Надявам се Любо да избере точния състав, защото някои титуляри не са в най-доброто си състояние. Бодуров след контузията действително още не е възвърнал формата си и би било добре да го замени Ал. Александров или Ил. Миланов. Михайлов също скоро не е играл и не бих се учудил, ако започне Вл. Стоянов. Й. Минев и Ив. Иванов засега изглеждат на практика сигурни, а вляво може би по-добре В. Минев, отколкото Занев. Най-любопитно ми е какви ще ни бъдат халфовата линия и нападението. Вероятно ще излезем с малко по-прибрана постройка, включваща трима вътрешни халофве, единият от които при всяко положение би следвало да е Дяков, а другите да се изберат измежду Г. Илиев, Гаджев и Златински. Аз лично се надявам Г. Илиев да започне, а Златински в момента ми изглежда по-удачен вариант от Гаджев (не го казвам заради това, че Гаджев е левскар - имал е някои много силни сезони, но напоследък по-скоро разочарова). В този ред на мисли един Галчев в момента щеше да дойде добре на отбора, но доколкото знам, изобщо не беше повикан. Ако почнем с трима в средата, то напред най-логично ми изглежда да са Манолев, Попов и Тонев. Манолев продължава да има проблеми с клубния си отбор, но честно казано мисля, че в сегашния ни състав той е от играчите, които задължително трябва да започват винаги. И Тонев не играе много за Вила, но доста му се разчита напоследък в националния. Друг вариант е освен тези тримата да играе и Неделев, а в по-задни позиции да сме само с двама вътрешни халфове. Това би бил по-смел и рискован вариант, но пък е по-подходящ за контраатаки, ако играем така. Манолев и Тонев са много подходящи за такъв стил на игра (Неделев може би също, но не и на десния фланг). Попов малко повече бави топката, което понякога се оказва проблем.
Както и да е, едва ли точно аз съм човекът, който има право да дава акъли на Пенев, но определено ми е много интересно кои ще пусне днес. Той е нестандартен, така че нищо чудно да изненада и нас, като пусне Бадема или Рангелов напред или пък Манолев като десен бек.
Стискам палци и се надявам на днешния национален празник нашите да вземат добър резултат. Най-важното е да не забравят, че мачът започва от 0-0, играчите са 11 на 11, топката е кръгла, а теренът - симетричен, както и че едва ли някой ще им се сърди, ако загубят точно от този съперник. Балансирайки между реализма и желанието, аз бих прогнозирал 1-1. Толкова казах и за гостуването в Дания и познах - няма да се разсърдя, ако и сега стане същото.