Голямото ЗЛО се намира в бфс-то!
Тая пасмина от бездарници трябва да се изрине един път-ЗАВИНАГИ!
Чичовото и Перукан са като скачени съдове и резултата е налице!
Любо Пенев - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трябва ли да бъде сменен Любо Пенев още сега? За или против?
Не. Първо трябва да се смени ръководството на Българския футболен съюз. С тези хора, който и треньор да се сложи, все мениджърските интереси ще определят титулярния състав.
- plovdivram
- Контакти:
От 10 години повтарям едно и също и няма да спра! Проблема не е в треньорите или играчите ни! ПРОБЛЕМА Е В ДЪРЖАВАТА, КОЯТО НЕ ОСИГУРЯВА НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА РАЗВИТИЕТО НА СПОРТА! Мен ако питате е цяло ЧУДО, че изобщо сме все още на спортната карта по един или друг начин! АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА, до няколко години ние няма да имаме дори вътрешно първенство и ако ще Жозе Моуриньо да е треньор на националния ни отбор ще губим мачовете си и с такива като АНДОРА, МАЛТА и ЛЮКСЕМБУРГ!!!
Т.е. НЕ ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ СМЯНА НА ТРЕНьОРА... ВИНАТА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА СПОРТА НИ (не само на футбола) Е В ДЪРЖАВАТА! Ако тя не ОБЪРНЕ сериозно внимание на УСЛОВИЯТА В КОИТО СЕ РАЗВИВА ТОЙ, скоро дори като "АНОНИМНИ" няма да определят футболистите ни в другите държави... даже НЯМА И ДА ГИ ОТРАЗЯВАТ!
Т.е. НЕ ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ СМЯНА НА ТРЕНьОРА... ВИНАТА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА СПОРТА НИ (не само на футбола) Е В ДЪРЖАВАТА! Ако тя не ОБЪРНЕ сериозно внимание на УСЛОВИЯТА В КОИТО СЕ РАЗВИВА ТОЙ, скоро дори като "АНОНИМНИ" няма да определят футболистите ни в другите държави... даже НЯМА И ДА ГИ ОТРАЗЯВАТ!

Един стадион перуката тъпа не може да направи, а селски ПРЕСТЪПНИЦИ като Лечков все още са в БФС...
Трябва да бъде сменен Боби и целият Изпълком.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Не, не трябва! Пенев успява да извлече максимума от тези футболисти, те просто толкова си могат. Едва ли ще се намери някой, който да се представи по-добре на този етап.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Не ми пука вече кого ще сменят. Нито играчи нито тренъор уважават привържениците на тоя отбор, вчера такива дебилизми се изсипаха след този мач, че вече не искам да ги виждам и чувам тея, тренъори, играчи, не заслужават да носят цветовете и екипите на България.
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...

- radoslav_rashkov
- Контакти:
Не. За първи път треньор е човек с характер за разлика от предходните мекотели. Плюс това е първия, който се ръководи от форма, а не от имена и залага на играчи от вътрешното първенство.

Ясно е, че държавата е абдикирала от всичките си задължения и не помага за развитието на българския спорт, но за това е виновен целокупния български народ.
Що се касае до Любо Пенев, то лично аз още след загубата от Чехия писах, че не става за национален селекционер, но тогава болшинството го подкрепяше и викаше, че "нямало" кой друг. Ами то дори интелектуалното ниво на Любо е твърде ниско.
Считам, че най подходящ за поста е един измежду двамата опитни и интелигентни специалисти - Пламен Марков или Стойчо Стоев, който още от мача с Малта трябва да започне да изгражда един боеспособен отбор с истински облик.
Изчерпали се футболисти, като братята Миневи, Бодуров, Дяков, Гаджев, Гъргоров, Г. Илиев и др. подобни нямат повече място в националния отбор, както и играещите в долните дивизии, а трябва да се даде път на младите и на играещите редовно в клубовете си. Имаме достатъчно млади и талантливи футболисти (Славчев, Неделев, Чочев, Вутов, Едисон Йорданов и др.) и можем да постигнем много за в бъдеще.
Горе главите, всички да се захванем здраво за работа в името на България!
Що се касае до Любо Пенев, то лично аз още след загубата от Чехия писах, че не става за национален селекционер, но тогава болшинството го подкрепяше и викаше, че "нямало" кой друг. Ами то дори интелектуалното ниво на Любо е твърде ниско.
Считам, че най подходящ за поста е един измежду двамата опитни и интелигентни специалисти - Пламен Марков или Стойчо Стоев, който още от мача с Малта трябва да започне да изгражда един боеспособен отбор с истински облик.
Изчерпали се футболисти, като братята Миневи, Бодуров, Дяков, Гаджев, Гъргоров, Г. Илиев и др. подобни нямат повече място в националния отбор, както и играещите в долните дивизии, а трябва да се даде път на младите и на играещите редовно в клубовете си. Имаме достатъчно млади и талантливи футболисти (Славчев, Неделев, Чочев, Вутов, Едисон Йорданов и др.) и можем да постигнем много за в бъдеще.
Горе главите, всички да се захванем здраво за работа в името на България!
Sith написа:Не ми пука вече кого ще сменят. Нито играчи нито тренъор уважават привържениците на тоя отбор, вчера такива дебилизми се изсипаха след този мач, че вече не искам да ги виждам и чувам тея, тренъори, играчи, не заслужават да носят цветовете и екипите на България.
Имаш право донякъде, мисля, че трябваше да поднесат извинения на българския народ за липсата на желание да играят за България, но не чухме такива, а само оправдания!