Холандия - България 1:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Холандия - България 1:2 (FT)

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2012 01:15

Carpy написа:Манолев изигра страхотен мач.

Да, дори и като бе върнат като десен бек играеше и за бек и за крило. Истински лъв!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

shamp1on
Контакти:

Мнениеот shamp1on » 27 май 2012 01:17

blue avalanche написа:
za nas e toj religiq написа:
blue avalanche написа:Гледам страхотен ентусиазъм е залял форума!Били сме Холандия в контрола!Само дето Холандия ще играе на Европейското(и току виж го спечелили),а ние...гледаме по телевизора!Холандия игра финал на световното,а ние ще играем финал,когато си видим ушите без огледало...
ПП.А пък Швейцария би Германия с 5-3.Е,и...

Е - И ? Не трябва да се радваме на победата ли ? Ние да не сме Бразилия или Германия че да се вживяваш толкова :) Вземи се прегледай :mrgreen:

Ми радвай се,бе...Кой ти казва да не се радваш?Само,дето за хората това е едно мачле по пътя за Евро 2012,а за нас-фанфари,дитирамби,оди,па това,па онова...И в следващия мач като ни изтрещи Корсика :arrow: :arrow: :arrow:

Хейтър умора няма! Ми плюй бе... Кой ти казва да не плюеш? Само дето за нас, българите, това е повод да се радваме на мъжката игра на нашия отбор, а за вас( очевидно не си българин, щом не се радваш), страдания и мъки да докарвате от девет дола през десети вода за вашите жалки плюнки по българския национален отбор! А ако паднем от отбор като Корсика, знаем, ти първи ще се зарадваш! Винаги ще се намери някой да се изсе*е на метеното!
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!

Потребителски аватар
raZorblade

Мнениеот raZorblade » 27 май 2012 01:23

Българския национален отбор би Холандия насред Амстердам и прати феновете ни пред портите на рая. Почукал...
А от там, от РАЯ се показал Димита'а Бъъбатофф. Яхнал камила, с чалма на главата, и макет на айфеловата кула в ръце...Чакайки агента му да вземе поредното важното решение в живота Му.

Разни хора, разни идеали....

този национал НЯМА нужда от шматки като него

Евала на Любо Пенев !!! Ето това е МЪЖ С ХАРАКТЕР !!!
Последна промяна от raZorblade на 27 май 2012 01:27, променено общо 1 път.
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 май 2012 01:26

Не мога да повярвам, че след като победихме световния вицешампион на негов терен продължава да има (и то не малко) хора, които не спират да плюят. Ебати народа...
Само Левски!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 27 май 2012 01:32

raZorblade написа:Българския национален отбор би Холандия насред Амстердам и прати феновете ни пред портите на рая. Почукал...
А от там, от РАЯ се показал Димита'а Бъъбатофф. Яхнал камила, с чалма на главата, и макет на айфеловата кула в ръце...Чакайки агента му да вземе поредното важното решение в живота Му.

Разни хора, разни идеали....

този национал НЯМА нужда от шматки като него

Евала на Любо Пенев !!! Ето това е МЪЖ С ХАРАКТЕР !!!

Дори и като побеждаваме, обвиняваме Бербатов за нещо. После се чудете що му е добре на скамейката, докато за седмица взима повече, от колкото целия форум за година.

shamp1on
Контакти:

Мнениеот shamp1on » 27 май 2012 01:42

GibbonKolev написа:От доста време не бях виждал такава игра от националите. Виждаше се спокойствие в обиграванията, което изненада в голяма степен Холандия. Тази игра позволи на защитата да се справя по-добре с ситуациите пред нашето наказателно поле. Липсваха и панически чистения, което е предпоставка за сериозен натиск върху нашия отбор. Независимо дали победим в вторник Турция, ако покажем подобна игра ще съм доволен, че нещо се случва в национала. А не изглеждат като някаква разпасана команда както при Матеус и Стоилов.

+1 !!! Така е, доста по-самоуверено играха момчетата, не се стъписаха от тежкото име на противника си, явно Любо Пенев умее да настройва психически и да мотивира футболистите! А и тактически много правилно се подходи към мача! През второто полувреме мисля че видяхме липсващите ни голмайстори, остава само да се намери и подходящия човек за плеймейкър! Мен ме зарадва повече от победата самата игра на отбора - игра, каквато не е показвал от немалко вече години! Дано наистина всичко това, което видяхме от двата мача, е резултат от добрата работа на Пенев, а не просто моментен проблясък , съчетан с късмет. Силно се надявам и се моля най-накрая наистина да сме тръгнали вече нагоре!!! От мача с Турция предполагам ще се види затвърждаването на тази тенденция! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, МАЧКАЙТЕ!!!!
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 май 2012 01:49

http://www.youtube.com/watch?v=3j9d2Bax ... ure=colike Ето как се повтаря всичко 1:1-сравнение с тази вечерния мач

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 27 май 2012 01:55

БЪЛГАРИ,ЮНАЦИ!!!Бях на бала ми и не го гледах но съм доволен от резултата.Дори онези да са играли с половината си потенциал,важната е победата.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 май 2012 02:00

grasiani написа:http://www.youtube.com/watch?v=3j9d2BaxEYA&feature=colike Ето как се повтаря всичко 1:1-сравнение с тази вечерния мач

Айде тогава Холандия да печели, а след 6 години да ставаме четвърти в света ! :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 май 2012 02:22

siniq_fen написа:
grasiani написа:http://www.youtube.com/watch?v=3j9d2BaxEYA&feature=colike Ето как се повтаря всичко 1:1-сравнение с тази вечерния мач

Айде тогава Холандия да печели, а след 6 години да ставаме четвърти в света ! :mrgreen:

За целта трябва преди това да се паднем с Франция ;)

Върни се в “Национален отбор”