Националния отбор спрях да го гледам след загубата от Швеция с 0:3 в София.Не,не съм от тези фенове,които гледат само когато бият,но ми бяха достатъчни лайната с ЦСКА,та и националния..Не виждам надежда/Никой не говори по същество,никой не иска да реже до месо,а и как да реже,като идеята е да се подържа статуквото!Нагли,ограничени,безпардонни хора ни управляват,не виждам защо в спорта да е по различно!Събитията от Катуница са начина по който да се борим и да променяме нещата!Не сме ли ние единни,червени,сини,бембени никога няма да излезем от тоя кенеф в който САМИ първо родителите ни,после ние превърнахме държавата!
БФС трябва да се измете до чистачката!Трябват умерени,интелигентни и последователни хора!Трябва силна А група от толкова отбори,колкото може да покрият минимални критерии за професионален футбол в 21 век!Трябва ограничаване на чужденците,държавна помощ,много работа..Всичко друго вече ми се драйфа да го пишем по малоумните форуми и после да пием 10 бири,че да забравим и да можем да заспим
Само единни и протестиращи до споследно можем да променим нещо,не го забравяйте момчета и момичета!