tprodanov написа:Пич, аз защитих длъжноста, не сираков, мисля, че го посочих няколко пъти.
И като второ - батков няма нищо общо с лиценза. Когато по радиото ти кажат, че е навън е гръмнала бомба, то не радиото я е гръмнало, нали? И като трето - ако ми намериш едно мое мнение да го одобрявам тоя...
Проданов, не съм казал, че той ни е отнел лиценза. Кой го е направил няма никакво значение за левскарите. За вас беше по-важното не кой ще го отнеме, а че ще го отнемат. За това се радвахте тогава, а и сега продължавате да се радвате. Нямам нищо против теб, дори напротив и двамата сме фенове, макар и на различни отбори. За мен проблема е, че когато става въпрос за националния отбор не сме единни и не се подкрепяме за благото на България и българския национален отбор по футбол. Ако утре недай си боже стане война, какво, ще се делиме на левскари и цскари и едните ще викат този ни е врага, а другите ще викат не, щом за вас той е враг за нас ще е приятел, това ли е "правилната" позиция или ще се обединим и ще изгоним нашественика от родината ни. Апропо, под турско робство сме паднали навремето, защото сме разделили родината си на няколко части и сами сме се отслабили, а обединени сме били може би най - силната държава по това време в световен мащаб. Това се опитвам да кажа аз.