Flash1912 написа:Изключително тъпа идея. Така като гледам най-добре да сменим феновете ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Flash1912 написа:Изключително тъпа идея. Така като гледам най-добре да сменим феновете ...
hlucho написа:Националният ни отбор е прекалено ниско ниво за гения на Мъри! Той е откривателят на "правилния" футбол и е невъзможно да бъде разбран от футболиститени! Браво за идеята!
milen.hristov написа:hlucho написа:Националният ни отбор е прекалено ниско ниво за гения на Мъри! Той е откривателят на "правилния" футбол и е невъзможно да бъде разбран от футболиститени! Браво за идеята!
Твоят вариант за треньор...
ivo1964 написа:Както е тръгнало, скоро и името на България ще искаме да се промени. На всяка болест й трябва време, а ние сме едва в началото. Аз мисля, че има няколко важни неща за оправяне и чак тогава да мислим за мачкане по европейските терени, а именно: терени, бази, ДЮШ, ограничаване достъпа на нищо неразбиращи, но алчни псевдо-бизнесмени (Батков, Лупи, Селския, Галка и т.н.), и най-вече нови стадиони (може и ремонтирани такива). `Щото не ми е ясно, как така ако на една кооперация, къща или жил.блок външният вид не е добър, задължават собствениците да го оправят, а стадионите ни са като кенефи, но без такива вътре в тях. След като стадионите са държавна и/или общинска собственост и са в такова окаяно състояние, какво да искаме повече от този национален отбор. То само на ентусиазъм не става, трябва и работа.
Може и някой браДчет да уредят.Неутрален написа:Аз мисля така: На вратата -синЪ; от дЕсно - зетя; У средътъ от зад- баджанака; у лево - щурея; У средЪта - племенника, от преТ - Барбиту и ако има някоя дупка извикайте там някой да има. Това е идеалният отбор, с треньор -Мърчо. Щото и темата е такава.
maldin1 написа:Може и някой браДчет да уредят.Неутрален написа:Аз мисля така: На вратата -синЪ; от дЕсно - зетя; У средътъ от зад- баджанака; у лево - щурея; У средЪта - племенника, от преТ - Барбиту и ако има някоя дупка извикайте там някой да има. Това е идеалният отбор, с треньор -Мърчо. Щото и темата е такава.![]()
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта