Бербатов: "Това беше една от целите ми..."

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Re: Бербатов: Това беше една от целите ми, пожелавам на Стенли д

Мнениеот naziata » 19 ное 2009 16:57

fenkata написа:abe naziata gledai si rabotata tova e golqm uspeh ni6to 4e ne ti iznasq.tvoite celi izop6to ne ni interesuvat :evil: :evil:
айде ако обичаш не бъркай форума на гонг с този на блясък.сигурно си някоя пръдла на 16 години и си мечтаеш да му направиш една с..... на бербатов.нормално е да се дразня,защото целия национален е едно голямо нищо

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Бербатов: "Това беше една от целите ми..."

Мнениеот marmi52 » 19 ное 2009 16:58

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това му била една от целите ... :shock:
Много ти егоистични целите бе, Митко :!: :evil:
Що не си поставиш за цел да класираш България на някое голямо първенство ?! ... ;)
Една Гърция няма звезда в "Манчестър Юнайтед", ама другото лято ще ги гледаш само по телевизията в ЮАР ! ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 19 ное 2009 17:16

msm написа:
naziata написа:Бравоооооо.Ами нашите цели Г-н Бербатов?Ние публиката какви цели трябва да имаме?Или това беше дъното :idea: Рекорд и цел трябва да ви бъде да се класирате на европейско и световно,а не да се състезавате със звездите от миналото

Отново злоба, срещу българси спортист. До кога бе, господа българи? До кога, все в чужда паница ще гледате? Да, Бербатов си има цели и си ги постига, вие ли трябва да му казвате , какво да иска и какво да прави. Автора искал цели, ами задай си такива и си ги постигни сам. Защо някой, трябва да гони твоите цели? Обикновенно целите на един човек са индивидуални, а целите на отбора са общи. Не може и не трябва да се изисква само от един футболист, да постигне целта на цял отбор.

Има прост отговор-автора не играе в нац.отбор. :lol: А Бербатов все още .....играе;(
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 ное 2009 17:44

МЕЦИ написа:
msm написа:
naziata написа:Бравоооооо.Ами нашите цели Г-н Бербатов?Ние публиката какви цели трябва да имаме?Или това беше дъното :idea: Рекорд и цел трябва да ви бъде да се класирате на европейско и световно,а не да се състезавате със звездите от миналото

Отново злоба, срещу българси спортист. До кога бе, господа българи? До кога, все в чужда паница ще гледате? Да, Бербатов си има цели и си ги постига, вие ли трябва да му казвате , какво да иска и какво да прави. Автора искал цели, ами задай си такива и си ги постигни сам. Защо някой, трябва да гони твоите цели? Обикновенно целите на един човек са индивидуални, а целите на отбора са общи. Не може и не трябва да се изисква само от един футболист, да постигне целта на цял отбор.

Има прост отговор-автора не играе в нац.отбор. :lol: А Бербатов все още .....играе;(

Отговора може и да е прост, но трябва да има умни хора , че да го проумеят! Точно автора пита:
- Ами нашите цели Г-н Бербатов?Ние публиката какви цели трябва да имаме?

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 19 ное 2009 18:02

Държави като Словения и Гърция може да нямат много по-класни играчи от нас, имат по-малка класа ама са повече, ние имаме точно 4 футболисти на добро равнище, от който винаги един е контузен, на още един не му е ден и остават двама "рицари" с 9 чалгаджий отзаде.Не може на постовете нападател, крило и разбивач на игра да имаме над средното равнище играч, а в другите всеки от форума след една година фитнес да може да го замести. Ираландия имат Уилън, Дън, Кийн, Шийзи, Гивън, Хънт, Макгийди, Гибсън, а ние с едни Стилян и Бербатов+ някои междинен проблясък караме цяла година.
Затова примерно не е хубаво да се вземат 2ма футболиста за по 100 милиона, а 10 футболиста по 20мл.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
swf
Контакти:

Мнениеот swf » 19 ное 2009 18:06

9 чалгаджий отзаде
това ми хареса :)

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 19 ное 2009 19:05

Бербатов за съжеление няма характера на батя си Ицо онзи отбор беше от мъже един псувал друг бил най-грозния трети не можел да приказва е на ви сега красиви интелигентени скромни и целите им като тях.

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Мнениеот levski55 » 19 ное 2009 20:30

абсолютно правилно,цялата кариера на бербатов премина във вкарване на слаби и никомунеизвестни отборчета от ранга на Непал и Бурунди,дори наскоро разбрах ,че имал гол и срещу сборна формация на племето ЗУЛУ.каква пародия .аз по смешна кариера от неговата не съм виждал,в англия го пускат да играе само за вътрешното първенство и то срещу изпадащите отбори,защото тогава звездите на юнайтед си почиват,а когато не го пускат във важните мачове,защото е некадърник тук платени от менаджера му журналистчета пишат ,че бил конузен.как пък все за важните мачове има контузия.в националния всички му се смеят и затова момчетата не го искат там.той само пречи на отбора и докато е там и разваля атмосферата няма да отидем на нито едно първенство.дори когато играеше в БГ най-силния отбор на когото вкара гол беше този на рилски спортист,какво да говорим повече.смешник.

Потребителски аватар
swf
Контакти:

Мнениеот swf » 19 ное 2009 20:43

levski55 ??? Аз съм Левскар ... ама ти май буташ масло !!!
Толкова много глупости на едно място скоро не бях чел.

Немога да се съглася дори и една трета от нещата които си изписал по адрес на Бербатов
Последна промяна от swf на 19 ное 2009 20:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 ное 2009 20:44

Xanko написа:Бербатов за съжеление няма характера на батя си Ицо онзи отбор беше от мъже един псувал друг бил най-грозния трети не можел да приказва е на ви сега красиви интелигентени скромни и целите им като тях.

:mrgreen:

Абсолютно точно !
Изобщо не може и дума да става за сравнение между онзи отбор класирал се на 4-то място в света и сегашните момИчета от националния ... :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Национален отбор”