20 лв билета за България - Ирландия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 20 лв билета за България - Ирландия
докато не вика играчи на ЦСКА нема да стъпя на националите мърлио сам да си гледа отбора
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
miki85 написа:докато не вика играчи на ЦСКА нема да стъпя на националите мърлио сам да си гледа отбора
И по-добре.Щото това е националния отбор на България, не на Левски или ЦСКА!Там като ходиш подкрепяш и Велизар и Миланов и Попов!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
lucio написа:peho написа:lucio написа:Дааа скъпичко ми се струва. Пак добре ще се бръкнем за да подкрепим Лъвовете.
Майка ти си бизнесмен кво ти е скъпо.Днес си ощавил сума ти народ-до 12 часа си изкарал 2 бона минимум!Кво да кажем ние бедните труженици.
![]()
![]()
![]()
Тоя път ти ще се редиш за билети.И е добре поне веднъж да вземеш хубави места(както аз взимам такива), щото стадиона ще се напълни.
Да бе. Аз жената и . . . детето 60лв , а честито.
Ми аре честито.За детето.Ма много бързо.Моето го чакахме 9 месеца, а ти вчера нямаше днес имаш.Или е извънбрачно и Ива не знае.

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
Да го духат тия от БФС. Най-важният мач от 8 години, а ти се усират с цените. За такъв мач трябва да е вход свободен, като във волейбола, ама толко им е мозъка на тия боклуци. Се съберем 10 човека и ще се наядем и ще се напием с тия пари. Притребвало ми е да ги гледам тия на живо. Дано да се напълнят само Б и Г и да го духат тия боклуци.
бфс са пълни боклуци 20лв. за ирландия...ай сиктир
20 лв е за "А" там ще си го напълнят тарикатите!
Какво ревете бе един билет за кино е 10 лв!?
Какво очаквате? 3 2 1 лв да са?
Какво ревете бе един билет за кино е 10 лв!?
Какво очаквате? 3 2 1 лв да са?
Искат подкрепа от нас и. . . кво правят по въпроса?? Ама нищо ние пак ще отидем и ще покажем , че сме по големи от тия дето ни управляват.