш в серия А! :cry: Ако имаш един допир с топката, бих ти препоръчал да се върнеш в Серия С1 първо, после ще помислим и за Серия А! :lol:
Но докато резервите ни говорят глупости, националният ни отбор не го чака нищо добро и ще бъдат и критикувани. Не може след мача първите ти думи да са какво се е писало през седмицата по български и да подхванеш журналистите и да казваме, че сме си свършили работата. Точно там е и разликата- нито един италианец не говори какво се е писало през седмицата, кой контузен, кой наказан и т.н., а наш Стъни всеки мач му е виновна миналата седмица. Когато започнем да се държим европейски, така както се държаха Салваторе Сиригу, Антонио Конте и най-важното Ивайло Петев, тогава ще почнем и да побеждаваме и на терена! :)

Пожелавам на Ивайло да върне европейското мислене на националния ни отбор, а ние след това ще оценим изявите на всички подобаващо, не се и съмнявайте!

И българи юнаци, отивате и пълните трибуните вече, че не знам дали ме разбирате! :) Петев и момчетата го заслужават!

П.П. Казах ви България не може да бие Италия, макар че се опита! За жалост и по-добри наши национали не са я били, не знам на какво се надявахме, че ще я бием сега! :(
Последна промяна от dreben23 на 29 мар 2015 13:15, променено общо 10 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 мар 2015 12:50

roskov9 написа:Добре се получи. Видя се различна игра от същите играчи.
Много жалко за Петев, че е такъв пъзльо. Не един мач е прецакал да пази резила, и изглежда още бая ще са така.

Горд съм от отбора и от обрата.Може и на съдбата да се дължи предимно, но ми влезе като мехлем.

Малката перука и Божинката? Защо бе Ивайло? Защо? Какви простотии, какви води от девет кладенеца, какви спорни изяви на Владо? А Николеткин?
При издъхнал паркиран автобус влиза уж нападател, с голям спринт ли, с много талант ли, или с изявени дефанзивни умения, може би?

Какти и да е. Дано постепенно ги поотсее най-отвратителните и скоро да гледаме хем раздаващ се отбор, хем супер нахъсани играчи на терена. Пред микрофоните ги знаем, че са патриоти.

Свали "бяло-зелено-червените" очила и ще разбереш,че нямаме играчи да бием Италия.
Михайлов му бил виновен.Щото вашият Й.Минев беше направо един Марсело вчера???Или щото вашия М.Александров беше направо Гаринча???Или щото Дяков,освен да събори противника друго не знае???
"Супер нахъсани играчи"..."Раздаващ се отбор"...Ама,ако може и да са Меси и Роналдо взети заедно.
Като имаш 5 лева в джоба,колко ще "раздадеш"???Един милион?
Чак ли си?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 мар 2015 12:57

arni написа:Заради вратаря ни извъртяха Х, много слаб ве ;)

ПП.Не знам дали изобщо е титуляр в Мерсин.

Има цели 12мача в Турция,8 за купата и 4 за лигата.
От началото на 2015 е играл точно два пъти,е вече три :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Национален отбор”