Швейцария - България - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Iso24
Контакти:

Re: Швейцария - България - 3:1 FT

Мнениеот Iso24 » 07 сеп 2011 00:30

BadBoy написа:
Iso24 написа:Михайлов махни веднага този нещастник Матеус! Как може да не включи Божинов и Манолев този смешник а да пуска Сърмов - без да играе във втора турска дивизия!
Кога ще направите А група от 10 отбора с по 4 мача - 36 кръга! Защо сте такива инати!
Ако имаше сериозна юношеска школа у нас и се работеше добре след САЩ 94 сега щяхме да имаме достойни заместници!

Де да беше проблем формата на първенството и броя отбори в групата. ееххеееееее..............
Къща се гради от основи, футбол се гради от школи, другото си го знаеш и няма смисъл да го пиша и аз за милиарден път.

Е как да не е проблема първенството? Тези балерини трябва да играят повече и по-качествени мачове, за да имаме успехи в Европа.

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Re: Швейцария - България (06/09 , 21:30, ТВ+)

Мнениеот c0mba » 07 сеп 2011 00:30

Най-после каза нещо вярно - това подчертаното! Ако не видя аз скочих само и единствено на зетя!!! Хайде о "велики" разбирачо обясни ми с какво Живко Миланов заслужава да е национал?! Изключвам това, че е зет на шефа на БФС! Колко пъти трябва да греши този бастун, за да бъде изритан ЗАСЛУЖЕНО от националният отбор?! Помниш ли позора от Сърбия..., помниш ли, че тогава Георги Петков спаси 2 дузпи? А помниш ли кой ги направи? ;) Мисля, че ще се сетиш... И да де му се изчерпваха само с това прегрешенията... кой червен картон му е този, който получи днес? Трети или четвърти? :? Колко дузпи е направил до момента? А нека не забравяме, че мача тази вечер му бе едва 22-ри с националната фланелка. Стабилен актив за 22 мача 3-4 червени картона... И въпреки това този продължават да го викат... дооооооооооооообре![/quote]
Даааааа, яснооооооооо... Да пробваме сега с по-лесен въпрос - кой показа игра тази вечер? Кой? Кой? Може би Занев, Бодуров, или пък Благо? Ивелин Попов??? Ама той в състава ли беше тази вечер? Съгласен съм, че Миланов не е за националния на този етап, но да оплюваш само него е несериозно, разбра ли? Бъди поне малко обективен. Всички бяха дупки, до един. Единствено Русия донякъде бе стабилен на фона на останалите ДУПКИ. Ама дай да оплюем всичко "синьо", ей така, по навик.[/quote]
Мани го тоя Мегана е пълен мизерник .. Поредна слаба продукция, но ще запишем равен с Уелс , сигурен съм , и Матеус ще остане , щото видители сме достигнали равен с Футболния гигант Уелс !
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 сеп 2011 00:30

Пиа Сундхаге! Това е точния човек!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 сеп 2011 00:31

edmon_dantes написа:Даааааа, яснооооооооо... Да пробваме сега с по-лесен въпрос - кой показа игра тази вечер? Кой? Кой? Може би Занев, Бодуров, или пък Благо? Ивелин Попов??? Ама той в състава ли беше тази вечер? Съгласен съм, че Миланов не е за националния на този етап, но да оплюваш само него е несериозно, разбра ли? Бъди поне малко обективен. Всички бяха дупки, до един. Единствено Русия донякъде бе стабилен на фона на останалите ДУПКИ. Ама дай да оплюем всичко "синьо", ей така, по навик.

Единственият, които бих отличил са Ники Михайлов и донякъде Марто. Останалите са големи мизерници, спор няма. Ама докато на някои от тях това им се явява първа-втора издънка..., то при зетя е рецидив. А и си признавам, че него го мразя от край време (знаеш, че не ми дреме нито за ЦСКА, нито за Левски) и просто като го видя за пореден път с националната фланелка... няма значение колко слабо играят останалите, винаги за мен най-черен ще е зетя!
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 07 сеп 2011 00:31

Слаб треньор, слаби футболисти и резултата е на лице, а за БФС направо не ми се говори .
Стигнахме дъното, от тук нататък трябва всичко да се промени защото така не става.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 сеп 2011 00:31

kireto2 написа:
tprodanov написа:
Iso24 написа:Михайлов махни веднага този нещастник Матеус! Как може да не включи Божинов и Манолев този смешник а да пуска Сърмов - без да играе във втора турска дивизия!
Кога ще направите А група от 10 отбора с по 4 мача - 36 кръга! Защо сте такива инати!
Ако имаше сериозна юношеска школа у нас и се работеше добре след САЩ 94 сега щяхме да имаме достойни заместници!

Мислиш ли, че махането на Матеус би решило проблема, и че Матеус определя кой да играе?

Не, но треньора на националния отбор трябва да е българин, защото, чужденците не разбират от анти-футбола който се играе в "А"ПФГ!

Всъщност точно това ще стане и точно това беше целта на експеримента Матеус - Боби ще ни каже - ето, искахте чужденец, и с чужденец не стана, са си продължаваме с наще... И ще има пак Любо, Емо, Херо, Мъри, Стойчо, Гоче и така до припадък. Нема нужда...

defender14
Контакти:

Мнениеот defender14 » 07 сеп 2011 00:31

Ще се опитам да направя кратък анализ на играчите от "футбола" който представиха тази вечер, с уговорката, че не успях да гледам първите 10 мин. на мача:
Николай михайлов-доста посредствен, със странни излизания за покриване на вратата, и това което най-много ме дразни-изнася топката силно напред където винаги я губим(незнам дали треньора така не иска), а малко отбори играят така вече.
Иван Иванов-тоя младеж откакто е национал не ми харесва, вярно-стабилен при изчистванията, но само това. Не иска топката за да я изнесе, а когато му се даде или я изритва напосоки(от време на време уцелва някой), или я връща на Михайлов, а той казах как изнася.
Вальо Илиев-добър защитник, ма не и днес. Цял мач нямаше ориентация.
Петър Занев-като Вальо Илиев, като беше затруднен и от това че Мартин Петъров не помагаше особено(даже никак).
Живко Миланов-иска ама... не може!
Стилиян Петров-невероятен футболист...в Астън Вила. Тук се мъчи ама... няма други от Астън Вила.
Георги Сърмов-от прочетеното до момента го изкарахте един от най-големите виновници, всъщност си вършеше работата до толкова, до колкото може самия той.
БЛАГОЙ ГЕОРГИЕВ-дупка, симулира при първия фал срещу него, затова при втория му дадоха и картон. Общо взето се запомни в мача с това, че го освиркваха при всяко докосване на топката.
Мартин Петров-разбрах, че е на терена от стартовия състав.
Ивелим Попов-момче с голямо бъдеще....беше! Сега с това ниво и за Газиантеп май не става.
Цецо Генков-преди мен един съфорумец го каза ясно-"Голям футболист за малки отбори"
Николай Бодуров-не си спомням да е отиграл една топка правилно.
Владо Гаджев-вж. Николай Бодуров
Симеон Райков-искаше ми се да го видя това момче с националния екип ама...хер Лотар не мисли като мене!
P.S.И дракането кой левскар, кой цесекар когато играе национална формация е малко тъпо-не мислите ли?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 сеп 2011 00:32

c0mba написа:Мани го тоя Мегана е пълен мизерник .. Поредна слаба продукция, но ще запишем равен с Уелс , сигурен съм , и Матеус ще остане , щото видители сме достигнали равен с Футболния гигант Уелс !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ако аз съм мизерник, то ти си ПДК! И за да не се чудиш какво значи това ще ти обясня: Последна Дупка на Кавала!
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 сеп 2011 00:36

Сега сме в 4-та урна, а нищо чудно да я докараме и до 5-та. А спомняте ли си как Чичо Митко ни вкара от 3-та във 2-ра урна в един мач срещу Румъния в София, когато ги бихме с гол на Велизар Димитров. Нека му се смеят на Чичо Митко, но само вода могат да му носят!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 07 сеп 2011 00:36

megan fox написа:
c0mba написа:Мани го тоя Мегана е пълен мизерник .. Поредна слаба продукция, но ще запишем равен с Уелс , сигурен съм , и Матеус ще остане , щото видители сме достигнали равен с Футболния гигант Уелс !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ако аз съм мизерник, то ти си ПДК! И за да не се чудиш какво значи това ще ти обясня: Последна Дупка на Кавала!

Който и да питаш дето ти чете буллшитовете в на парца темите и тука може да ти обясни нагледно къв идиот си.
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Върни се в “Национален отбор”