Viktor4o_Rs написа:Разбира се, не очаквам от феновете на другите отбори да реагират добре, те никога не са харесвали Благо, както и Чавдар Янков, както и Рангелов. Които с нищо не са по-слаби и даже са доста по-класни от футболисти като Гаджев, Галчев, Сърмов, Хичо и т.н. Но просто не са минали през Левски и ЦСКА, това им е проблемът.
Знам че ще кажете, че съм пристрастен, но хайде да видим - дали пък Благой не е поне 2 класи над гореизброените Гаджев, Сърмов и Галчев, загърбете малко клубните пристрастия и погледнете реално. Щом такива играчи попадат в националния, защо Благой да няма място в него ? Просто някои хора никога няма да се примирят че техните звезди стигат максимум до Турция или Израел, а други са твърди титуляри в елитен руски отбор и са играли в Първа Бундеслига и Примера Дивисион

Колко от сегашните ни играчи са титуляри в чуждестранните си отбори с изключение на Малката Перука и Иван Иванов ? Нито Мицански, нито Манолев, нито Ивелин Попов ... Така че не виждам защо Благой да не бъде извикан, ако разбира се Любо Пенев реши да му гласува доверие
Искам да бъда разбран правилно, за мен и славистите като цяло никога не е било фикс идея да имаме само наши момчета национали. Просто ме дразнят двойните стандарти на много от феновете

И аз искам да бъда разбран правилно:
1. Такива класни футболисти като Благо и Митко предадоха националния отбор веднъж, поставяйки личните си интереси над интересите на България. Какво гарантира, че няма да го предадат втори път? Да носиш националната фланелка е чест, за която се воюва, а не се иска благоволението на Сульо: Ами готов съм да преосмисля, ами може би ще облека пак националната фланелка....
2. Никога не съм делял националните играчи на "левскари" и "други". За мен те са 11 българи, които за 90 минути трябва да изядат тревата на терена, но да победят, или да загубят с чест.
3. Не държа в националния отбор да е пълно с играчи на "Левски", както беше през 1994 г. в САЩ.

Напротив, предпочитам играчите на "Левски" да имат повече възможност за почивка и да се предпазят от контузии в националния отбор, за да могат да се съсредоточат в първенството и ЕКТ.
Това е....